inzercia, predaj, predám, bazár

predám králiky zajace

Kategória: Ostatné hospodárske

Predám zajace na chov alebo na konzumáciu. Cena menšie od 15 väčšie 20 eur.
mobil:
predám králiky zajace
Podobné inzeráty
granule pre zajace kraliky
Ponukam granule zmes obilnín s vitamínmi pre zajace kralik 20kg vrece -15eur Po dohode mozny dovoz
Predám lucernové granule
Predám lucernové granule a granule zo sena balené po 25 kg. Cena: 10 EUR za 25 kg. Granule sú ideálne ako krmivo pre kone, zajace, kozy, ovce a ostatné zvieratá.
Predám lucernové granule
Predám lucernové granule a granule zo sena balené po 25 kg. Cena: 12 EUR za 25 kg. Granule sú ideálne ako krmivo pre kone, zajace, kozy, ovce a ostatné zvieratá.
Zajace
Predam francuskeho barana samicky ja samcov
Balíkované seno 130cm okrúhle
Predám kvalitne balikovane seno uskladnené v hale, veľké okrúhle balíky cca 300kg pastevna zmes pre ovce. Vhodne pre ovce, kone, zajace. Odber možný od 10 balikov. Možnosť dovozu vramci okresov LC, RS, PT,DT. Špekulanti a vyjednávači prosím nevolajte, nepíšte. Cena 45€ bez dph za balik. Celkove množstvo 2000ks
Seno voľne ložené
Predám seno zo záhrady, ktoré je voľné uložené na povale humna-stodoly, odkiaľ sa dá zhadzovať priamo na ložnú plochu dopravného prostriedku. Ručne obracané seno nikdy nezmoklo je vhodné pre kone, mladé jahňatá, kozy, teľatá, zajace a pod. Nachádza sa v obci Horná Ždaňa 12 km od Žiaru nad Hronom, množstvo cca 3000 kg. Cena za 100 kg je 5,-€, prístup je možný ideálne počas mrazivých dní.