inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Apple Touchpad 1

Kategória: Myši

Predám z dôvody kúpy vyššej rady. V balení všetko aj s listom originality. Používaný cca pol roka. Baterky vydržia nonstop skoro mesiac.
Osobný odber Bratislava Rača
Predám Apple Touchpad 1
Podobné inzeráty
Apple Magic Multi-Touch Mys (Bezdrotova)
Original Apple Bezdrotova Mys Model A1296 vo vybornom stave. Laser zaistuje presnu odozvu. Mys je symetricka - pouzitelna pre pravakov aj lavakov. Prehlaadavanie obsahu je jednoduche vdaka dotykovej ploske. Kompatibilna s MacOS. Zdarma pribalim aj 2 Dobijatelne AA baterie spolu s original Apple nabijackou Model A1360. Mozem poslat aj na dobierku.
ASUS VivoMouse WT710
Predam tuto dizajnovu mys, touchpad a bezdratovy ovladac v jednom
Biela Apple Magic mouse
Dobrý deň. predám bielu Apple myšku A1657. Magic mouse je funkčný, bezproblemový. Preferujem osobné stretnutie v Nr s možnosťou odskúšania.
Apple Magic mouse 3
Predám Apple Magic mouse 3 v šedej farbe s kompletným balením v stave nového kusu
Apple Magic Mouse 2. generácia
Predám Apple Magic Mouse 2. generácie vo výbornom stave. Možný osobný odber a vyskúšanie v Bratislave
Apple Magic Trackpad 2
Predám Apple Magic Trackpad 2 Používaný, ako nový, kábel, pôvodné balenie Tvoje prsty tak budú s funkciami a obsahom v citlivejšom a hlbšom kontakte. Na veľkej sklenenej ploche od okraja k okraju je posúvanie a prechádzaní prstami pohodlnejšie a práca produktívnejšia. Magic Trackpad sa s Macom spáruje automaticky, takže sa môžeš dať rovno do práce. Jeho interná batéria má skvelú výdrž. Na jedno nabitie vydrží v chode aj dlhšie ako mesiac. K trackpadu je pribalený opletený USB-C / Lightning kábel na pripojenie k USB-C portu Mac pre spárovanie a nabíjanie. Osobný odber Bratislava.