inzercia, predaj, predám, bazár

Predám formu na úle Langstroth JUMBO - nadstavok

Kategória: Ostatné hospodárske

Predán železnú formu na odlievanie polyuretanových úľov nadstavkov Langstroth JUMBO

- vnútorný rozmer 465 x 375 mm
- výška nadstavku je 294 mm
- váha nadstavku 2,45 kg

Mobil :
Predám formu na úle Langstroth JUMBO - nadstavok
Podobné inzeráty
Predám včely Langstroth
Predám včelstvá na rámikovej miere Langstroth 3/4, resp. Langstroth 2/3. Lokalita Brezno. Aktuálne mám k dispozícii zakŕmených a preliečených kyselinou šťavelovou 14 včelstiev: z toho -7ks Langstroth 2/3 -6ks Langstroth 3/4 -1ks obe miery Orientačná cena 180€ za zakŕmené a preliečené včelstvo aj s cca dvojročným úľom, resp. 200€ na jar za už prezimované včelstvá. Dohoda možná. Úľ sa skladá zo zasieťovaného dna, 3 nadstavkov, plastového stropného krmítka a nerezovej zateplenej striešky. Končím s chovom kvôli nedostatku času, v prípade záujmu o včelstvá mám k dispozícii aj ostatnú výbavu ako nadstavky, rámiky, stropné krmítka, medomet na 16 rámikov LG2/3, nerezový lis na vosk, odviečkovací stôl, dymáky, sitá, nádoby na med a podobne. Kontaktujte ma na tel
Predam vcelarske potreby a ule
Predam ule B10 Dno - 7ks, nadstavok - 8ks, polnadstavok - 6ks, vrchnaky - 6ks. Do kazdeho nadstavku 10 ramikov. Nerezovy medomet na 4 velke ramiky, rucny pohon, velmi malo pouzivany, ako novy. Presne tento- Dymak, rozperak, rojak, krmitka a rozne dalsie drobnosti. Nemam na vcely tolko casu ako by potrebovali. Len ule a medomet maju nove hodnotu 800€. Predam vsetko aj s podstavcom pod ule co je na fotke za 500€. Len osobny odber v Podhoranoch pri Nitre.
Predám včelárske úle B a včelárske úle Čechoslovák a iné
Predám ručne maľované ale aj čisté, nepomaľované včelárske úle typu B a včelárske úle typu Čechoslovák. Cena od 89€ za zostavu. Mimo toho mám na adrese všakovaké základné včelárske potreby a pomôcky, krmivo a liečivo. Stojany pod úle viď. moje ďalšie inzeráty. Tiež medzistienky, tie aj vymením za vosk. A mám aj odložence.
Úle B10
Predám tieto úle. Úle sú bez včiel., ale sú plné rámikov. Úle sú po rabovke. Keď sa začala rabovka mali sme Covid, takže som nemohol tomu zabrániť. Úle sú čisté, bez včielok. Sú zateplené 3 ročné od p. Baraníka. Niektoré sú plné zásob. Po rabovke tu bol aj hospodár. Majú vysoké varoa dno. K úľom mám aj medníky, ktoré sú tiež plné rámikov.všetky rámiky sú vystavané a pripravene na sezónu.
Nadstavok Langstroth 2/3
Predam 5x nadstavkok Langstroth 2/3 zo smreku a cerveneho smreku. Spoje capovane lepene, sponkovane. Uchopova lista spredu a zozadu. Zboka vyfrezovane madla. Hrubka dosky 20-21 mm Cena 10€ za kus.
Ule - nástavky Langstroth 2/3
Predam nastavky 2/3 Langstroth v demonte, rozmery vnutorne 375x465x167 mm, hrubka dosky 21-22 mm,smrek, susene 5 rokov. Poslednych 55 ks, CENA 7 EUR/ks. Doprava gratis od LM po KE pri odbere aspon 30 ks, radius cca 100 km. Smižany