inzercia, predaj, predám, bazár

Predám pojazdnú včelnicu AVIA-komplet vybavenie

Kategória: Ostatné hospodárske

Predám včelnicu AVIA karavan. Už bez včiel. Otvory na 5 úľov, možné dorobiť viac.
5x úľ B miera každý s dvoma nadstavkami po 10 rámikov, nadstavky s kovovými rúčkami pre ľahšiu manipuláciu. Natreté farbou vhodnou pre styk s potravinami.
2x malé B miera s dvoma nadstavkami po 5 rámikov. Natreté farbou vhodnou pre styk s potravinami.
Všetky úle majú horné vyberateľné kŕmidlá - dobre osvedčené, väčšie dvojkomorové(aj na cesto) a malé jednokomorové.
Rámiky aj vystavané z lipového dreva, nerezové drátiky, pozinkované klinčeky..
5x srdce úľa
2x úľová váha aj s meraním vonkajších teplôt, vlhkosti a pod. spojenie cez Bluetooth - aj srdcia úľa aj váhy v jednej aplikácii.
Tepelné ošetrenie úľa proti klieštikovi, elektronicky riadené.
Medomet trojrámikový, novo natretý potravinovou polyuretánovou farbou, komplet zrepasovaný.
Odviečkovacia nádoba dvojitá aj s výpustným ventilom.
Náradie - odviečkovací hrebeň, metelka, dymák, rozperový nôž, trafo na natavovanie medzistienok na nerezový drôt, vlnkovací napínač drôtu a pod.
Skriňa na rámiky a diela - zamykateľná.
Vhodné pre začínajúceho včelára, alebo ako rozšírenie včelnice alebo inde umiestnenú včelnicu pre zabehnutého včelára. Viem zabezpečiť aj pozemok(nájom) pre včelárenie v okolí Rajeckých Teplíc.

ZĽAVA DO KONCA ROKA!!!
Predám pojazdnú včelnicu AVIA-komplet vybavenie
Podobné inzeráty
Komplet vybavenie včelára
Predám komplet vybavenie pre včelára. Viem aj so včelnicou aj bez. Info po telefóne. Všetko ako nové. Pozrite všetky moje inzeráty, je tam aj včelnica AVIA.
Predám úle a vybavenie pre včelara.
Predám úle 9 kusov aj s dvomi nadstavbami ku každému úľu čiže plodisko mednik. Mám aj ďalšie vybavenie k tomu. Oblek,dymak, stojan na odviečkovanie, zatavovač medzistienok.
Vybavenie pre hlodavce
Predám toto vybavenie pre hlodavce do klietky. Posielam aj na dobierku. Pozri aj ostatné moje inzeráty.
predám včely
Predám včely 6 úľov, typ B 10 rámikové aj s príslušenstvom, úle s nádstavkami, rámiky aj nové zabalené, medzistienky, medomet nerezový 4 rámikový, a ostatné príslušenstvo komplet potrebné k včelám, nádoby na med, nádoba na plnenie fliaš, Jedná sa o nové úle zateplené so spodným odobratím a vetraním - 4 ročné. Úle sú vo voze chránené pred počasím. Predávam zo zdravotných dôvodou . Predávam len v všetko spolu! Dohoda po zime. Treba vidieť v RK.
Predám včely
Dobrý deň. Predám prezimované produkčné včelstvá na rámikovej miere 420x17 - OPTIMAL ( výrobca Božìk).Cena 150€ bez úľa, 220€ komplet s ùĺom. Odber po prvom jarnom prelete cca.začiatkom marca - podľa počasia. + Doklad o vyšetrní meliva.
Predám včelstvá
Predám kmeňové včelstvá s úľmi na RM B10 - komplet 2 nadstavky + stropné kŕmidlá z 2020 a 2021 Cena: včely 120,- úle 80,-/ kus