inzercia, predaj, predám, bazár

Predám klarinety

Kategória: Dychové nástroje

Predám AB klarinety zn. Rud.Gottsman a Franz Than Graslitz
Nemecký systém,perfektné ladenie
Funguje obe na 100%,
Obe sú v perfektnom stave .Majú krásný zvuk. Špekulanti nevolať!!
Len osobný odber v Dunajskej Strede.Cena 700€+dohoda
Predám klarinety
Podobné inzeráty
B Klarinet buffet crampon rc
Predám veľmi málo hraný b plnoklapkový klarinet,buffet crampon rc.nástroj je ako nový. Hubička vandoren B45 lyra 88.dvojitý kufor pre A/B klarinety značky SELMER PARIS.
Hubička Selmer Paris S80 C  Alto Sax
Predám takmer novú hubičku Selmer S80 pre alt saxofón. Predáva sa preto, lebo je nevyužitá.( Mám ešte jednu.) Hubička je od francúzskej spoločnosti Selmer , ktorá vyrába drevené dychové nástroje (klarinety, saxofóny) a náustky od roku 1885. Všetky ich výrobky využívajú dlhoročné know-how a spĺňajú aj tie najprísnejšie požiadavky na kvalitu. Na Selmer Paris S80 hrajú špičkoví klasickí umelci z celého sveta. Je odborne frézovaná a ručne opracovaná, môžete sa spoľahnúť na to, že hubička S80 vylepšuje každý aspekt vášho tónu. Bezchybná intonácia a projekcia vďaka kvadratickej komore. Cena novej hubičky je 162,- Euro Cena hubičky + doprava poštou V prípade záujmu pošlem dobierkou.
Hubička Selmer Paris S80 Alto Sax C
Predám takmer novú hubičku Selmer S80 C* pre alt saxofón. Predáva sa preto, lebo je nevyužitá.( Mám ešte jednu.) Hubička je od francúzskej spoločnosti Selmer , ktorá vyrába drevené dychové nástroje (klarinety, saxofóny) a náustky od roku 1885. Všetky ich výrobky využívajú dlhoročné know-how a spĺňajú aj tie najprísnejšie požiadavky na kvalitu. Na Selmer Paris S80 hrajú špičkoví klasickí umelci z celého sveta. Je odborne frézovaná a ručne opracovaná, môžete sa spoľahnúť na to, že hubička S80 vylepšuje každý aspekt vášho tónu. Bezchybná intonácia a projekcia vďaka kvadratickej komore. Cena novej hubičky je 162,- Euro, Cena hubičky + doprava poštou V prípade záujmu pošlem dobierkou.
B klarinet Cabart Paris
Ponúkam B klarinet francúzskej značky Cabart (vyrábali profesionálne klarinety, hoboje, v 70tych rokoch ich kúpila nejaká väčšia firma). Plne funkčný, po generálke od "vintage clarinet doctor", drevo v perfektnom stave bez prasklín, výborný zvuk aj ladenie. Pôvodný kufor. Na vyžiadanie môžem zaslať audioclip.
Kúpim klarinetový kufrík
Kúpim klarinetový kurík,móže byť a kufor na dva klarinety,A a B ,ponúknite
Ponúkam na predaj trumpety a klarinety
Ponúkam na predaj hudobne nástroje Ponuknite cenu. Všetko v celku najlepsie