inzercia, predaj, predám, bazár

Predám kozu prvostku

Kategória: Ovce a kozy

Predám kozu prvostku po dobrej matke aj dvomi mladymi
Predám kozu prvostku
Podobné inzeráty
Anglonubijska 100%  koza s kozickou
Akcia do konca týždňa !!!! Predám peknu kozu prvôstku , výborná mamina s tyzdenou kozickou, na prvôstku pekne naliate vemienko, dôvod predávam všetko odchádzam do zahraničia. Obec Dvorníky.
Kúpim kozu anglonubijskú s kozliatkami alebo 2kozliatka AN
Kúpim anglonubijskú kozu s kozliatkami, alebo kozu pred okotením. Mladú do 3rokov, alebo aj prvôstku, bez nejakých zlozvykov, pokojnú ovládatelnú. Prípadne kúpim aj dve kozičky-kozliatka po dobrej dojke, aspoň 3l mlieka denný nádoj. Na farbe až tak nezáleží, ale výrazne maskáčové-fľakaté-strakaté by potešilo. Môžem ponúknuť velmi dobrú starostlivosť a myslím, že aj podmienky - dobrá pastva, výbeh s ohradníkom, žiadny vydupaný malý dvorček. Nový kozín pre ňu je už vo výstavbe. Je potrebné aby koza úplne rešpektovala el. ohradník. Ak Vám záleží na tom, aby bolo o Vaše zvieratko dobre postarané - tak ponúknite! SE,MY,SI alebo západ Slovenska. Kontakt mailom, ozvem sa.
Kozy a capkovia
Ponúkam na predaj 4 ročnú bezrohú kozu (kríženka anglonubíjskej a slovenskej) 60€ , ročnú kozu prvôstku 45€ a troch dvojmesačných capkov po 30€ . Bližšie info telefonický alebo email.
Minikozička s capkom
Predám prvôstku minikozičku okotenú 22.2.2023. Robila spoločníčku bielej koze,ale tá sa už okotila a má už vlastnú spoločnosť. Predaj spolu za 65 eur,alebo samotná koza za 50eur a capko za 20 prítulná a zvedavá. Ide k ruke a za kúsok chleba bude aj rozprávať.
Mladá koza
Predám dvojročnú kozičku, prvôstku z maštaľného chovu.
Predám capka
Predám capkov.A predám 1 ročnú kozu. A dvojročnú kozu. Volať: