inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Hi-hat stojan Gibraltar

Kategória: Bicie nástroje

Predám hi hat Stand Gibraltar , stojan na hajtku
Hraný , už dlhšie nepoužívam ,
Možno poslať viacero fotiek , pripadne pri vážnom zaujme možnosť vyskúšať. Pre viac info alebo fotiek má neváhajte kontaktovať. Číslo vymyslene, prvý kontakt email.
Osobný odber v BA alebo pošlem kuriérom/ zasielkovnou v prípade uhradenia poštovného vopred aj na dobierku.
Pozri aj moje ďalšie inzeráty.
Predám Hi-hat stojan Gibraltar
Podobné inzeráty
Bicie, činele, snare, rampa
Predám bicie Yamaha Stage Custom v super stave, nepoškriabané, ráfiky a skrutky bez korózie. Malý tom je Pearl - tiež breza ako aj zvyšok bubnov. K bubnom ťažký šibenicový stojan na činel. Blany Evans ec2s - už možno aj na výmenu. S bubnami som bol niekoľko rokov veľmi spokojný, ale chcel som skúsiť javorové. Rozmery 22,8,10,12,14 Sú to ešte vyrobené v Indonézií (kvalitnejšie ako dnešné Čínske Stage Customy) Cena 500€. Zvuk vypočujete na videu. Rampa Gibraltar - už predaná Rytmičák Tama S.L.P. Big Black Steel 14x8 s hrubým strunníkom, púzdro v cene. Blany na výmenu, 8 skrutiek. Cena 130€ Hi-hat Meinl Soundcaster, bezchybný stav aj zvuk. Spodný činel má ošúchané nápisy 100€ Ride Synergy Obsidian 24 palcový činel pre bubeníkov, ktorí radi krešuju po rajde :-) 130€ prípadne výmena za nejaký ťažky Ride. Dvojšlapka Axis AL2 longboard s Ekitmi - 500€ Stolička Gibraltar, hi-hat stoja premier - viď ďalšie inzeráty
Sonor Force 3000 - 12, 13, 16, 22 + hardware
Predám vintage bicie Sonor Force 3000 (Vyrobené v Nemecku), s custom čiernym lakom. Sadu predávam komplet s HW ako vidíte na fotkách. Shell set: -Bass drum: 16" x 22" -Tom tom: 10" x 12" -Tom tom: 11" x 13" -Floor tom: 16" x 16" -Snare (Mapex Pro M): 5" x 14" Blany Evans málo používané, Snare Evans B14G1 G1 Coated 14" , ostatné Evans ETP-EC2SCLR-S EC2 Clear Standard Hardware: 1x Snare stojan 1x Hi-hat stojan 1x Stojan so šibenicou 2x Rovný stojan 1x Gibraltar stolička 1x Pedál Sonor SP 473 + Obal na stojany a snare drum Pridám k tomu aj činely na hi-hat: Meinl MCS 14" + Meinl MCS Ride 20" Tieto vintage bicie z brezového dreva boli využívané v skúšobni ale aj na pár koncertoch, sú v zachovalom stave, vhodné pre začiatočníkov ale aj skúsenejších bubeníkov. Pre viac info môžete písať na e-mail alebo volať na tel.č. Sonor, Mapex, Evans, Meinl, Cymbals, Vintage
Hi-hat stojan Gibraltar
Predám stojan Gibraltar, otočný pedál a taktiež nastavovanie citlivostosti. Mohutný pedál, ktorý má bezproblémový chod. Dôvod predaja je prechod na inú značku.
Gibraltar 6711DB (dvojšľapka) + prenosná taška (Gibraltar)
Dobrý deň, dávam na predaj dvojšlapku Gibraltar 6711DB z dôvodu, že už som predal aj bicie a tento kúsok ostal nevyužitý. Ide o dvojšlapku zo série 6700 s dvoj-reťazovým mechanizmom, s nastaviteľnou výškou pedálov a s pevným stabilizačným povrchom (Steel Rock). Beatre majú hmotnosť cca 90 gramov. Predávam komplet aj s prenosnou taškou s remeňom cez plece z pevného nylonového vlákna. Taška má aj prídavné vrecká na nosenie náhradných beatrov, extra dielov a náradia. Nerád sa s ňou lúčim, ale pevne verím, že ešte nejaké nohy potrápi pri cvičení a poteší pri hraní. Cena 170 € (dvojšlapka) + 20 € (taška) = 190 €.
Gibraltar 6711DB (dvojšľapka) + prenosná taška (Gibraltar)
Dobrý deň, dávam na predaj dvojšlapku Gibraltar 6711DB z dôvodu, že už som predal aj bicie a tento kúsok ostal nevyužitý. Ide o dvojšlapku zo série 6700 s dvoj-reťazovým mechanizmom, s nastaviteľnou výškou pedálov a s pevným stabilizačným povrchom (Steel Rock). Beatre majú hmotnosť cca 90 gramov. Predávam komplet aj s prenosnou taškou s remeňom cez plece z pevného nylonového vlákna. Taška má aj prídavné vrecká na nosenie náhradných beatrov, extra dielov a náradia. Nerád sa s ňou lúčim, ale pevne verím, že ešte nejaké nohy potrápi pri cvičení a poteší pri hraní. Cena: 185 €.
Gibraltar 6711DB (dvojšľapka) + prenosná taška (Gibraltar)
Dobrý deň, dávam na predaj dvojšlapku Gibraltar 6711DB z dôvodu, že už som predal aj bicie a tento kúsok ostal nevyužitý. Ide o dvojšlapku zo série 6700 s dvoj-reťazovým mechanizmom, s nastaviteľnou výškou pedálov a s pevným stabilizačným povrchom (Steel Rock). Beatre majú hmotnosť cca 90 gramov. Predávam komplet aj s prenosnou taškou s remeňom cez plece z pevného nylonového vlákna. Taška má aj prídavné vrecká na nosenie náhradných beatrov, extra dielov a náradia. Nerád sa s ňou lúčim, ale pevne verím, že ešte nejaké nohy potrápi pri cvičení a poteší pri hraní. Cena: 189 €.