inzercia, predaj, predám, bazár

Predám žrebčeka a kobylku

Kategória: Kone

Predám polročného žrebca a o mesiac mladšiu kobylu plemena norik muránsky. Žrebček je po žrebcovi Pelé a kobylka po Timurovi. Obidvaja sú vypálený . Cena je spolu za obidvoch, pripadne dohodou.
Predám žrebčeka a kobylku
Podobné inzeráty
Predaj zrebceka APH
Ponúkame na predaj ročného zrebceka z nasho chovu, rodičia APH. Papiere APH sú vo vybavovaní. Zrebcek je zdravý, má všetky potrebne očkovania, anémia negat., pravidelne strúhanie kopyt. Ovláda základné povely, veľmi prítulný. Je možnosť ho vykastrovat alebo nechať ako plemenneho zrebca. Je možnosť ho kúpiť aj s mamou, tam je cena dohodou, v príp.kupi len zrebceka je cena 3 800 eur. Mama pravidelne jazdí terény. Zrebcek vyrastá v stade s ostatnými koňmi a je celoročne vonku. V prípade záujmu prosím volajte len registrované farmy na tel. .
Pony kobylka
Ponúkam na predaj 9r pony kobylku. Výška cca 135cm khv, zdravá, bez akýchkoľvek ťažkostí. Pas samozrejmosťou. U nás na nej jazdili 5-14ročné deti ako na jazdiarni tak aj v teréne. V teréne je spoľahlivá, neľakavá, nerozbieha sa ale nie je ani lenivá, pekne si drží tempo. V stáde nekonflitná ale vie sa ubrániť. Momentálne má pod sebou 2mesačného žrebčeka (je perfektná matka) a je vyše 10 mesiacov nejazdená, preto ju odporúčam zo začiatku do rúk skúsenejšiemu človeku ktorý na ňu pôjde pomaličky a zabehne ju do starých koľají. Na cene sa dá dohodnúť - cena je bez žrebčeka. V prípade akýchkoľvek otázok či videí z jazdy volajte/píšte kedykoľvek
Predám žrebčeka hafling
Predám 6 mesačného žrebčeka plemena hafling so 7 generačným pôvodom. Meno Nijo narodený 19.5.2022. po premenných rodičoch matke Ģea a otcovi Ninjo. Kováč, veterinár bez problémov. Odber možný ihneď.
Predám žrebčeka hafling po Avalon
Predám žrebčeka hafling po Avalon,matka je hahling ale zapísaná ako kludnej a veľmi vnimavej učenlivý,vytrvalý a štrašne krásny ????. Vhodný je aj k detičkám.Žrebcek ma 1'5roka.Česanie ,čistenie kopytok, práca zo zeme úplne v pohode.Ma zvládnuté zubadlo,opasky okolo bruška a prijal a postroj s ľahkými zaťažením.Matka na poslednej foto. Ja sa mu nemám čas venovať. Preto musí k vám ????❤️. Na cene sa so slušným človekom určite dohodneme.
Predám žrebčeka paint horse
Predám tohtoročného žrebčeka, nar. 8.2022. Matka A1/1 (skvelý rodokmeň). Kobyla má výnimočne dobrý charakter. Posledné roky bola využívaná ako hobby koník pri deťoch. Otec paint horse- Black Tail Investment po Mr. Investment R Žrebček je absolútne zdravý, krásne mohutnej postavy na svoj vek. Odstavenie možné január/február. Hľadáme naozaj seriózneho kupcu ktorý sa vyzná a vie pracovať s mladým koňom. Dohoda možná. Žriebä žrieba paint PH kobyla kobylka žrebec zrebec quarter anglický
Predám žrebčeka hafling
Predám 8 mesačného žrebčeka menom Nijo narodený 19.5.2022. Po matke Ģea otec Ninjo. Žrebček má 7 generačný pôvod. Veterinar, kováč bezproblemov. V prípade viac informácií alebo fotiek zašleme na mail alebo WhatsApp.