inzercia, predaj, predám, bazár

Predam krásne mladé kozicky

Kategória: Ovce a kozy

Z dôvodu regulácie v chove musíme z ťažkým srdcom predať našich 5ks krásnych mladých koziciek plemena(otec 50%AN a matky super dojky prevažne hnedé krátkosrsté plemeno)Matky a otec možnosť vidieť u nás na farme kde vysvetlime zaskolime dalších chovateľov.
Kozicky by sme chceli predať najlepšie spolocne do dobrých rúk kde budú majiteľom robiť tolo radosti ako nám.Cena za kus je 25€ ale pri odbere všetkých 5ks koziciek je cena za kus 20€.A ako darcek chovateľ dostane od nás 5kg vlasnej krmnej zmesky na začiatok budovania svojho chovu.
Pre viac informácií nás kľudne kontaktujte buď telefonicky smsku emailom.
Dakujeme
Predam krásne mladé kozicky
Podobné inzeráty
Predám kozičky po POP capovi
Predám mladé kozičky narodené v marci a v júli. Všetky kozičky sú po plemennom capovi - hnedý krátkosrstý Elita A. Sú registrované v centrálnej evidencii hospodárskych zvierat. Cena za kozičky narodené v marci: 85,- €/ks Cena za kozičky narodené v júli: 75,- €/ks
Predám dve kozičky 100% AN - LEN SPOLU
Predám dve 100% anglonubijské kozičky narodené vo 02/2023, matka línia wizard, otec je línie BLACK (posledná foto) dovoz z ČR. Kozičky sú odrohované. Cena je 360 € za obe. Odber možný v máji. Predám ich len spolu.
Predám dve kozičky 75% AN - LEN SPOLU
Predám dve 75% anglonubijské kozičky, sú to sestry, narodené v 12/2022, matka 50% AN, výborná dojka, 4 l mlieka denne, bez problémov vychová štvorčatá. Otec 100% AN cap línie BLACK maskáčovej farby, dovoz z ČR. Rodičov možnosť vidieť. Kozičky sú odrohované. Cena je 160 € za obe. Predám ich len spolu. Na poslednej foto otec.
Predám 50% AN kozičky - len spolu
Predám dve 50% anglonubijské kozičky, sú to sestry, narodené vo 02/2023, matka hnedá koza, výborná dojka, otec 100% AN cap línie BLACK dovoz z ČR. Rodičov možnosť vidieť. Kozičky sú odrohované. Cena je 140 € za obe, odber možný v máji. Predám ich len spolu.
Predám Kozicky dojky
Predám kozicky staré 1rok. Obe sú dobre dojky. Kozicky sú chované v domácom prostredí na čerstvej tráve vo výbehu. Cena za kus 70€
Kozy
Predám dve kozičky a capa, kozičky sú 14 mesačne, cap 3 ročný, niesu v príbuzenskom vzťahu je možné že kozičky sú prípustené, cena dohodou.