inzercia, predaj, predám, bazár

Predám včely, produkčné včelstvá B10

Kategória: Ostatné hospodárske

Kmeňové produkčné včelstvá mladé matky Sklenár línia G10, rámiková miera B na 10 rámikoch.
Cena 145€ včelstvo, výborné na nektárovú a medovicovú znášku.
Včielky sú mierne neútočia, dobre sedia na rámikoch, sú nerojivé .
Včelstvá predávam bez úľa, treba si priniesť vlastné úle, mam na predaj aj staršie úle B10.
Vyšetrené na MVP, klinická prehliadka a doklad na prevoz z RVPS.
Na predaj už len 4 včelstva, odber koncom marca začiatkom apríla podľa počasia.
Predám včely, produkčné včelstvá B10
Podobné inzeráty
Produkčné včelstvá ,10 rámikové rodiny a odložence
Ponúkam na predaj odložence, 10 rámikové rodiny, celé produkčné včelstvá na rámikovej miere B bez úľa alebo s úľom. Všetko je dohode. Veterinárne vyšetrenie na MVP samozrejmosťou. Mladé matky na vyžiadanie označím. Včely vo výbornej kondícii. Odber ihneď včely sú pripravené Cena za 5 rámikový odloženec 75 € Cena za 10 rámikovú rodinu 140 € Cena za produkčné včelstvo na 20tich rámikoch 230 € Preferujem osobný odber Včely viem priniesť do Bratislavy ,včelnica je smerom na Dunajskú Stredu.
Predám produkčné včelstvá
Predám produkčné včelstvá na rámikovej miere B s uľmi aj bez úľov. Cena včelstva bez úľa (10 rámikov) 125€. Cena včelstva s úľom (peľochytové dno, plodisko, medník, materská mriežka, oplechovaný vrch, 20x rámik) 230€. Odber marec 2023.
Predám produkčné včelstvá-rezervované
Predám prezimované produkčné včelstvá na rámikovej miere LG 2/3, aktuálne na 2-3 nástavkoch. Vo všetkých včelstvách boli minulý rok menené matky línie Sklenár. Táto línia sa vyznačuje pracovitosťou a miernou povahou. Včelstvá boli riadne preliečené proti klieštikovi, nozéme, na jar bolo vyšetrené melivo. Cena dohodou. Tel. číslo nie je platné, ohláste sa prosím emailom.
včely produkčné včelstvá oddelky
K jari ponúkam na predaj silné produkčné včelstvá, 140€ a oddelky 120€ rámikovej miere B, a čechoslovák.
Predam vcely - produkcne vcelstva
Predam prodkucne vcelstva 17ks na ramikovej miere B , E. S vysetrenim meliva,prehliadkou a potvrdenim o prevoze. Termin predaja April. Vcelstva sa predavaju bez ulov. Mozna dohoda na cene pri odbere viacerych kusov.
včelie matky F1
Predávame plemenné oplodnené včelie matky F1. Matky sú voľne párené. Včelstvá sú mierne a vyznačujú sa dobrou sedavosťou na rámiku. Majú nadpriemerné medné výnosy nektárové ako aj medovicové dobrý čistiaci pud. Matky rozchovávané na Ostrej Lúke v nadmorskej výške 465 m.n.m Tiež je dôležité vedieť, že naša včelia farma má uznané veterinárne osvedčenie pre chov a distribúciu včelích matiek. Matky posielame 1.triedou.Poštovné 4€ Cena 25€/ks. t.č #vcely, vcelia kralovna, vcelia matka, roje, vcelstva, oddelky, odlozence, produkčné rodiny, včelstva