inzercia, predaj, predám, bazár

Predám váhu z riadením ,vhodné pre pekárne.

Kategória: Potravinárske stroje

Predám váhu 100 kg Hefele , z riadením, vhodné na navažovanie múky a iných komponentov.
Vhodné pre pekáreň...
Predám váhu z riadením ,vhodné pre pekárne.
Podobné inzeráty
Zariadenie pre automatické dávkovanie cukru
Zariadenia určené pre systém automatického dávkovania cukru, ktoré pozostávajú: - Automatický riadený rozvod cukru pre zásobovanie 5 baliacich strojov s kapacitou dávkovania 500kg/min. - 2x Bezosí nerezový šnekový dopravník - určené pre dopravu prašných potravín vrátane násypky na 350kg materiálu, prepravná kapacita 400kg/hod - Dávkovač tabliet - 5radový s automatickým riadením, minimálny výkon: 40 dávok/min x 5 radov - Nerezový šnekový transportér s automatickým riadením, vhodný pre dopravu prašných potravín s kapacitou 500kg/hod - Nerezový šnekový dopravník s automatickým riadením vrátane násypky na 500 cukru, kapacita 800kg/hod. Cena je uvedená bez DPH.
Predám silá na múku vhodné pre pekáreň
Predám silá na múku , vhodné pre pekáreň,silá vnútorné vhodné do priestoru pekárne. silá sa predávajú jednotlivo, alebo ako celok z váhou a riadením ,zmiešavačom na vodu...
Predám silá na múku vhodné pre pekáreň .
Predám silá na múku , vhodné pre pekáreň,silá vnútorné vhodné do priestoru pekárne. Silá sa predávajú jednotlivo, alebo ako celok z váhou a riadením ,rozvádzačom,podávačmi,osievačkou,plnením múky ,zmiešavačom na vodu... Veľkosť síl: 1/ 190x190x380cm--6,7 tony 2/ 190x190x290--5,6 tony 3/ 140 x 190x 290--3,4 tony 4/ 140 x 190x340--4,4 tony
Predám váhu +riadenie ,vhodné do pekárne.
Predám váhu v nerezovom prevedení ,kompletné vyhotovenie z tenzometrom a nosnou konštrukciou. Možné dokúpiť aj rôzne riadenie alebo zobrazovanie navažovania.
Konvektomat VENIX Venexia SG05TC
Predám 3 mesiace používaný konvektomat najvyššej rady VENEXIA od prémiového talianskeho výrobcu konvektomatov VENIX. Cena nové je 7.311 EUR bez DPH Tento konvektomat je určený do pekárne na pekárenske výrobky. Kapacita 5x1/1 GN, Tieto profesionálne konvektomaty obsahujú veľmi pokročilý software, ktorý stimuluje kreativitu kuchára a zjednodušuje prácu vašich zamestnancov. Táto modelová rada je určená špeciálne pre potreby pekárne, cukrárne a supermarketov. Koncepcia konvektomatu je prispôsobená tak, aby rovnomerne poskytla požadovaný výkon pre perfektné a rovnomerné pečenie, vynikajúce kysnutie a skvelá vôňa. Proces varenia je neustále sledovaný a monitorovaný integrovaným operačným systémom konvektomatu. Tento systém sa nastavuje pohodlne cez dotykovú obrazovku 7 palcov (cca 18 cm). Displej má rozlíšenie 800x480px a pracuje na systéme Android. Konvektomat je možné pripojiť na VENIX cloud a získať výhody s tým spojené. Konvektomat má možnosti pripojenia na WIFI, kvôli vzdialenému monitorovaniu (PC, z tabletu, smartphonu, atd.). Súčasťou je USB port pre kompletnú diagnostiku stroja. konvektomat obsahuje: - 3-fázový motor - obojsmerný reverzný ventilátorový systém (80 sekund) - nastavenie predohrevu - funkcie udrženia teploty varenia na 70° - precízne a veľmi presná regulácia teploty - systém dynamickej distribúcie vzduchu s invertorom - samočistiaci systém - zosílené dvere s dvojitým, špeciálnym sklom - kvalitná izolácia zabraňujúca zbytočnému ohrievaniu tela stroja.
Predám chladič vody,vhodný do pekárne.
Predám chladič vody , 300L alebo 500L , vhodný do pekárne. K chladiču vody je možné dodať aj zmiešavač vody. CHladič pracuje aj samostatne, stačí pripojiť do zásuvky 400V.