inzercia, predaj, predám, bazár

Predám firmu + zadarmo virtuálne sídlo v Bratislave-Ružinove

Kategória: Kancelárie

OKAMŽITE JE MOŽNÉ PODNIKAŤ!! Na predaj s.r.o. sídliaca v Bratislave-Ružinove, jeden vlastník. Spoločnosť je novovytvorená, teda bez akejkoľvek podnikateľskej činnosti, preto v súčasnosti nie je registrovaná ako platiteľ DPH. Pre kupca spoločnosti ju v prípade záujmu ako platiteľa DPH zaregistrujem.

Predajná cena 840 eur zahŕňa predaj spoločnosti, vypracovanie právnych dokumentov s prepisom v obchodnom registri a súdny poplatok.

VIRTUÁLNE SÍDLO SPOLOČNOSTI ZADARMO!! Pre kupca spoločnosti natrvalo, na neobmedzenú dobu zadarmo služba virtuálne sídlo spoločnosti v Bratislave-Ružinove, ktorá zahŕňa príjem, úschovu a skartáciu listinných zásielok, sms/e-mail notifikácie o prijatí zásielky.

Kontakt - mobil: 0903-708-959 (aj WhatsApp - Viber - iMessage - Signal). INZERÁT JE AKTUÁLNY!!

(predaj s.r.o, založenie s.r.o, zmeny v s.r.o, zadarmo virtuálne sídlo, predám firmu, predám spoločnosť, predaj firmy, predaj spoločnosti, firma na predaj, spoločnosť na predaj, ready made)
Predám firmu + zadarmo virtuálne sídlo v Bratislave-Ružinove
Podobné inzeráty
Virtuálne sídlo Košice
Virtuálne sídlo pre každého podnikateľa Virtuálne sídlo je niečo výnimočné. Názov virtuálne sídlo sa vo sfére podnikania začalo objavovať v roku 2009. To znamená, že je to na našom území pomerne mladý inštitút, ktorý sa ale teší veľkej popularite najmä medzi podnikateľmi. Túto popularitu si virtuálne sídlo získalo najmä pre jeho nízku cenu. Virtuálne sídlo len za 3€/mesiac. Každý ekonomicky zmýšľajúci a hlavne úspešný podnikateľ si zriadi virtuálne sídlo pre svoje spoločnosti. Jednak takto ušetrí množstvo finančných prostriedkov ale hlavne získa nezávislosť a možnosť svoj čas a finančné prostriedky radšej investovať do rozvoja svojho podnikania. U nás máte prístup k pošte 24/7 a to naozaj kedykoľvek! Ak si zriadite virtuálne sídlo na adrese, kde má sídlo už množstvo spoločnosti tak s pravdepodobnosťou hraničiacou s istotou sa vyhnete aj možnej daňovej kontrole. To zanemená, že zase šetríte svoj čas, ktorý môžete investovať do rozvoja podnikania. Neváhajte a obráťte sa na profesionálov, ktorý virtuálne sídla poskytujú už od roku 2013.
Virtuálne sídlo, registračné sídlo na prenájom, Galanta
IntExReal realitná kancelária vám ponúka na prenájom možnosti na virtuálne sídlo/ registračné sídlo v administratívnych budovách v meste Galanta. Virtuálne sídlo vám ušetrí veľa času a financií, ktoré môžete venovať svojmu podnikaniu. Čo je virtuálne, registračné sídlo? Virtuálne alebo registračné sídlo vychádza z konceptu zdieľanej kancelárie, kde v jednej kancelárii má sídlo niekoľko spoločností, kde preberanie pošty a kontakt s prípadnými návštevami zabezpečuje prevádzkovateľ. V prípade potreby je na adrese sídla možné si prenajať aj zasadacie priestory. Virtuálne sídlo je určené pre: - Fyzické osoby, - Obchodné spoločnosti a družstvá, - Občianske združenia, neziskové organizácie, nadácie, atď. Výhody ponúkaných virtuálnych sídiel: sídlo sa nachádza v meste Galanta, okrem adresy sa ponúkajú aj služby spracovania pošty, ako aj prenájom zasadacej miestnosti. Ponúkané administratívne služby: - registračné sídlo pre spoločnosť a poštovú schránku s označeným názvom spol., - preberanie a úschova listových zásielok, - emailovú notifikáciu o prijatej pošte, - SMS notifikáciu o prijatom oznámení uloženia listovej zásielky na, - emailovú notifikáciu o prijatom oznámení uloženia listovej zásielky na pošte - SMS notifikáciu o prijatej pošte, - fotku doručenej zásielky na požiadanie, - skenovanie písomností na požiadanie, - preposielanie pošty na inú adresu, Zaujala Vás naša ponuka? Kontaktujte nás na alebo na kontaktoch nižšie. Potrebujete pomoc aj - s úverom? Vybavíme za Vás - projektovaním domu? Sme Vám k službám. - 3D vizualizáciu alebo realizáciu interiéru? Zariadime. Ďalšie naše ponuky nájdete na: naše služby na: Služby našich partnerov: - právne poradenstvo, projektovanie domov, projektovanie interiérov. Kontakty: Mgr. Edita Vörösová – IntExReal Edita Vörösová, Mgr. home stager, realitný poradca mobil: 0911 557 822, mobil: , e - mail: info@ web: web: reality. Facebook:
Predám firmu + zadarmo virtuálne sídlo v Bratislave-Ružinove
OKAMŽITE JE MOŽNÉ PODNIKAŤ!! Na predaj s.r.o. sídliaca v Bratislave-Ružinove, jeden vlastník. Spoločnosť je novovytvorená, teda bez akejkoľvek podnikateľskej činnosti, ani v budúcnosti (do predaja) nemá taký zámer, preto nie je registrovaná ako platiteľ DPH. Predajná cena 840 eur zahŕňa predaj spoločnosti, vypracovanie právnych dokumentov s prepisom v obchodnom registri a súdny poplatok. VIRTUÁLNE SÍDLO SPOLOČNOSTI ZADARMO!! Pre kupca spoločnosti natrvalo, na neobmedzenú dobu zadarmo služba virtuálne sídlo spoločnosti v Bratislave-Ružinove, ktorá zahŕňa príjem, úschovu a skartáciu listinných zásielok, sms/e-mail notifikácie o prijatí zásielky. Kontakt - mobil: 0903-708-959 (aj WhatsApp - Viber - iMessage - Signal). INZERÁT JE AKTUÁLNY!! (predaj s.r.o, založenie s.r.o, zmeny v s.r.o, zadarmo virtuálne sídlo, predám firmu, predám spoločnosť, predaj firmy, predaj spoločnosti, firma na predaj, spoločnosť na predaj, ready made)
Virtuálne sídlo Veľký Krtíš
Spoločnosť Mondis s.r.o. ponúka službu virtuálne sídlo pre Vašu spoločnosť v centre mesta Veľký Krtíš. Jedná sa o službu, kde poskytujeme virtuálne sídlo spoločnosti a k tomu doplnkové služby ako je preberanie došlej pošty a notifikácia o jej prijatí klientovi formou sms alebo e-mailom. Ponúkame riadne označenie spoločnosti na poštovej schránke. Preposielanie pošty na Vami zvolenú adresu ako aj ďalšie služby po dohode. Našim hlavným cieľom je poskytnúť Vám kvalitné služby za rozumnú cenu. Veríme, že Vás naša ponuka zaujala a bude prínosom pre Vás. Výhody virtuálneho sídla vo Veľkom Krtíši: Nízke nájomne za virtuálne sídlo vhodné pre začínajúcich podnikateľov ako aj pre podnikateľov ktorý nepotrebujú kanceláriu. Možnosť oddeliť súkromnú poštu od firemnej. V danom regióne máte možnosť čerpať najvyššie príspevky a dotácie na podnikanie. Ponúkané služby: - registračné sídlo pre spoločnosť a poštovú schránku s označeným názvom spoločnosti - preberanie a úschova listových zásielok (balíky po dohode) - emailovú notifikáciu o prijatej pošte - SMS alebo emailovú notifikáciu o prijatej pošte - SMS alebo emailovú notifikáciu o prijatom oznámení uloženia listovej zásielky - fotku doručenej zásielky na požiadanie - fotku otvorenej zásielky na požiadanie V cene 20,-€/ mesiac Doplnkové služby: - správa elektronickej schránky - 5,-€/mesiac - preposielanie pošty na inú adresu - cena dohodou Virtuálne sídlo je vhodné pre: fyzické osoby - podnikateľ, právnické osoby, družstvá, občianske združenia, neziskové organizácie, nadácie atď. V prípade že Vás naša ponuka zaujala kontaktujte nás na info@ alebo telefonicky na
Virtuálne sídlo Košice
Virtuálne sídlo Košice Virtuálne sídlo pre každého – 3€/ mesiac - Aké služby Vám ponúkame? Virtuálne sídla pre spoločnosti a živnostníkov, trvalé pobyty pre občanov SR a zahraničné osoby, založenie živnosti, založenie s.r.o., prevod spoločností, predaj ready made s.r.o., predaj DPH spoločností, zmeny v spoločnostiach, účtovné služby a mnoho ďalšieho. Virtuálne sídla Vám ponúkame v Bratislave, Košiciach a Banskej Bystrici. Ponúkame Vám rôzne balíky služieb EASY (PARK), M, XL cena je od 3 eur až po 15 eur všetko záleží od balíka služieb a adresy sídla. Bližšie info nájdete na našej stránke. Trvalý pobyt ponúkame v centre mesta Košice za bezkonkurenčnú cenu 4,5€/mesiac. V cene máte okrem iného aj sms a email notifikáciu o došlej pošte, preberanie doporučených zásielok. Ponúkame Vám najlacnejšie DPH firmy na predaj už od 1300€ vrátene prepisu a zmien podľa Vášho želania. Ready made s.r.o. už od 295€ vrátane prepisu a zmien podľa Vášho želania. Zmeny v s.r.o. a prepisy spoločností už od 63€ vrátane súdneho poplatku. Sme overena a dlhoročná rodinná spoločnosť preto nás neváhajte kontaktovať všetko Vám radi vysvetlíme Viac nájdete na našej stránke:
Virtuálne sídlo
Sídlo pre Vaše podnikanie Takzvané virtuálne sídlo je sídlo určené pre spoločnosti, živnostníkov a zahraničné osoby. Virtuálne sídlo stojí len 3€/mes. Vďaka virtuálnemu sídlu ušetríte množstvo peňazí. ZADARMO Vám urobíme aj zmenu sídla v príslušných registroch. Našimi rukami už prešlo viac ako 30 000 zákazníkov