inzercia, predaj, predám, bazár

Predám profi Kávovar ASTORIA TOUCH SAE/R2 DSP dvojpákový

Kategória: Kávovary

Predám profesionálny kávovar ASTORIA TOUCH SAE/R2 DSP dvojpákový zvýšená verzia- digitálne ovládanie a displej - nerez/čierna farba. + kompletné príslušenstvo ku výrobe kvalitnej kávy v dobrej kaviarni, reštaurácii, bare,.... .
Kávovar sme používali asi 3 mesiace v prevádzke baru, ktorý sme museli zrušiť. Kávovar prešiel v originálnom servise kompletnou výmenou všetkých dôležitých súčastí, čiže je skoro ako nový, pripravený na výrobu ďalších niekoľko tisíc káv.
Ku poriadnemu kávovaru patrí aj poriadny mlynček na kávu a mi sme mali ku kávovaru profi mlynček s dávkovačom, počítadlom káv, ktorý predávame spolu s kávovarom v danej cene.
Samozrejme je k tomu potrebný aj zmäkčovač vody, ktorý je tiež v spomínamom balíku v cene.
Máme ešte aj zopár odmeriek a pohárikov na mlieko do kávy, ktoré vieme dať k tejto zostave v cene.
Sme firma, čiže cena bez dph je 1 400,-€, cena s dph 1 680,-€.
Nový kávovar stál: 3 500,-€ s dph.
Mlynček cca 600,-€ a zmäkčovač cca 100,-€
Odkaz na konkrétny kávovar:
Predám profi Kávovar ASTORIA TOUCH SAE/R2 DSP dvojpákový
Podobné inzeráty
Predám profesionálny kávovar
Astoria FORMA SAE2 Profesionálny kávovar - dvojpákový Kávovary Astoria FORMA SAE sú tradičné kávovary s čistým a elegantným dizajnom, ktorý je výsledkom práce dizajnového štúdia Adriano design. Použité technológie a funkcie zaručujú mimoriadnu kvalitu pripraveného espressa. Profesionálny kávovar Astoria Forma SAE 2 je kvalitný kávovar spĺňajúci požiadavky na prípravu kvalitnej kávy vo Vašej kaviarni. Zaoblený design pôsobí zároveň nadčasovo. K dispozícii je naviac niekoľko farebných kombinácii, aby dôkladne zapadol do Vášho interiéru. Astoria Forma SAE 2 Vám ponúka: SAE - automatický elektronický systém multifunkčný display s počítadlom 4 samostatne programovateľné tlačidla výdaja kávy tlačidlo automatického výdaja kávy automatický výdaj horúcej vody 2 parné trysky integrované rotačné čerpadlo priame napojenie na vodovodný okruh automatické dopúšťanie vody indikáciu zapnutého kávovaru manometr pre meranie tlaku v bojleri a tlaku čerpadla integrované motorové čerpadlo automatický umývací cyklus Technické údaje: príkon 3,2/3,9 kW napätie 230/400 V objem bojleru 10,5 l šírka 800 mm výška 560 mm hĺbka 580 mm váha kávovaru 70 kg farebné prevedenia: biela nerez Príslušenstvo: Displej s prehladnými informáciami o kávovare/nastaveniach, počítadlo káv LED osvetlenie pracovnej plochy Elektrický rošt pre predhrievanie šálok Len osobný odber v Nitre
NESCAFÉ DOLCE GUSTO GENIO S TOUCH
Predám dotykový zánovný kapsulový kávovar Nescafé Dolce Gusto Genio S Touch, ako nový s krabicou a zárukou ešte cca 1,5roka. Kávovar bol použitý max 5x. Cena 70€. Osobný odber je možný v RS alebo RV. Popis: Automatický kapsulový kávovar Krups Nescafé Dolce Gusto Genio S Touch KP440E31 v modernom striebornom prevedení pripraví váš obľúbený nápoj už do 30 sekúnd. Profesionálny tlak 15 barov na profesionálnu kávu so zamatovou penou. Určite oceníte možnosť nastavenia teploty nápoje a funkciu Espresso Boost pre intenzívnejšiu chuť a bohatšiu penu. Kávovar je možné ľahko ovládať na intuitívnom panely. Na výber máte z bohatej ponuky nápojov Dolce gusto v hermetický uzavretých kapsliach. Samozrejmosťou je tiež 15 rokov jednoduchej opraviteľnosti. Tlak kávovaru 15 barov Rýchlosť už do 30 sekúnd Kompaktný rozmer Moderný dizajn Možnosť prispôsobenia teploty Bohatá ponuka nápojov Ľahká príprava Hermeticky uzavretá kapsula Jednoduché ovládanie kávovaru s Genio S Touch 15 rokov opraviteľnosti Profesionálny tlak a regulácia teploty Kávovar na kapsule Krups Nescafé Dolce Gusto Genio S Touch KP440E31 disponuje tlakom 15 barov pre jednouchú prípravu kávy s bohatou chuťou a hustou penou. Milovníci kávy určite ocenia možnosť regulovateľnosti teploty aby bola káva vždy tak pripravená ako ju máte najradšej. Espresso Boost či káva už do 30 sekúnd Pre intenzívnejšiu chuť kávy a hustejšiu penu môžete využiť funkciu Espresso Boost, ktorá vleje vodu do kapsule a následne spustí pretlak. Káva tak dosiahne výraznejšiu chuť a bohatšiu penu. Zabudnite na dlhé nahrievanie a čakanie. S kávovarom Genio S Touch si váš obľúbený napoj pripravíte už do 30 sekúnd od zapnutia stroja. Jednoduché ovládanie a bohatá ponuka nápojov Kávovar disponuje moderným ovládacím panelom s intuitívnym ovládaním Genio S Touch. Okrem regulácie teploty si môžete nastaviť aj veľkosť vašej kávy či využiť funkciu Espresso Boost. Na výber máte z viac ako 30 druhov nápojov od kávových, čokoládových či latté nápojov.
PROFESIONÁLNY DVOJPÁKOVÝ KÁVOVAR EXPOBAR
EXPOBAR ELEGANCE - predám dvojpákový profesionálny kávovar určený pre stredné a veľké prevádzky. Kávovar bol kupovaný a aj servisovaný v RM gastro JAZ s.r.o. Nové mesto n/Váhom. Posledný veľký servis s výmenou dielov bol pred pol rokom. Kávovar bol malo používany v malej prevádzke cca 30 káv denne, je vo veľmi dobrom stave, maximálne spoľahlivý. Okrem dvoch pák na espresso obsahuje parnú trysku na napeňovanie mlieka a výstup horúcej vody, vstavaný 6L-bojler na horúcu vodu. Kávovar má aj zabudovaný mlynček na kávu s pákovým dávkovaním. S kávovarom sa predáva aj kvalitný samostatný celokovový mlynček na kávu s digitálnym displejom a nastaviteľným automatickým dávkovaním kávy. Cena za Kávovar Expobar elegance je 1.850 € a samostatný digitálny mlynček na kávu za 230 €,k tomu je na predaj aj zmäkčovač vody za 100€. Je možnosť predaja kávovaru aj samostatne. Kávovar sa nachádza v Žiline.V okruhu 30 km viem aj doviezť.
Profesionálny dvojpákový kávovar Astoria
Predám plne funkčný kvalitný dvojpákový kávovar Astoria, ideálny do kaviarne, cukrárne a pod. Cena dohodou. Kontaktujte ma prosím e-mailom, rovno už aj s predstavou o cene.
Predám kávovar Nespresso Lattissima Touch Glam White
Predám kávovar Nespresso Lattissima Touch Glam White. Málo používaný. -------------------------------------------- Kapsulový kávovar Nespresso De'Longhi Lattissima Touch. Ideálny kávovar pre milovníkov mliečnych kávových nápojov, ako Latte Macchiatto a Cappuccino, ktoré vám pripraví stlačením jedného tlačidla. Kávovar má celkovo 6 tlačidiel, profesionálny tlak 19 Barov, rýchle zahriatie do 25 sekúnd a automatické vypnutie. Objem zásobníka na vodu je 0,9 litra, kapacita kontajnera na kapsule je 9 kusov. 6 tlačidiel - Systém One Touch pre mliečne kávové špeciality - Intuitívna signalizácia potreby odvápnenia a čistenia - Rýchle zahriatie za 25 sekúnd - Tlak 19 Bar -Automatické vypnutie Prečo Nespresso? Kto si zvolí Nespresso, neuspokojí sa s ničím iným: prísne vyberaná káva, ktorá je ponúkaná vo veľkom rozsahu rôznych variácií a chutí. Kávovary Nespresso kombinujú inteligentný dizajn s modernou technológiou, s jednoduchým ovládaním a intuitívnosťou. Na vyššej úrovni je aj Nespresso príslušenstvo, pochutiny ku káve a služby, ktoré spĺňajú všetky vaše túžby. Čo viac si priať? Mliečny dotyk 6 receptov na jeden dotyk: Pre milovníkov kávových mliečnych špecialít bude hračka pripraviť si Cappuccino, Latte Macchiatto alebo teplé mlieko. Nastavenie mliečnej peny: Vzhľad mliečnej peny si môžete ľahko pripraviť vďaka otočnému ovládaču. Signalizácia: Intuitívna signalizácia potreby odvápnenia a čistenia k zaisteniu správneho fungovania kávovaru. Čistiaci systém: Certifikovaný manuálny čistiaci systém zaisťuje najvyšší štandard pravidelného používania. Povznášajúci dizajn: Uhladený a moderný dizajn, ktorý dodáva stroju punc nadčasovosti. Vlastnosti Vyberateľný zásobník na vodu: 0.9 l Kapacita kontajnera na použité kapsule: 9 Výška: 25.8 cm Rozmery (ŠxHxV): 17,3 x 25,8 x 32cm Váha: 4.5 kg Dotykový systém prípravy (na báze mlieka a horkej vody) Sklopná Odklápacie mriežka pre pohár na Latte Macchiato Automatické vypnutie umožňuje nulovú spotrebu energie, keď sa kávovar nepoužíva Vyberateľný zásobník na mlieko: 0.35 l
Dvojpákový kávovar La Pavoni 2V
Dobrý deň prajem, ponúkam na predaj používaný kávovar La Pavoni Hotel 2V. Jedná sa o spoľahlivý dvojpákový profi kávovar. V prevádzke od roku 2018 na prevádzke Yeme v BA, následne bol kompletne vyservisovaný a repasovaný a ďalšie 4 mesiace používaný na našej prevádzke. Miesto servisu -> Kávoholik BA, samozrejme môžem spojiť s technikmi, alebo pri predaji môžeme dohodnúť kontrolu u nich. Ku kávovaru sú 2 páky, slepé dno a všetky potrebné hadice na zapojenie. Kávovar síce má známky používania, ale je spoľahlivý, má bezproblémový chod a robí skvelú kávu ☕????. Dôvod predaja -> Máme nový stroj do partnera, inak by sme ostali pri tomto. Cenu ponúknite, rozumnej dohode sa nebránim, nemáme ho ako využiť. V menšej až strednej kaviarni určite skvelo poslúži. Ideálne mail alebo telefonicky na PS: naživo vyzerá lepšie, bolo zlé svetlo na fotenie