inzercia, predaj, predám, bazár

Predám záhradu v k.ú. Prejta

Kategória: Záhrady

Predám záhradu v Dubnici nad Váhom časť Prejta výmera 488m. Záhrada sa nachádza za rodinnými domami s prístupom od vodárne. Vchod je situovaný cca 50 m od asfaltovej cesty s dobrým prístupom. Pozemok je oplotený. El. stĺpy v blízkosti. Na pozemku sa nachádzajú nové aj staré ovocné stromy. Je vhodná na chov oviec, včiel, alebo výstavbu chatky. Cena dohodou.
Predám záhradu v k.ú. Prejta
Podobné inzeráty
Predám záhradu v k.ú. Prejta
Predám záhradu v Dubnici nad Váhom m.č. Prejta o výmere 488m pri vodárni pod horou s dobrým prístupom -asfaltová cesta a cca 50 metrov lúka. Pozemok je oplotený. Na pozemku sa nachádzajú v spodnej časti mladé stromy. Využitie: stavba chatky, ovocný sad, chov oviec, včely...Dohoda.
Predám záhradu v k.ú. Prejta
Predám záhradu v Dubnici nad Váhom m.č. Prejta o výmere 488m pri vodárni pod horou s dobrým prístupom -asfaltová cesta a cca 50 metrov lúka. Pozemok je oplotený. Na pozemku sa nachádzajú v spodnej časti mladé stromy. Využitie: stavba chatky, ovocný sad, chov oviec, včely...Dohoda istá.
Predaj záhradky Prejta 001-14-MAZIa
001-14-MAZIa Ponúkame Vám na predaj záhradku v Dubnici nad Váhom, časť Prejta. Prístupová cesta je od vodárne asfaltová ďalej 50m poľná cesta. Záhradka je oplotená sú na nej posadené ovocné stromy. Výmera záhradky je 488m2. Záhradka je vhodná na pestovanie, chov zvierat alebo na útulnú rekreačnú chatku. Neďaleko záhradky je elektrický stĺp. Záhradka sa nachádza blízko vodárne takže je tam dosť podzemnej vody na vyhotovenie studne. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať. Realitná kancelária BeMi je celoslovenskou realitnou kanceláriou, ktorá sa radí medzi špičku na realitnom trhu a ponúka svojim klientom individuálny, ľudský prístup a komplexné služby. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV.
Predám záhradu v Bratislava-Dúbravke
Predám záhradu v Bratislave-Dúbravke na začiatku Dúbravky,na ul. Hanulovej 805 m2 na DVOJDOM a záhradu 420m2 na MOBILNÝ DOM, možnosť prikúpiť záhradu +400m2 na ul.Húščavovej
Slnečná záhrada v záhradkárskej oblasti Kráľová nad Váhom 26
SaleA- Váš partner v realitách Vám ponúka na predaj slnečnú záhradu v záhradkárskej oblasti Kráľova nad Váhom. Jedná sa o záhradu s výmerou 260 m2. Záhrada ma elektrickú prípojku, príprava na ČOV k stavbe chatky, studňu s vodárničkou v podzemnej plastovej šachte s rozvodmi po záhrade plus aj príprava na kvapkovú závlahu. V záhrade sa nachádzajú ovocné stromy ( marhuľa, višňa, hruška, černice, rakytník a čučoriedky) a aj okrasné stromy a kríky. Na konci záhrady sa nachádza domček na náradie. V záhrade si viete postaviť chatku podľa vlastných predstáv. Túto záhradu ocenia najmä záhradkári ktorý túžia po svojej záhrade s chatou alebo rybári a rodiny s deťmi. Možnosť rybolovu kúpania, člnkovania, relaxu. V obci Kráľova nad Váhom sa nachádzajú potraviny Coop jednota, obchod s rozličným tovarom kde nájdete všetko potrebné pre záhradu, reštaurácia, kostol, pošta, škola, škôlka. Veľmi dobrá oblasť na chalupárčenie v blízkosti Váhu. Možnosť financovania len z vlastných zdrojov, nie úverom. V prípade že Vás táto ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať na alebo pulcova@
Ponúkame na predaj záhradu v obci Rudník, časť Švan…
záhrada, Švancarova dolina, Rudník, Myjava - Ponúkame na predaj záhradu v obci Rudník, časť Švancarova dolina Popis pozemku: Ponúkame na predaj pozemok - záhradu v obci Rudník, časť Švancarova dolina. Pozemok sa skladá z dvoch parciel. Je prístupný z asfaltovej obecnej cesty. Celková výmera je 741m2. Pozemok je celodenne slnečný a orientovaný na juh. Je ho možné využívať ako sad alebo záhradu. V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte na tel. č. . Výmera m2: 741 Cena za m2 EUR: 11.7 Siete: Bez sieti Svetové strany: Juh Príjazdová cesta: Asfalt Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Ján Marek j.marek@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Fantasy Adresa: Nám. M.R.Štefánika 524/19 907 01 Myjava Telefón: