inzercia, predaj, predám, bazár

Predam kozu Alpske plemeno

Kategória: Ovce a kozy

Predam kozu Alpske plemeno po prvom kozliatku mensí vzrast dojí asi 7dcl na podoj zatial nadostava srot je iba na sene a trave. Pri dojení pekne stojí
Predam kozu Alpske plemeno
Podobné inzeráty
Predám kozu
Predám kozu alpské plemeno,menší vzrast po prvom kozliatku,dojí cca 1 liter.
Predám 8 týždnovú červené mladý cap
Predám 8 týždnovú červené mladý cap. Je ošetrenie proti vonkajším a vnútorným parazitom. Jeho matka je veľmi dobré mliečne alpské plemeno. Jeho otec je veľký plemeno Parlagi. Nie predávám na rezanie, ale na uchovanie! Ďakujem.
Koza
Predam Gitgeltalsku kozu.Toto plemeno prišlo na Slovensko so to stredne velke plemeno ,točite rohy ktore u capkov môžu dosiahnuť vyšku 50-60 to viacmenej okrasne plemeno do mini ZOO a na tretej fotke už posledna v strede na predaj.
Predam kozicku
Predam kozicku otec alpske plemeno ukazany na foto matka mensieho vzrastu velmi mierna povaha kozicka ma teraz 7 tyzdnov. 8 tyzdnova bude k odberu
Predam capka ALPSKE PLEMENO
2 rocny poslusny velmi mierna povaha vhodny aj ku detom nesmrdi
Kúpim kozu anglonubijskú s kozliatkami alebo 2kozliatka AN
Kúpim anglonubijskú kozu s kozliatkami, alebo kozu pred okotením. Mladú do 3rokov, alebo aj prvôstku, bez nejakých zlozvykov, pokojnú ovládatelnú. Prípadne kúpim aj dve kozičky-kozliatka po dobrej dojke, aspoň 3l mlieka denný nádoj. Na farbe až tak nezáleží, ale výrazne maskáčové-fľakaté-strakaté by potešilo. Môžem ponúknuť velmi dobrú starostlivosť a myslím, že aj podmienky - dobrá pastva, výbeh s ohradníkom, žiadny vydupaný malý dvorček. Nový kozín pre ňu je už vo výstavbe. Je potrebné aby koza úplne rešpektovala el. ohradník. Ak Vám záleží na tom, aby bolo o Vaše zvieratko dobre postarané - tak ponúknite! SE,MY,SI alebo západ Slovenska. Kontakt mailom, ozvem sa.