inzercia, predaj, predám, bazár

Predám anglonubijskeho capa a dve biele kozy

Kategória: Ovce a kozy

Predám 1,5 r. anglonubijskeho capa cena 150€ a dve 2,5 r. biele kozy cena 70€ kus. Jedna koza mala jedno kozliatko, ešte ju dojím, obe by mali byť pripustené.
Dohoda možná, prípadne výmena za ovce Suffolk alebo iné mäsové plemeno.
Predám anglonubijskeho capa a dve biele kozy
Podobné inzeráty
Predám dve biele kozy a anglonubijskeho capa
Predám dve biele kozy vek tri roky, jedna s kozliatkami-obe kozičky nar. 12.2.2023, druhá kotná mala by sa kotiť okolo 10.4.2023 a anglonubijskeho capa vek dva roky. Cena spolu 300eur.
Kozy / Predám stádo kôz
Predám stádo kôz, jedná sa o holandské mini-kozy, 1x cap 2x koza 1x malý capko. Cap aj kozy sú mladé, max do 3. rokov. Capko sa narodil v Novembri roku 2022. Kozičky sú vhodné do záhrad ako prírodná kosačka, možné je aj dojenie. Cap je kríženec kamerúnskej kozy s holanskou mini-kozou, plodný a vitálny. Kozy majú za sebou už 2 vrhy 5 mláďat pri každom. Taktiež možné oživenie genofondu v už existujúcom stáde alebo množenie nových holandských mini-kozičiek. Stádo je na predaj len v celku. Cena je 280€ no pri rýchlom jednaní je možná dohoda. Najlepšie ak si po kozy prídete osobne nakoľko odvoz nevieme zaistiť. Prosím kontaktovať telefonicky.
Anglonubijsky cap
Predám anglonubijského capa Predám pekného anglonubijského capa, starého 2,5 roka. K odberu hneď
Predám 100% anglonubijskeho 2 ročného capa
Predám 2rocneho 100% anglonubijskeho capa na ďalší chov
Predám 100% Anglonubijského capa
Predám 3 ročného 100% Anglonubijského capa. Potrebujem zmeniť krv
Predám  Anglonubijskeho capa
Predam čistokrvného Anglonubijskeho capa linia Wayward dovezeny z Čiech nar.2019 Registrovaný Cena dohodou Volať na tel.