inzercia, predaj, predám, bazár

Predam podielove anglonubijske kozliatka

Kategória: Ovce a kozy

Predam krasne podielove anglonubijske kozliatka.
Na predaj su 2 capkovia bledohnedy bezrohy a 1 kozicka tmavohneda rohata. Su velmi kontaktny, zvyknuty na deti. Najradsej by som bola keby si najdu novy domov :) matka podielova anglonubijska a otec 100% anglonubijsky cap. Po rodicov s priatelskou povahou. Vhodne k detickam.
Vhodny na dalsi chov, na spasanie
Osobny odber
Predam podielove anglonubijske kozliatka
Podobné inzeráty
Predam Anglonubijske kozliatka
Predám podielové (niektoré sú aj 100%) Anglonubijske kozliatka, je na výber z viacerých farieb. Kozliatka majú 2 mesiace. Kozliatka sú po dobrých dojkách po 3-4 litrových kôz. Viac info tel. Špekulanti nevolať.
Koza a kozliatka na predaj
Na predaj dvojročná kozicka, podielová AN. Jej dve trojmesačné kozliatka a dve kozliatka od bielej slovenskej kozy. Všetko sú to kozicky. Vek 3 mesiace. Kozliatka sú už navyknute na pašu, jačmeň. Kozliatka aj koza Sú kompletne odčervene a odparazitovene. Majú ostrihane paznechty. Všetky sú naučené na človeka, prítulné. Cena za kozu 100€ a za kozliatka 40€/ks. Predávam ich všetky spolu. Detva
Anglonubijske kozliatka
Predam anglonubijske kozliatka 6 mesacne, 100% podielove.Okres ., .
oredám podielové anglonubijské kozičky
Ponúkam na predaj podielové anglonubijské kozy z registrovaného chovu,tohtoročnú polročnú..je stále pod mamkou a 1,5 ročnú vhodnú prvý x na pripustenie, tiež bola pod mamkou takmer 8mesiacov.
Predám podielové AN kozičky a capka
Ponúkame na predaj podielové anglonubijské kozliatka dve kozičky, jeden capko z registrovanej farmy
Predám anglonubijské kozliatka
Predám anglonubijské kozliatka. Kontakt