inzercia, predaj, predám, bazár

Predam vcelarske potreby a ule

Kategória: Ostatné hospodárske

Predam ule B10
Dno - 7ks, nadstavok - 8ks, polnadstavok - 6ks, vrchnaky - 6ks.
Do kazdeho nadstavku 10 ramikov.
Nerezovy medomet na 4 velke ramiky, rucny pohon, velmi malo pouzivany, ako novy.
Presne tento- rozperak, rojak, krmitka a rozne dalsie drobnosti.
Nemam na vcely tolko casu ako by potrebovali.
Len ule a medomet maju nove hodnotu 800€.
Predam vsetko aj s podstavcom pod ule co je na fotke za 500€.
Len osobny odber v Podhoranoch pri Nitre.
Predam vcelarske potreby a ule
Podobné inzeráty
Predám včelárske úle B a včelárske úle Čechoslovák a iné
Predám ručne maľované ale aj čisté, nepomaľované včelárske úle typu B a včelárske úle typu Čechoslovák. Cena od 89€ za zostavu. Mimo toho mám na adrese všakovaké základné včelárske potreby a pomôcky, krmivo a liečivo. Stojany pod úle viď. moje ďalšie inzeráty. Tiež medzistienky, tie aj vymením za vosk. A mám aj odložence.
Úle B10
Predám tieto úle. Úle sú bez včiel., ale sú plné rámikov. Úle sú po rabovke. Keď sa začala rabovka mali sme Covid, takže som nemohol tomu zabrániť. Úle sú čisté, bez včielok. Sú zateplené 3 ročné od p. Baraníka. Niektoré sú plné zásob. Po rabovke tu bol aj hospodár. Majú vysoké varoa dno. K úľom mám aj medníky, ktoré sú tiež plné rámikov.všetky rámiky sú vystavané a pripravene na sezónu.
Predam kocovny voz na vcely
predam kocovny voz na vcely 7 metrov dlhy , nieje uplne dokonceny ale material je kupeny…. strecha nezateka, pneumatiky su v dobrom stave. nemam cas ho dokoncit a ani vcelarit… najlepsie zavolat na tel cena 2000€ dohoda ista pre vyhladavanie : kočovný voz , včely vcely ule úle matky odlozence cukor glukoza singer sklenar vcelarske pomocky med medomet medomed
Predám ule
Predám rok používané ule B10.Ule sú zateplené,ošetrené farbou.zateplené so všetkými modernými vymoženosťami.Cena dohodou na t.c.
predám včely
Predám včely 6 úľov, typ B 10 rámikové aj s príslušenstvom, úle s nádstavkami, rámiky aj nové zabalené, medzistienky, medomet nerezový 4 rámikový, a ostatné príslušenstvo komplet potrebné k včelám, nádoby na med, nádoba na plnenie fliaš, Jedná sa o nové úle zateplené so spodným odobratím a vetraním - 4 ročné. Úle sú vo voze chránené pred počasím. Predávam zo zdravotných dôvodou . Predávam len v všetko spolu! Dohoda po zime. Treba vidieť v RK.
Predám úle B-10 a podstavec na kočovanie
Predám 16 ks kompletné úle B-10 s dnami na peľochyty. Úle su umiestnené na podstavci, ktorý sa veľmi jednoducho naloží na príves a presunie na stanovište za pastvou pre včely. PREDAJ LEN VCELKU.