inzercia, predaj, predám, bazár

Predám kolbylku

Kategória: Kone

Predám 8 ročnú kobylu prítulné, maznavu k deťom.
Info len po telefóne.
Predám kolbylku
Podobné inzeráty
Predám páru koní
Predám kobylu 5 ročnú peršeronku zapustenu a valacha čierneho 6 ročného Rakúskeho Norika križeneho z frizakom dún naučene na veškeré práce chodia jediničke aj páre ko lese gazdovke kočiary pod sedlom predám aj po jednom kuse poprípade možna výmena ked pôjdu spolu výrazná zľava nechcem trhať pekna para predám aj jazdeckú teplokrvničku 6 r s pp pasom viac na t.č
predam jazdecke topanky, prilbu a chapsy
predám velmi málo používané jazdecké topánky, znacka FOUGANZA. Kúpené v decathlone číslo 39.Cena je 20€. k tomu predam aj Detské jazdecké chapsy velkost S, cena 15€ a jazdecku prilbu ako novu, velkost 56cm , cena 25€. predam to aj samostatne.
Predám žriebä
Dobrý deň, predám toto polročné žriebä, kobylku, má pas aj čip ,je odčervená, je to kríženec bez pôvodu- ľahší typ ťažného koňa. Čo sa týka starostlivosti, stále je ešte pri kobyle , na ľudí je naučená, nohy pekne dvíha. Matka a otec sú na poslednej foto. Prosím volať len vážny záujem, predám LEN do dobrých rúk, kobylka je na papieroch , to zn. že musíte mať farmu aby som Vám ju mohla predať a prepísať.
Predám 1,5 ročnú  kobylu
Predám 1,5 ročnú kobylu kríženca v tvare teplokrvníka. Má základné návyky , čistenie , vodenie , základná práca zo zeme. Pravidelne korektúry, očkovania a odčervenia. V stáde nekonfliktná. Je zvyknutá 24/7 výbeh. Predám len do dobrých a skúsených rúk.
Predám 10 ročného valacha do športu
predám 10 ročného valacha ČT po otcovi Sahib Kubišta z matky po Valát. Vhodný do športu aj pre juniora momentálna výkonnosť do 120 cm, je jazdený dievčaťom, ide cez všetko profily nerieši nie je však pre začiatočníka má trochu ľakavú povahu. Na vychádzkach zvyknutý chodiť sám aj s koňmi. Aktuálne rtg bez nálezu. Na ošetrovanie -veterinár, kováč.. bezproblemovy. Videa pošlem cez Whatsapp Predám len do dobrých rúk.
Kone
Predám 11 rocneho valacha spp polokrvnik Kisberi, predám paru ponikov s zriebetkom, a 2rocnu kobylu spp. Predám valacha 4rocneho. Prosim Iba volat.