inzercia, predaj, predám, bazár

Predam kozu s kozliatkami

Kategória: Ovce a kozy

Predám 4r. bezrohú kozu, bledo hnedej farby s dvoma kozičkami.

Osobný odber

DOLNÉ SRNIE.

!!! VOLAŤ; . !!!
Predam kozu s kozliatkami
Podobné inzeráty
Kúpim kozu anglonubijskú s kozliatkami alebo 2kozliatka AN
Kúpim anglonubijskú kozu s kozliatkami, alebo kozu pred okotením. Mladú do 3rokov, alebo aj prvôstku, bez nejakých zlozvykov, pokojnú ovládatelnú. Prípadne kúpim aj dve kozičky-kozliatka po dobrej dojke, aspoň 3l mlieka denný nádoj. Na farbe až tak nezáleží, ale výrazne maskáčové-fľakaté-strakaté by potešilo. Môžem ponúknuť velmi dobrú starostlivosť a myslím, že aj podmienky - dobrá pastva, výbeh s ohradníkom, žiadny vydupaný malý dvorček. Nový kozín pre ňu je už vo výstavbe. Je potrebné aby koza úplne rešpektovala el. ohradník. Ak Vám záleží na tom, aby bolo o Vaše zvieratko dobre postarané - tak ponúknite! SE,MY,SI alebo západ Slovenska. Kontakt mailom, ozvem sa.
Koza s kozliatkami
Predáme slovenskú bielu kozu (narodená v r. 2021) spolu s jej dvoma 2-mesačnými kozliatkami (kozička a capko). Otec kozliat je biely cap po skvelej dojke a plemennom capovi. Cena za všetkých spolu: 250 €. Možnosť kúpiť aj samotnú kozu (150€), ale až po odstavení kozľat.
Predám kozu s kozliatkami
Predám dvojročnú kozičku s kozliatkami (capko a kozička, obidvoje rohaté) narodenými v januári 2023. Už sa pasú. Na cene sa môžeme aj dohodnúť. Koľko bude dojiť mliečka nevieme, mala malé prvýkrát.
Predám kozu a dve kozliatka
Predám dvojročnú kozu s dvomi mesačnými kozliatkami - capkami. Koza 60Eur, kozliatka po 35. Prosím len volať.
2-ročná koza + kozliatka
Predáme slovenskú bielu kozu (narodená v r. 2021) spolu s jej dvoma mesačnými kozliatkami (kozička a capko). Otec je biely cap po skvelej dojke a plemennom capovi. Cena za všetkých spolu: 250 €. Možnosť kúpiť aj samotnú kozu (150€), ale až po odstavení kozľat.
Predám
Predám kozu s dvoma kozliatkami