inzercia, predaj, predám, bazár

Predám spoločenskú hru

Kategória: Spoločenské hry

Predám hru Zátoka Obchodniku , komplet nová CZ - 55€

Pri rýchlom jednaní dohoda mozna , plus pozri ďalšie moje ponuky .
Predám spoločenskú hru
Podobné inzeráty
Predám novú stolovú spoločenskú hru CESTA MANŽELSTVOM
Predám novú stolovú spoločenskú hru CESTA MANŽELSTVOM. Stav : Nová. Poštou aj osobne. Telefón : .
Predám novú stolovú spoločenskú hru NEVINNÉ HRÁTKY PRE DVOCH
Predám novú stolovú spoločenskú hru NEVINNÉ HRÁTKY PRE DVOCH. Stav : Nová. Poštou aj osobne. Telefón : .
Predám spoločenskú hru Prima Rána
Predám nepoužitú spoločenskú hru Formule Show - Prima Rána - 5 eur. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Predám hru Marvel champions + rozšírenia
Predám spoločenskú hru Marvel champions Predám Marvel champions plus všetky rozšírenia na obrázku. Zároveň je k hre podložka na hranie Red skull. Ďalej krabice obsahujú špeciálny insert aby sa karty dali lepšie roztriediť a bezpečne uchovať. Obsahuje rozdeľovače kariet s niektorymi popismi hrdinov, záporákov, rôznych kategórii kariet atď. Hra je bez poškodenia. Niektorí hrdinovia/scenáre ani neboli hrané. Ak by bolo treba viem poslať viac fotiek Pre záujem píšte sms alebo Email. Preferujem osobný odber BA Petržálka ale ak by bolo potrebné dá sa aj zaslať.(Pošta/zásielkovňa) !!!! Hru predávam len ako komplet !!!!
Spolocenska hra World Monuments
Predam tuto spolocensku hru, je rozbalena 7x zahrana. Nova stoji 30+ eur Preferujem osobny odber Presov, Kosice a okolie, no poslem aj na dobierku po zaplateni postovneho vopred. Cena pevna Popis: Každý hráč sa stáva v tejto hre staviteľom. Spoločne budujete známe svetové monumenty ako Kapitol vo Washingtone, katedrálu Notre Dame v Paríži, baziliku Svätého Petra v Ríme, alebo mauzóleum Taj Mahal v Agre. No len jeden sa môže stať naslávnejším staviteľom. Hra prebieha v dvoch fázach. V prvej fáze hráči zbierajú drevené dieliky (stavebný materiál) a drahokamy z lomu. V druhej fáze hry ukladajú jednotlivé dieliky na monumenty a získavajú za to body. Hru vyhráva staviteľ, ktorý nazbiera najviac bodov. Hrá má jednoduché pravidlá, zaujímavú tému a pútavé grafické spracovanie. Pri hre sa vám pred očami budú vynárať svetové monumenty a len správnymi taktickými rozhodnutiami budete môcť prispieť k ich výstavbe a tak si zabezpečiť víťazstvo.
microMACRO: Město zločinu
Predám spoločenskú hru microMACRO: Město zločinu. Hru sme radi hrávali, takže mapa je na niektorých miestach mierne potrhaná, ale nebráni to hre. Radi by sme ju posunuli ďalším detektívom :) Cena je bez poštovného.