inzercia, predaj, predám, bazár

Predám osobný odber

Kategória: Ostatné hospodárske

Predám 2 klietky hodnote 130€ predám ich za 30€ oby dve
Predám osobný odber
Podobné inzeráty
Predam vcely - odlozence
Predam vcely - odlozence. Vcielky budu na ramikovej miere B - 5 ramikov, po dohode 2/3 LG - 7 ramikov (pripadne aj ine miery). Matky cielene chovane (nie rojove, alebo nudzove) systemom Nicot od matky vlastnej linie (kombinacia Vucko a Carniga Singer). Cena za odlozenec 70,-€. Poprosim len serioznych zaujemcov. So zaciatkom chovu bez problemov poradim. Moje vcielky davam kazdorocne testovat na MVP, sprievodny doklad na prevoz vciel nie je problem. Odber len osobny pricom si kupujuci skontroluje kvalitu odlozenca a prelozi sa do jeho prenosneho boxu (ul / rojak). Odber bude mozny v zavislosti od pocasia v Juni, z Niznej Mysle (okr. Kosice-okolie) alebo z Vojnatiny (okres Sobrance). Na sms nereagujem, volajte, alebo piste mail. :)
Ponúkam semená medonosnej trvalky Vičenec vikolistý
Ponúkam semená medonosnej včelárskej rastliny- trvalky Vičenec vikolistý v cene 2,50 za kg - Výborná včelárska rastlina ale aj výborná krmovina pre zvieratá vhodná do suchých oblastí piesčité či kamenisté pôdy a neúrodné svahy, nevyžaduje veľa zrážok. Včelám poskytuje bohatú pastvu v čase kvitnutia zhruba 1 mesiac a ak sa po odkvitnutí pokosí opäť vykvitne zhruba za 45 až 50 dní. Výsieva sa zhruba 2 kg na plochu 100 m2 na jar do teplej pôdy spravidla v apríli. Viem poslať aj poštou na dobierku či prípadne osobný odber. Minimálny odber pre poslanie poštou 4 kg, nakoľko je s tým dosť roboty kým to človek zabalí a pripraví na prepravu. V prípade záujmu ma kontaktujte na mob.
Ponúkam semená medonosnej krmoviny a trvalky Vičenec
Ponúkam semená medonosnej včelárskej rastliny trvalky Vičenec vikolistý v cene 2,50 za kg - Výborná včelárska rastlina ale aj výborná krmovina pre zvieratá ovce, kozy, dobytok atď...vhodná do suchých oblastí piesčité či kamenisté pôdy a neúrodné svahy, nevyžaduje veľa zrážok. Včelám poskytuje bohatú pastvu v čase kvitnutia zhruba 1 mesiac a ak sa po odkvitnutí pokosí opäť vykvitne zhruba za 45 až 50 dní. Výsieva sa zhruba 2 kg na plochu 100 m2 na jar do teplej pôdy spravidla v apríli. Viem poslať aj poštou na dobierku či prípadne osobný odber. Minimálny odber pre poslanie poštou 4 kg, nakoľko je s tým dosť roboty kým to človek zabalí a pripraví na prepravu. V prípade záujmu ma kontaktujte na mob.
Produkčné včelstvá ,10 rámikové rodiny a odložence
Ponúkam na predaj odložence, 10 rámikové rodiny, celé produkčné včelstvá na rámikovej miere B bez úľa alebo s úľom. Všetko je dohode. Veterinárne vyšetrenie na MVP samozrejmosťou. Mladé matky na vyžiadanie označím. Včely vo výbornej kondícii. Odber ihneď včely sú pripravené Cena za 5 rámikový odloženec 75 € Cena za 10 rámikovú rodinu 140 € Cena za produkčné včelstvo na 20tich rámikoch 230 € Preferujem osobný odber Včely viem priniesť do Bratislavy ,včelnica je smerom na Dunajskú Stredu.
Predam vcelarske potreby a ule
Predam ule B10 Dno - 7ks, nadstavok - 8ks, polnadstavok - 6ks, vrchnaky - 6ks. Do kazdeho nadstavku 10 ramikov. Nerezovy medomet na 4 velke ramiky, rucny pohon, velmi malo pouzivany, ako novy. Presne tento- Dymak, rozperak, rojak, krmitka a rozne dalsie drobnosti. Nemam na vcely tolko casu ako by potrebovali. Len ule a medomet maju nove hodnotu 800€. Predam vsetko aj s podstavcom pod ule co je na fotke za 500€. Len osobny odber v Podhoranoch pri Nitre.
Predám včely, odložence a včelie matky 2023
Prijímam rezervácie. Predám odložence / zmetence Do Vami vopred doneseného vydezinfikovaného, alebo nového úľa s rámikmi + medzistienky umiestnim v pridávacej klietke označenú mladú rozkladenú matku 2023 a nasypem k nej úľové včely z 5 rámikov. Potom stačí zakrmiť 1 L sirupu 1:1, ale to záleží podľa aktuálnej znášky. Obmedzený počet. Termín: začiatok júla 2023. Cena 50 eur (je možné dokúpiť zosypané včely 10 eur za každý rámik). Predám včelie matky 2023 Mladé oplodnené matky - mix rôznych línii. Posielam aj poštou. Termín: druhá polovica mája 2023. Cena 20 eur / ks. Materské bunky / matečník pred vyliahnutím. Len osobný odber. Termín: najskôr máj 2023. Cena 5 eur / ks.