inzercia, predaj, predám, bazár

Predám japonské prepelice, sliepočky a kohútikov

Kategória: Ostatné hospodárske

Predám japonské prepelice mäsovo-nosivý typ:

1/ Sliepočky pred znáškou 6 týždňové, 1 kus za 5 eur

2/ Kohútikov 6 týždňových, 1 kus za 2 eur

3/ Sliepočky v plnej znáške 4 mesačné /v najproduktívnejšom veku/, 1 kus za 4 eur,
táto ponuka sliepočiek je výhodná pre sezónnych chovateľov japonských prepelíc v nevykurovaných priestoroch. Budú v plnej znáške do decembra 2023.

Ďalej ponúkam obaly na prepeličie vajíčka, nožnice na prepeličie vajíčka 1 kus za 1,95 eur, napájačky atď...
Pozrite všetky moje inzeráty.
Tel.:

Predám japonské prepelice, sliepočky a kohútikov
Podobné inzeráty
Predám japonské prepelice, sliepočky
Predám japonské prepelice mäsovo-nosivý typ: 1/ Sliepočky 7 týždňové, 1 kus za 5 eur 2/ Sliepočky v plnej znáške 4 mesačné /v najproduktívnejšom veku/, 1 kus za 4 eur, táto ponuka sliepočiek je výhodná pre sezónnych chovateľov japonských prepelíc v nevykurovaných priestoroch. Budú v plnej znáške do decembra 2023. Ďalej ponúkam obaly na prepeličie vajíčka, nožnice na prepeličie vajíčka 1 kus za 1,95 eur, napájačky atď... Pozrite všetky moje inzeráty. Tel.:
Predám japonské prepelice, sliepočky
Predám japonské prepelice mäsovo-nosivý typ: 1/ Sliepočky 8 týždňové /už v znáške/, 1 kus za 5 eur 2/ Sliepočky v plnej znáške 4,5 mesačné /v najproduktívnejšom veku/, 1 kus za 4 eur, táto ponuka sliepočiek je výhodná pre sezónnych chovateľov japonských prepelíc v nevykurovaných priestoroch. Budú v plnej znáške do decembra 2023. Ďalej ponúkam obaly na prepeličie vajíčka, nožnice na prepeličie vajíčka 1 kus za 1,95 eur, napájačky atď... Pozrite všetky moje inzeráty. Tel.:
Japonske Prepelice Jumbo na mäso aj vajcka
Predam japonske prepelice Jumbo. Zacali niest vajckaa su pekne velke a zdrave. Cena dohodou. Prevziat sa daju v čadci.
Bažanty ,Prepelice
Dobrý Deň.beriem objednávki na bažanta polného,jarabyce,a kuropti horské(orebyce)budú 6-7-8 týždňové.cena bažant 5.5/ks.prepelice a orebyce 8eur/ ks.
Prepelice
Predam prepelicie BIOvajicka z domaceho chovu. 18ks/2,5€ 30ks/4€
Otočný zasobník na vajcia
Názov : 15 vajec Inkubátor otočný zásobník na vajcia Materiál: plast farba: červená Motor: 220V Veľkosť: Cca 29,5 x 22 cm Rozsah: Kurčatá, kačice, husi, holuby, prepelice a iné vtáky Motor zásobníka AC: 220 V (2,5 / 3 r / min)