inzercia, predaj, predám, bazár

Prenajmem záhradku s kurínom vo Svätom Jure

Kategória: Záhrady

Prenajmem záhradku s kurínom vo Svätom Jure, vhodnú na chov sliepok, poprípade pestovanie plodín. Kurín je kompletne vybavený, vrátane automatických dvierok. Záhradka a aj výbeh sú oplotené, voda a elektrika sú k dispozícii. Poprosím prvý kontakt emailom, telefón nie je platný. Ďakujem.
Prenajmem záhradku s kurínom vo Svätom Jure
Podobné inzeráty
Prenajmem záhradu s krásnym výhľadom vo Svätom Jure
Prenajmem záhradu s krásnym výhľadom vo Svätom Jure. Záhrada sa nachádza na tichom mieste na okraji Svätého Jura. Pozemok je oplotený, vhodný na oddych, poprípade pestovanie(nie na obytné účely). Plocha cca. 3 áre, cena 125 eur/mesiac. Poprosím prvý kontakt emailom, telefón nie je platný. Ďakujem.
Prenajmem záhradu s krásnym výhľadom vo Svätom Jure
Prenajmem záhradu s krásnym výhľadom vo Svätom Jure. Záhrada sa nachádza na tichom mieste na okraji Svätého Jura. Pozemok je oplotený, vhodný na oddych, poprípade pestovanie(nie na obytné účely). Plocha cca. 3 áre, cena 98 eur/mesiac. Poprosím prvý kontakt emailom, telefón nie je platný. Ďakujem.
Prenajom zahrady Svaty Jur
Prenajmem zahradu vo Svätom Jure v OV. Pozemok ma vyse 400m2, vlastnu zakrytu studnu s pumpou. Na pozemku elekrina nie je. Poda nie je zurodnena. Su tam ovocne stromy a kriky. Poprosim len vazny zaujemca o pestovanie, nie realitne agentury. 700€/rok (dohoda mozna)
Prenajmem záhradku
Prenajmem záhradku v Liptovská Porúbka 34m2
Predám záhradku v Trebišove
Predám záhradku v Trebišove v záhradkárskej lokalite Ondava. Výmera: 4 áre. Na pozemku je elektrina, chatka, náraďovňa, mini-pivnička, studňa, čerpadlo, krb, latrína (WC), fóliovník, kompostovisko, niekoľko ovocných stromov, maliny, egreše, ríbezle, ... Záhradku predávam aj s náradím a celým vybavením
Hľadám záhradu so záhradnou chatkou na realax a oddych
Vezmem do prenájmu záhradu v Rači, Vajnoroch, Svätom Jure, Novom Meste. Telefón