inzercia, predaj, predám, bazár

Predám knihu zmaturuj z literatúry 1

Kategória: Učebnice, skriptá - SŠ

Ako nová.

KONTAKTUJTE MA VÝHRADNE MAILOM!

Poštovné si hradíte vy :)
Predám knihu zmaturuj z literatúry 1
Podobné inzeráty
Predám knihu Zmaturuj z literatúry 1, kolektív autorov
Predám knihu: Zmaturuj z literatúry 1; Kolektív autorov. Vývoj literatúry je zachytený chronologicky, od staroveku po 20. storočie a zahŕňa slovenskú i svetovú literatúru. V každej kapitole sa nachádza charakteristika spoločensko-historických pomerov a umeleckých smerov, čo umožňuje zaradiť literárne diela do širších súvislostí. Hodnotu knihy zvyšujú ukážky a stručné obsahy vybraných diel, charakteristiky postáv či portréty literárnych osobností. Prehľadné usporiadanie poznatkov v knihe, svieža grafická úprava a register pojmov na konci knihy podporuje ľahkú orientáciu v texte a spríjemňuje učenie. Počet strán: 208 Väzba: brožovaná väzba Rozmer: 165×240 mm Hmotnosť: 359 g ISBN: 8089160026 Rok vydania: 2006 Edícia: Zmaturuj! Jazyk: slovenčina Vydavateľstvo: Didaktis Kontakt výhradne mailom, telefónne číslo je vymyslené.
Zmaturuj z literatúry, matematiky, chémie NOVÉ
Zmaturuj z literatúry 1 Zmaturuj z matematiky Zmaturuj z chémie Všetky knižky sú úplne nové Kus 5€. V prípade záujmu mi napíšte meil,sms pošlem aj poštou.
Zmaturuj z literatúry 1, Zmaturuj z literatúry 2
Predám knihy Zmaturuj z literatúry 1 a 2. Málo používané. Kus po 3 € - pri odbere obidvoch kníh cena 5 €. + poštovné
Knihy na maturitu
Predám rôzne knihy na maturitu vo výbornom stave: Zmaturuj! z literatúry 1 - 5€ Zmaturuj! z matematiky - 5€ Nová maturita z angličtiny- 5,50€ Nová maturita anglický jazyk - interná časť 5,50€ Náuka o spoločnosti (Fragment)- 5€ Štáty v premenách storočí (2007) 3€ Fyzika pre maturantov 3€ Geografia - Predaná Maturita Preparation tests (+CD)-Predaná Zmaturuj! z anglického jazyka 1 -Predaná Zmaturuj! z anglického jazyka 2 -Predaná Náuka o spoločnosti-Nová maturita -Predaná Ceny sú uvedené pri každej knihe + poštovné. V prípade záujmu, ma prosím, kontaktujte mailom na: 20marcelka@
učebnice 2
biológia Biologie dětí a dorostu - Malá, Klementa Zmaturuj z biológie Biológia - pre maturantov a uchádzačov o štúdium na vysoké školy Biológia I - pre stredné pedagogické školy Biológia - pre čník SŠ Biológia - prehľad biologie Biologia dieťaťa a hygiena 1 - pre PŠ Biologia dieťaťa a hygiena 2 - pre PŠ Všeobecná biológia pre čník gymnázia Zmaturuj z literatúry 2 Zmaturuj z anglického jazyka 1 Zmaturuj z chémie Výtvarná výchova v ranom veku - Marie Vítková Maturitné otázky z angličtiny Náuka o spoločnosti - príprava na maturity a prijímacie skúšky na VŠ 2001 Náuka o spoločnosti - príprava na maturity a prijímacie skúšky na VŠ 2006 Pracovné vyučovanie - technické práce pre čník ZŠ Geografia v otázkach a úlohach - na maturitu a VŠ Dejepis pre čník ZŠ a čník gymnázia s osemročnym štúdiom Dejepis - pre pre čník gymnázia Dejepis - pre pre čník gymnázia Technická výchova pre 5. až čník ZŠ Logika Hudobná náuka pre 4. ročník ĽŠU Fysikální chemie v otázkách - Erdos, Pick, Černý, Pouchlý Základy kvantové chemie - Zahradník, Polák Fyzikální chemie - W.J.Moore
Zmaturuj z literatúry,chémie NOVÉ
Zmaturuj z literatúry 1 Zmaturuj z chémie Knižky sú úplne nové Kus 5€. V prípade záujmu mi napíšte meil,sms pošlem aj poštou.