inzercia, predaj, predám, bazár

Prenajmem zahradu v dubravke na poliankach

Kategória: Záhrady

Prenajmem zahradu 500m2 na poliankach , priamy pristup autom , dobre urodna poda , sezonna voda 7mesiacov , bez elektriky
Cena 250eur mesiac
Prenajmem zahradu v dubravke na poliankach
Podobné inzeráty
Prenajmem zahradu v dubravke
Prenajmem zahradu na poliankach v dubravke 280m2, so sezonnou vodou. Priami pristup z cesty
Predám záhradu v Bratislava-Dúbravke
Predám záhradu v Bratislave-Dúbravke na začiatku Dúbravky,na ul. Hanulovej 805 m2 na DVOJDOM a záhradu 420m2 na MOBILNÝ DOM, možnosť prikúpiť záhradu +400m2 na ul.Húščavovej
Prenajmem záhradu BEZ CHATKY pri lese v Dúbravke
DLHODOBO prenajmeme záhradu BEZ CHATKY pri lese v Dúbravke. Záhrada je v úžasnej lokalite, úplný kľud a ticho, príjemná a zdravá mikroklíma lesa, človek neverí, že je v Bratislave, naopak má pocit, že je úplne mimo civilizáciu. Nie je počuť ruch civilizácie, len štebotanie vtákov, bubnujúceho ďatla ... Záhrada je perfektná na rekreáciu pre rodinu (opekačky, grilovačky, možnosť dať si trampolínu, pieskovisko, húpačku, stan, drevenú chatku z Hornbachu a pod.) a tiež na záhradkárčenie (pozemok je aktuálne zatrávnený, pôda je ale dobrá na pestovanie, úplne bez kameňov). Mať kedykoľvek k dispozícii vlastný kúsok zeme, na ktorom človek môže na zdravom vzduchu tráviť voľný čas je naozaj k nezaplateniu. Na pozemku je záhradný vodovod, ktorý sa na zimu odstavuje, nakoľko nie je v nezámrznej hĺbke. Na pozemku je elektrika (230/400 V). Prístup autom z Plachého ulice možný až na pozemok po lesnej ceste (cca. 600 m). Vzdialenosť od MHD cca. 3 km. Výmera cca 300 m2. Záhrada hraničí z jednej strany s lesom. Záhrada je na začiatku rovina, potom mierny svah s teraskami. Záhrada má plot len z jednej strany, z ostatných troch strán oplotená nie je. V pláne je urobiť nové oplotenie z týchto ostatných strán, avšak časový horizont nevieme sľúbiť. Je tiež možné spraviť si oplotenie na vlastné náklady hneď. Jednorázový nevratný poplatok 200,- Eur pri rezervácii pozemku. Cena 119 Eur/mesiac pri platbe raz za 12 mesiacov na 12 mesiacov vopred. Cena 129 Eur/mesiac pri platbe raz za tri mesiace na tri mesiace vopred.VIDEO:
DLHODOBO prenajmeme záhradu BEZ CHATY pri lese v Dúbravke
DLHODOBO prenajmeme záhradu BEZ CHATY pri lese v Dúbravke. Záhrada je v úžasnej lokalite, úplný kľud a ticho, príjemná, chladivá a zdravá mikroklíma lesa, človek neverí, že je v Bratislave, naopak má pocit, že je úplne mimo civilizáciu. Nie je počuť ruch civilizácie, len štebotanie vtákov, bubnujúceho ďatla ... Záhrada je perfektná na rekreáciu pre rodinu (opekačky, grilovačky, možnosť dať si trampolínu, pieskovisko, húpačku, stan, prípadne aj drevenú chatku z Hornbachu a pod.) alebo napr. na záhradkárčenie (pozemok je aktuálne zatrávnený, pôda je ale dobrá na pestovanie, úplne bez kameňov). Obzvlášť v týchto zvláštnych časoch plných obmedzení je vlastný kúsok zeme, na ktorom človek môže na zdravom vzduchu tráviť voľný čas k nezaplateniu. Na pozemku je záhradný vodovod, ktorý sa na zimu odstavuje, nakoľko nie je v nezámrznej hĺbke. Na pozemku môže byť za určitých jednoduchých podmienok elektrika. Prístup autom možný cca 20 m od pozemku. Vzdialenosť od MHD cca. 3 km. Výmera cca 300 m2. Záhrada je v tesnej blízkosti lesu, kam sa dá ísť priamo zo záhrady. Od okolitého sveta je záhrada oplotená, ale medzi záhradou a susednou záhradou plot nie je, nakoľko v tejto lokalite bolo zvykom oploti vždy viac záhrad spolu. Je možné na vlastné náklady si plotík realizovať. Jednorázový nevratný poplatok 200,- Eur pri rezervácii. Cena 100 Eur/mesiac pri platbe na 12 mesiacov vopred (teda platba 1200 Eur/rocne), alebo 110 Eur pri platbe na 3 mesiace vopred (teda 330 Eur/kazde tri mesiace). VIDEO:
DLHODOBO prenajmeme záhradu pri lese v Dúbravke
DLHODOBO prenajmeme záhradu pri lese v Dúbravke. Záhrada je v úžasnej lokalite, úplný kľud a ticho, človek neverí, že je v Bratislave, naopak má pocit, že je úplne mimo civilizáciu. Nie je počuť ruch civilizácie, len štebotanie vtákov, bubnujúceho ďatla... Záhrada je perfektná na rekreáciu pre rodinu (opekačky, grilovačky, možnosť dať si trampolínu, pieskovisko, húpačku, stan, prípadne aj drevenú chatku z Hornbachu a pod.) alebo napr. na záhradkárčenie (pozemok je čiatočne zatrávnený a čiastočne bol využívaný na pestovnie). Na pozemku je záhradný vodovod, ktorý sa na zimu odstavuje, nakoľko nie je v nezámrznej hĺbke. Za určitých podmienok je aj možnosť využívania elektriky. Prístup autom možný až k pozemku. Vzdialenosť od MHD cca. 3 km. Výmera cca 300 m2. Záhrada hraničí z jednej strany s lesom, kam sa dá ísť priamo zo záhrady. Od okolitého sveta je záhrada oplotená, ale medzi záhradou a susednou záhradou plot nie je, nakoľko v tejto lokalite bolo zvykom oploti vždy viac záhrad spolu. Je možné na vlastné náklady si plotík realizovať. Jednorázový poplatok 250,- Eur splatný pri rezervácii (nevratný poplatok, ktorý sa nezapočítava na nájomné). Cena 110 Eur/mesiac, platí sa vždy na 3 mesiace vopred.
DLHODOBÝ prenájom:slnečná záhrada+chatka pri lese v Dúbravke
DLHODOBO prenajmeme slnečnú záhradu s chatkou pri lese v Dúbravke. Chatka je jednopodlažná (čiastočne podpivničená) s dvoma miestnosťami a malou prestrešenou terasou, celková výmera cca. 26 m2. Pod chatkou je pivnica výmery cca. 4 m2. Záhrada je v úžasnej lokalite, úplný kľud a ticho, človek neverí, že je v Bratislave, naopak má pocit, že je úplne mimo civilizáciu. Nie je počuť ruch civilizácie, len štebotanie vtákov, bubnujúceho ďatla ... Zo záhrady je aj bránka priamo do lesa a keďže je les zo severozápadnej strany, po väčšinu dňa nevrhá na záhradu takmer žiadny tieň. Záhrada je perfektná na rekreáciu pre rodinu (opekačky, grilovačky, možnosť dať si trampolínu, pieskovisko, húpačku, stan, alebo na záhradkárčenie (pozemok je aktuálne zatrávnený, pôda je ale dobrá na pestovanie, úplne bez kameňov). Na pozemku je záhradný vodovod, ktorý sa na zimu odstavuje, nakoľko nie je v nezámrznej hĺbke. Za určitých podmienok je aj možnosť využívania elektriky. Prístup autom možný cca. 50 m od pozemku. Vzdialenosť od MHD cca. 3 km. Výmera cca 300 m2. Od okolitého sveta je záhrada oplotená, ale medzi záhradou a susednou záhradou plot nie je, nakoľko v tejto lokalite bolo zvykom oplotiť vždy viac záhrad spolu. Je možné na vlastné náklady si plotík realizovať. Jednorázový poplatok 250,- Eur splatný pri rezervácii (nevratný poplatok, ktorý sa nezapočítava na nájomné). Ročný nájom 2315 Eur/rok, platí sa raz ročne vždy na 12 mesiacov vopred.