inzercia, predaj, predám, bazár

Predám vychádzkovu 17 ročnú kobylu

Kategória: Kone

predám 17 ročnú kobylu na vychádzky. nieje vhodná pre úplného začiatočníka, nekope nehryzie, plne ockovana, korektura robená pravidelne. starajú sa o ňu deti. práve sme v termíne zrebenia tak odvoz do svojej stajne ponodstave.
Predám vychádzkovu 17 ročnú kobylu
Podobné inzeráty
Kúpim kobylu
Dobrý deň zháňam kobylu od 10 do 16 rokov na plemene nezáleží kľudnej a milej povahy jak zo sedla tak aj zo zeme pre začiatočníka. Bola by využivaná len na rekreačné jazdenie. Mám už jednu 12 ročnú kobylu takže by nebola sama. Fotky a videá miesta kam by kobyla išla by som vám poslal. Na lokalite miesta mi nezáleží. Cena do 1500-1600 Prosím volajte alebo píšte SMS ďakujem.
Predám 1,5 ročnú  kobylu
Predám 1,5 ročnú kobylu kríženca v tvare teplokrvníka. Má základné návyky , čistenie , vodenie , základná práca zo zeme. Pravidelne korektúry, očkovania a odčervenia. V stáde nekonfliktná. Je zvyknutá 24/7 výbeh. Predám len do dobrých a skúsených rúk.
Predám 11 rocnú kobylu plemena nónius
Predám 11 rocnú kobylu nónius.170cm vysoká. Prevazne jazdená v teréne.Bez zranení 100 percent zdravá.Naucena na prepravu kovác veterinár. Moznost vyskúsat na mieste.
Predám kobylu 5 ročnú
Predám 5 ročnú kobylu ťah na 100 percent v lese vyučena mimoriadna povaha dôvod predaja potrebujem financie na dom
Predám 13-ročnú kobylu ST
Predám 13-ročnú kobylu ST do s dobrým pôvodom. Zdravá,jemná kobylka v stáde nekonfliktná. Pravidelne očkovaná,odčervená, pravidelné korektúry kopýt. U nás využívaná len rekreačne. Kobylka mala v minulosti zaplatené aj licencie využívaná na parkúr, voltíž. Predáme len do dobrých rúk! Viac info telefonicky Cena 3000€ a dohoda
Predám 7 ročnú kobylu s výkonnosťou 110 cm
Predám 7 ročnú kobylu po Color of love z m: po Floriano/Quidam de Revel. Camelia tento rok začala svoju jazdeckú kariéru. Zúčastňuje sa pretekov do stupňa ZL(110cm) s umiestnením. Je milej a temperamentnej povahy, veľmi dobre prijazdená. Ovláda prácu na 2 stopách, preskok, cúvanie, nacválanie z kroku z miesta.... Je otvorená učiť sa nové veci. Na vychádzky chodí sama aj s koňmi je odvážna. Kobyla je aj výborná matka, mala už 3 žriebätá, preto svoju športovú kariéru začína neskôr. Viac informácií na telefóne. Videá na vyžiadanie. Možnosť vyskúšania samozrejmosť.