inzercia, predaj, predám, bazár

Predám valacha

Kategória: Kone

Predám valacha, plemena anglicky plnokrvník, narodený 15.06 2007, pravidelne korektúra, kováč/veterinár bez problémov, žiadne zlozvyky, u nás jazdený deťmi, vhodný aj pre začiatočníka
Priekupníci a cigani nevolať !
Predám valacha
Podobné inzeráty
Zkušený drezurní valach výk. S/ST i pro juniora
Nabízím k prodeji zkušeného drezurního valacha nar. 2011 z kvalitního polského chovu, KHV je 170 cm, původ valacha je po Contendor. Jedná se o zkušeného drezurního valacha, který je vhodný pro svůj výborný charakter i pro šikovného juniora, jako učitel.Výkonnostně pracuje na st. S v tréninku ST. Na závodech získal mnoho předních umístění ve st. S (chodí okolo 66%). Valach je plném profesionálním tréninku, je zdráv, bez vad a zlozvyků. Na veškerou manipulaci je bezrpoblémový. RTG je k dispozici. Ustájen je v Polsku, poblíž hranic. Více info na dotaz.
Predám 10 ročného valacha do športu
predám 10 ročného valacha ČT po otcovi Sahib Kubišta z matky po Valát. Vhodný do športu aj pre juniora momentálna výkonnosť do 120 cm, je jazdený dievčaťom, ide cez všetko profily nerieši nie je však pre začiatočníka má trochu ľakavú povahu. Na vychádzkach zvyknutý chodiť sám aj s koňmi. Aktuálne rtg bez nálezu. Na ošetrovanie -veterinár, kováč.. bezproblemovy. Videa pošlem cez Whatsapp Predám len do dobrých rúk.
Kone
Predám 11 rocneho valacha spp polokrvnik Kisberi, predám paru ponikov s zriebetkom, a 2rocnu kobylu spp. Predám valacha 4rocneho. Prosim Iba volat.
Predám 18 ročného valacha
Pre nedostatok času predám 18 ročného valacha ako spoločníka. Valach je 24/7 vonku, robené pravidelné korektúry. Viac info poskytnem telefonicky. Predám ho len do dobrých rúk. Špekulanti a deti nevolať!
Predám valacha WPBr
Predám 5 ročného valacha po Pretoria Dustin s anglickým pasom. Griffin je jemný, citlivý koník, vhodný pre skúseného človeka. Pozná ohlávku, vodenie, korektúry bez problémov, veterinára sa však bojí. Nosí sedlo, učí sa na lonži, žiaľ som na neho príliš ťažká a tak ho neviem obsadnúť. Odchovaný v stáde, zvyknutý 24/7, doteraz zdravý ako ryba. Plán bol, že zostane doma, ale je menší ako som počítala a tak mu hľadám nového človeka. Je to koník s vlastnou hlavou, potrebuje skúseného učiteľa.
Predám valacha
Predám valacha vek 8 r vhodný do gazdovky ale aj do horí.100percentna robota v lese!!!váha do 900kg papiere.kuje sa v rukách teraz vykuty na novo.pre viac info volať na