inzercia, predaj, predám, bazár

Predám prezimované odložence, rámiková miera B

Kategória: Ostatné hospodárske

Dobrý deň,

ponúkam na predaj 5 prezimovaných odložencov, aktuálne obsedajú 7 až 8 rámikov.
Sú preliečené proti nozematóze.

Nachádzajú sa v tesnej blízkosti mesta Krupina.

Cena 150 Eur.
Predám prezimované odložence, rámiková miera B
Podobné inzeráty
Predám prezimované včelstvá,odložence a roje
Ponúkam na predaj prezimované včelstvá na ramikovej miere B, odložence a roje. Miestna včela Kameničanka - výborný zdravotný stav, rýchly jarný rozvoj, výborná na kvetovú aj lesnú znášku, vyšetrenie na MVP samozrejmosťou.Odber včelstiev marec, odložence jún,júl, roje usadim do vašich úľov (máj,jún).Dovod- vek a zhoršenie zdravotného stavu.
Predám včely
Ponúkam na predaj prezimované včely. - rámiková miera B, rozmer 420x275 mm. Cena obsahuje včely s matkou na 7-8 zaplodovaných plástoch, bez zásobných plástov. - rámiková miera L 2/3, rozmer 420x180 mm. Cena obsahuje včely s matkou na 9-10 zaplodovaných plástoch, bez zásobných plástov. Stanovište včelstiev Nový Život pri Malom Dunaji. -------------------------------------------------- Eladásra kínálok áttelelt méheket 120 € családonkénti árért - keretméret B 420x275 mm. Az ár 7-8 bepetézett kereteten levo méhcsaládot tartalmaz - mézeskeretet nem. - keretméret L 2/3 420x180 mm. Az ár 9-10 bepetézett kereteten levo méhcsaládot tartalmaz - mézeskeretet nem. A méhek telephelye Nový Život a Kis Duna mellett.
Prezimovane odložence LG 2/3
Predám prezimované odložence na rámikovej miere Langstroth 2/3 s minuloročnými matkami sklenárkami, veľmi mierne vhodne aj pr ezačinajúcich. Včelstvá su na dvoch nádstavkoch, odber možný koncom apríla. Dovoz možný po dohode. Včely , včelstvá,LG Langstroth
Prezimovane odložence  LG2/3
Predám prezimované odložence na rámikovej miere Langstroth 2/3 s minuloročnými matkami sklenárkami. Včelstvá su na dvoch nádstavkoch, odber možný koncom apríla. Dovoz možný po dohode.
Prezimovane odložence  LG2/3
Predám prezimované odložence na rámikovej miere Langstroth 2/3 s minuloročnými matkami sklenárkami. Včelstvá su na dvoch nádstavkoch, odber možný koncom apríla. Dovoz možný po dohode.Pri kupe 4 odložencov cena 180€
Ponúkam včelie odložence B a úle B na rok 2023
V jún/ júl ponúkam odložence s kladúcou mladou označenou matkou. Línia Singer. Včeli sú na rámikovej miere B a na miere 37.5 x 27.5. Odložence budú samozrejme niekoľkokrát preliečené na siedmich až ôsmich rámikoch. Taktiež ponúkam úplne nové mnou vyrobené úle typu B, úle sú vyrobené masívne so zreteľom na dlhú životnosť. Taktiež je možnosť osadiť odložence do nikdy použitých úľov. Všetko podľa dohody. Volať len seriózne, nie SMS.