inzercia, predaj, predám, bazár

Predám České strakáče

Kategória: Ostatné hospodárske

Zdravím, predávam králiky - Český strakáč cena 20-30€ za kus. Staré sú od 4-6 mesiacov. V prípade záujmu ma kontaktujte na mail - klamly8@ alebo telefonicky na číslo .
Predám České strakáče
Podobné inzeráty
Přístřešek pro zvířata 4x4 m 16 m2
Mám na prodej ohradu pro hospodářská zvířata. Ohrádka byla používána 2 týdny. Prodávám, protože končím s chovem koní. Ohrada pro zvířata je sestavena z hotových prvků a sešroubována. Mám k ní originální obal. Ohrádka pro zvířata má rozměry 4x4. Ohrádku jsem zakoupila od polské firmy . Je to velmi dobrý výrobek, má silné trubky, je pozinkovaný, plachta PVC 750g. Tato firma má různé velikosti ohrad, např. 4x4, 8x8, 10x10, 12x12 m. Výrobky dodávají do celé Evropy, do České republiky, na Slovensko. Uvedená cena je bez DPH
Přístřešek pro zvířata 6x6 m 36 m2
Mám na prodej ohradu pro hospodářská zvířata. Ohrádka byla používána 2 týdny. Prodávám, protože končím s chovem koní. Ohrada pro zvířata je sestavena z hotových prvků a sešroubována. Mám k ní originální obal. Ohrádka pro zvířata má rozměry 6x6. Ohrádku jsem zakoupila od polské firmy . Je to velmi dobrý výrobek, má silné trubky, je pozinkovaný, plachta PVC 750g. Tato firma má různé velikosti ohrad, např. 4x4, 8x8, 10x10, 12x12 m. Výrobky dodávají do celé Evropy, do České republiky, na Slovensko. Uvedená cena je bez DPH
Predám jelene a jeleniu zver.
Predám jelene špicere na mäso niesu vhodné do chovu cena 500 eur. Predám jeleňa zo štvrtým parožim neni vhodny do chovu.Pravidelny desatorak. Cena 1500eur. Zvieratá sú z Bio chovu.
Predám osobný odber
Predám 2 klietky hodnote 130€ predám ich za 30€ oby dve
Predam vcelarske potreby a ule
Predam ule B10 Dno - 7ks, nadstavok - 8ks, polnadstavok - 6ks, vrchnaky - 6ks. Do kazdeho nadstavku 10 ramikov. Nerezovy medomet na 4 velke ramiky, rucny pohon, velmi malo pouzivany, ako novy. Presne tento- Dymak, rozperak, rojak, krmitka a rozne dalsie drobnosti. Nemam na vcely tolko casu ako by potrebovali. Len ule a medomet maju nove hodnotu 800€. Predam vsetko aj s podstavcom pod ule co je na fotke za 500€. Len osobny odber v Podhoranoch pri Nitre.
Predám obilie- jačmeň, pšenicu, zemiaky s možným dovozom.
Predám obilie-jačmeň, pšenicu. Jačmeň 33e za meter, pšenica ozimná aj jarná vhodná aj na siatie 30e za meter. Dovoz do vzdialenosti cca 50km zdarma ďalej za cenu spotrebovanej nafty. Predám aj konzumné zemiaky- 45eur za meter. Obilie vo vakoch alebo vrecované, vrecia aj vaky-nie deravé na výmenu alebo 0,35e za vrece a 3e za vak. tel.:.