inzercia, predaj, predám, bazár

Predám trilógiu 1793, 1794, 1795

Kategória: Historické romány

Predám trilógiu od autora: Niklas Natt och Dag
Knihy 1793, 1794 a 1795

Osobný dber Bratislava, alebo pošlem poštou
Prosím kontaktovať len mailom

Predám trilógiu 1793, 1794, 1795
Podobné inzeráty
Saga rodu Forsytu
Predam zberatelovi knih tuto “Trilogiu z roku 1957” Saga rodu Forsytu
Alois Jirásek - Bratrstvo - kompletná trilógia
Predám trilógiu Bratrstvo (Bitva u Lučence, Mária, Žebráci), knihy sú veľmi zachovalé, čiastočne kožená nádherná väzba, vhodné ako štýlový starožitný doplnok alebo ako investícia ktorej hodnota sa nestráca ale rastie :-) Pozrite aj ostatné knihy v mojej ponuke.
Predám
Ponúkam na predaj historické romány:Rebecca Gable-Druhé království (7€),Duncan Sprott -Dynastie orla (7€)+Dcera krokodíla (7€), Brigitte Riebe - Eset (5€),Ann Maxwell - Rubínove prekvapenie (5€), Odile Weulersse - Posel z Atén (2€),Stanislav Richter - Ríše faraónu (2€), trilógiu Catherine Coulterovej - Noční požar, Nočni stin, Nočni boure (21€) Pulnocni hviezda, Divoká hviezda, Nefritova hviezda, a Večerni hviezda za 30€ k tomu pridám Blu-Ray:47 Roninov.V prípade záujmu písať na e-mail.
Medici
Predám trilógiu Mediciovci,autor Matteo Strukul. Knihy sú nové, iba spolu. Kontakt mailom, na dobierku neposielam.
Ohnivý šarkan II - Pikovo oravské povstanie, vydanie 1982
Predám knihu: Ohnivý šarkan II. - Pikovo oravské povstanie M8m aj prvý diel tejto unikátnej trilógie knihu: Ohnivý šarkan I. autor: Jozef Alexander Tallo, ilustroval Karol Ondreička Žáner: Romány, Literatura slovenská, Historické romány Vydavateľstvo: Tatran (Bratislava), prvé vydanie 1982 Edícia Korene (10.zväzok) Pevná plátená väzba s prebalom , slovensky, väčší formát, 232 strán, kniha obsahuje aj veľa krásnych ilustrácií. Autor sa už nedožil vydania svojho diela, ktoré pôvodne zamýšlal ako hist.trilógiu. Vyšli však postupne dva kompletné diely. Táto kniha je druhý diel. Tento druhý diel bol však vydaný už len v počte 8-tisíc výtlačkov, 1.diel bol vydaný v počte 10-tisíc výtlačkov. Tretí diel zostal ako nedokončený a nekompletný rukopis. Kniha je v dobrom stave. inzerát platí do zmazania - Bratislava III
Imrich Sedlák - Na východe
Predám skvelú historickú knihu Imrich Sedlák - Na východe. Cena je 10 Eur aj s poštovným, kniha je v bezchybnom stave. V prípade záujmu ma kontaktujte e-mailom, číslo je vymyslené. Obsah: Publikácia Svitanie na východe (Národno – politické, kultúrno – spoločenské a literárne integračné procesy na východnom Slovensku 1918 – 1945) vychádza ako 5. zväzok edície Spisy slovenského literárneho ústavu Matice slovenskej. Tematicky, chronologicky i metódou nadväzuje na predchádzajúce monografie Strieborný vek I.,II. (1970) a V čierťažiach búrok (2001). Spolu tvoria trilógiu integračného procesu východného Slovenska v celonárodnom historickom vývine od humanizmu a renesancie až po rok 1945. Intenzívny kultúrny, spoločenský, literárny, ale aj národný život v tejto oblasti Slovenska vrcholil koncom 18. a v prvej polovici 19. storočia bernolákovským a štúrovským hnutím a v neskorších obdobiach vyústil do všetkých hlavných prúdov vývoja slovenskej spoločnosti, jej histórie, jazyka, literatúry, kultúry, hospodárskeho a sociálneho života.