inzercia, predaj, predám, bazár

Predám páru koní

Kategória: Kone

Predám kobylu 5 ročnú peršeronku zapustenu a valacha čierneho 6 ročného Rakúskeho Norika križeneho z frizakom dún naučene na veškeré práce chodia jediničke aj páre ko lese gazdovke kočiary pod sedlom predám aj po jednom kuse poprípade možna výmena ked pôjdu spolu výrazná zľava nechcem trhať pekna para predám aj jazdeckú teplokrvničku 6 r s pp pasom viac na t.č
Predám páru koní
Podobné inzeráty
Predám valacha
Predáme valacha miliónovej povahy, výška ca 140cm, kúpili sme ho ako kríženca lipicana. Má 2,5 roka, ale na svoj vek je kľudný. Nie je zákerný, nevykopáva, nehryzie. Rád sa mojká a nechá so sebou robiť prakticky čokoľvek, rád sa učí, je to taký cirkusant, vlezie do všetkého, použili sme ho už aj na naučenie iných koní, keď sa báli vliezť do prepravníka. Vozíme na ňom malinké deti (naša dcéra má 2roky a nebojím sa ju na neho položiť), do terénu chodí s 11 ročnou slečnou (zatiaľ len v spoločnosti koní, ale javí sa veľmi spoľahlivo), dieťa vám isto neprizabije. Vie však mať aj paru keď je treba (rád vyhráva :)). Skúšali sme aj, či zvládne malé skoky. Nerobí mu to žiaden problém, ale vzhľadom k veku ho ešte nechceme až tak zaťažovať. Dôvodom je len znižovanie stavu koní, nemá žiadnu skrytú vadu, je pod pravidelným veterinárnym dohľadom. Len na výborné miesto a registrovanú farmu. Ak mu nenájdeme vhodné miesto, radšej si ho necháme. Kľudne pošlem ďalšie fotky a videá Je to veľmi perspektívny koník, stojí za to.
Kvalitní Appaloosa hříbátka
Nabízíme krásná hříbátka plemene Appaloosa. Nekřížená s jinými plemeny, čistokrevná- přímí potomci původních indiánských koní. Všechna naše hříbátka mají skvělé rodokmeny po obou rodičích bez příbuzenské plemenitby. Koně do chovu jsme si pečlivě vybírali a importovali z USA i Evropy. Naleznete zde potomky mistrů světa, Evropy a ty nejlepší původní krevní linie nefalšovaných indiánských Appaloosa koní, kteří mají své obrovské kouzlo a hlavně naprosto skvělé bezkonkurenční povahy. Původní Appaloosa je vynikající všestranný kůň se kterým se můžeme vydat mnoha směry, je to kůň nenáročný a houževnatý a nejlépe je mu v přirozených podmínkách na pastvinách. Díky svojí velmi kontaktní povaze je vyhledávaným rodinným společníkem, partnerem, mazlíčkem. Protože u nás chov koní vznikl na základě celoživotní lásky ke koním od útlého dětství, jsou koně a jejich celková spokojenost, přirozené potřeby s čímž se snoubí i pevné zdraví prioritou, vybíráme budoucí domov našich hříbat pečlivě. Naše hříbata by měla vyrůstat jak je jim přirozené, celoročně na pastvinách ve společnosti jiných koní a to nejlépe vrstevníků. Pro Ty, kteří to cítí stejně, ale nemají možnost takové podmínky pro hříbě poskytnout, můžeme nabídnout odchov u nás. Pokud Vás náš chov zaujal a rádi byste si vybrali Vašeho budoucího kamaráda u nás, napište e-mail nebo zavolejte a domluvte si návštěvu! S výběrem rádi poradíme. Chcete nejprve nabídku e-mailem? Napište nám Vaší představu o budoucím parťákovi, Váš budget a my zašleme konkrétní nabídku. Na SMS nereaguji. Uzavřený chov, chov výhradně Appaloosa x Appaloosa.
Predám páru lipicanov
Predám páru lipicanov.10 a 11 ročné valachy, pravy bratia, 170cm palicova výška. Jazdené v jedno a dvoj záprahu. Vhodné aj pre začiatočníka. Jazdené tiež pod sedlom. Veľmi dobre povahy,kľudne pri zapriahani,neboja sa cestnej premávky.
predam vylisky konope siatej
Predam vylisky z konopnych semiacok.Bio. Cena 1,5 kg. Vysoký obsah bielkovín (32%) a vlákniny (30%) a ideálny pomer esenciálnych a mastných kyselín. Konopné výlisky používame u koní, ktorí trpia letnou vyrážkou, alergiou, u chorých koní, s IR a Cuschingovým syndrómom, u koní, ktorí majú horšiu kvalitu srsti a kopyt. Dávkovanie: 100 až 500 g za deň; zamiesat do krmiva, nie je potrebne máčať. Cieľove zvieratá: kone, ryby, kozy, králíci, psy.
PRIPÚŠŤANIE plemenným žrebcom 3757 Al Beck
Ponúkame na pripúšťanie plemenného žrebca 3757 Al Beck vraník, nar. 3.7.2006, O: Omda z M: Trong Wa Tehla( v krajine pôvodu úspešné v dostihovom športe). Al Becka sme importovali v septembri 2008 vo veku 2,5 roku zo Sýrie. Pochádza pôvodom z najušľachtilejších arabských koní v strede Arábie v kraji Nedžed z kmeňa Šommár. (Špeciálna zootechnika, diel druhý, Chov koní autor Bílek a kol. r.1957) Výkonnostné skúšky v NŽ Topolčianky absolvoval v r.2009 ako najmladší a poradil si so splnením drezúrnej úlohy vynikajúcim spôsobom. Ukázal svoj pohybový potenciál, ktorý zjavne zdedil po svojich rodičoch. Získal najvyšší počet bodov zo všetkých zúčastnených koní na Výkonostných skúškach a hlavne bola vysoko hodnotená jeho mechanika pohybu. Spájajú sa v ňom najlepšie vlastnosti typické pre arabského plnokrvníka odvaha, húževnatosť, inteligencia, temperament a zvedavosť. Za zhruba 10 rokov u nás ho hodnotíme ako „šľachtica“ vzhľadom k jeho správaniu sa k svojmu okoliu (ošetrovanie, čistota...) Na svoje žriebätá prenáša v prvom rade ušľachtilosť vlastnú sebe samému ,vyrovnanú povahu, výbornú mechaniku pohybu, odolnosť voči poveternostným podmienkam, tvrdosť, zvedavosť. Zaujímavosťou je že jeho potomstvo má napríklad veľmi úsporný pitný režim. Al Beck disponuje aj mrazeným spermatom. Bližšie info zoznam plemen. žrebcov SR, osobne.
Predám kolotoč na 6 koní
Predám funkčný kolotoč na 6 koní, priemer 18 m, kolotoč sa nachádza v Šamoríne.