inzercia, predaj, predám, bazár

Predám chatu zo záhradkou

Kategória: Záhrady

Predám chatku zo záhradkou zateplena, nová studňa pitná voda,terasa na Dubravka
Predám chatu zo záhradkou
Podobné inzeráty
Chata so záhradkou
Predám chatu so zahradkou 1000m2!!! 3x záhradka. Chata so zahradkou sa nachádza v Lipanoch v záhradkárskej oblasti. Krásny výhľad, pristupová cesta, parkovisko, elektrina… Predaj alebo prenájom. Viac info po telefóne.
Slnečná rekreačná chata spolu so záhradkou na predaj - 346m2
V zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj rekreačnú murovanú chatu spolu so záhradkou v osobnom vlastníctve vo vyhľadávanej lokalite – Pod zadnou horou - Holíč. Chata prechádza od roku 2022 kompletnou rekonštrukciou - je spravená nová elektrina, plastové okná, pripravené kúrenie - pomocou klimatizácie, vykurovanie krbom alebo pomocou akumulačných el. radiátorov. Obnovená bola taktiež aj strecha vrátane komínu, a to vyhotovenie povrchu - INDEX s bitúmenovou vložkou + zateplenie. Na pozemku sa nachádza studňa, ktorá má hĺbku 8m. Po celom pozemku sú pripravené potrubia na vodu. Zateplená je celá chata okrem zadnej časti. Dispozične je riešená zo vstupnej miestnosti s mnohým využitím, na poschodí sa nachádza spálňa. Benefitom sú 2 pivnice z čoho jednu je možné využiť ako vinný sklep. Veľkou výhodou nehnuteľnosti je tichá lokalita, kompletná rekonštrukcia, oplotenie, dobrý prístup a nádherný výhľad. CENA na vyžiadanie u makléra. V cene je zahrnutý kompletný profesionálny realitný servis - kúpna zmluva, kolok, prevod energií, návrh na vklad, odovzdanie nehnuteľnosti, ako aj realitné a finančné poradenstvo. Financovanie nehnuteľnosti Vám bezplatne zabezpečíme podľa aktuálnych ponúk bánk, prostredníctvom našich certifikovaných finančných konzultantov s licenciou od NBS. Hypotéku si môžete predbežne prepočítať na tomto linku: Majiteľ si vyhradzuje právo vybrať záujemcu na základe vlastných kritérií ako aj záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. Realitná kancelária po dohode s predávajúcim si vyhradzuje právo uprednostnenia zvýhodnenej ponuky. Kontakt na makléra: Michal Štetina stetina@
Chatka zo záhradkou
Predám chatku zo záhradkou, oblasť Dúbravka.(Sirkaň,nie ďaleko,ale na začiatku Dúbravky) Chatka a pozemok máju spolu 4,6a. Na pozemku sa nachádzajú ovocné stromy,je tam vlastná studňa,udiareň spolu s krbom.Chatka má aj pivnicu, ktorá je murovaná,dnu v pivnici sú 2male miestnosti.V chatke sa nachádzajú postele,kuchynská linka,piecka,šporák.Pod strechou chatky je miestnosť na uskladnenie. Za chatkou je drevený domček na drevo. K chatke vedú dve prístupové cesty. Auto môžete parkovať pred aj za chatkou. Výhodou je ,že pozemky sú dva ,takže nový majiteľ, by mohol kľudne druhý pozemok predať.Poprosím volať a písať len ak máte vážny záujem. Lepšie vidieť všetko pri obhliadke.
Chatka so záhradkou vo vyhľadávanej lokalite v Leviciach
Ponúkam na predaj chatku so záhradkou ktorá sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Levíc. Záhradka má výmeru 400 m2 a chatka úžitkovú plochu 16 m2.Chatka ktorá sa nachádza na pozemku prešla čiastočnou rekonštrukciou v roku 2019.Bola tu zrekonštruovaná elektrina ,podlaha ,vonkajšie priestory a aj krov .Chatka je čiastočne podpivničená. Na pozemku sa nachádza studňa .Záhrada je pekná udržiavaná .Prevedieme Vás celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, cez podpisy zmlúv, zavkladovania zmlúv na Okresný úrad, katastrálny odbor, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, čo je všetko zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti. Celú našu ponuku nájdete na : Kontakt : Nehnuteľnosti Levice s.r.o. : Lenka Slušná
Chatka zo záhradkou Prešov okolie
Hľadáme útulnu chatku zo záhradkou do dlhodobého prenájmu prípadne aj s budúcou kúpou. Niekde v okolí Prešova alebo priamo Prešov. :)
NOVÁ chatka so záhradkou na Brezovci
Hľadáte miesto na relax v záhrade, prípadne posedenie pri grile s výhľadom na okolitú prírodu ? Takéto miesto pre vás máme. Nová chatka v tichom prostredí so slnečným pozemkom sa nachádza v Záhradkárskej Osade Brezovec. Rozloha pozemku 402m2 je dostatočná na pestovanie zeleniny, výsadbu ovocných kríkov a stromov pre vašu potrebu. Úplne novopostavená chatka pozostáva z dvoch miestností. V spodnej miestnosti je príprava na kuchynský kút, posedenie a pec. Odpočinok po skvelom dni v lone prírody si doprajete v podkrovnej izbičke. Priestranná terasa je dostatočná na opaľovanie, grilovanie, posedenie s rodinou a priateľmi. Chatka je napojená na el.energiu 230V Na uskladnenie náradia je pripravený priestor. Autom s vyšším podvozkom sa dostanete až ku chatke po spevnenej ceste. Pozrite si video: Ak si viete predstaviť, že by táto chatka so záhradkou bola tým správnym miestom pre váš relax, zavolajte mi ešte dnes , nech vám nemusím oznámiť, že tento priestor na skvelý relax si už užíva niekto iný. FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou.