inzercia, predaj, predám, bazár

Prenájom kancel. priestorov v NMnV - Jánošíkova ul.

Kategória: Kancelárie

Prenajmeme kancelárske priestory v Novom Meste nad Váhom - Jánošíkova 4/A. Bezplatné parkovanie, klimatizované, novo zrekonštruované priestory. Kamerový systém, wifi, možné využitie zasadacej miestnosti... Kompletné informácie na :
Prenájom kancel. priestorov v NMnV - Jánošíkova ul.
Podobné inzeráty
Administratívne priestory a kancelárie na prenájom vo VBC Ni
Realitná kancelária RE/MAX ponúka na prenájom priestory v budove biznis centra VBC v širšom centre Nitry na Štúrovej ulici. VBC Nitra je známy administratívny objekt umiestnený vo frekventovanej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou, len na skok od centra mesta (Tabáň, Mlyny, Prior, pešia zóna), a vďaka tomu je veľmi dobre dostupný všetkými druhmi dopravy – zastávky MHD, autobusová a železničná stanica do 15 minút pešo, diaľnica smer BA-BB v dosahu. Výhody ponuky: - prenájom variabilných kancelárskych priestorov od cca 20m2 – 200m2 - podľa dohody možnosť prispôsobenia priestorov požiadavkám klienta - zrekonštruovaná budova s kompletným zázemím a vybavením – 24-hodinová SBS služba a zabezpečenie prostredníctvom kamerového systému, vrátnica a kaviareň vo vestibule, moderné výťahy, bezbariérový prístup, bezpečnostné a protipožiarne prvky - na každom poschodí sa nachádzajú sociálne zariadenia a spoločná kuchynka - možnosť využívať spoločné priestory, možnosť prenájmu väčších zasadacích priestorov - možnosť výberu priestorov s klimatizáciou alebo bez - k dispozícii aj skladové a archívne priestory Vybavenie kancelárskych priestorov - v štandardnej jednej kancelárskej bunke o pôdorysných rozmeroch cca 5,3 x 3,6 m (18,99 m2) je infraštruktúra pre 3 pracovné miesta – zahŕňa elektrické rozvody a pripojenie na internet - priamo v budove sa nachádza optický kábel SWAN – bezproblémové pripojenie telefónnych liniek a internetu pre poskytovanie neobmedzených hlasových a dátových služieb * dispozícia kancelárskych priestorov a ich technický štandard môže byť po dohode upravený v zmysle požiadaviek a preferencií klienta Cenové podmienky – neklimatizovaný priestor Nájomné: 110 EUR / m2 / rok / bez DPH Energie: 61 EUR / m2 / rok / bez DPH – vrátane spoločných priestorov a služieb Cenové podmienky – klimatizovaný priestor Nájomné: 120 EUR / m2 / rok / bez DPH Energie: 63 EUR / m2 / rok / bez DPH – vrátane spoločných priestorov a služieb V prípade dostupnosti prenájom 1 ks vyhradeného parkovacieho miesta: 50 EUR / mesiac / bez DPH Orientačný cenový prepočet – prenájom 1 kancelárie (18,99 m2) bez klimatizácie = 270,60 EUR/mesiac bez DPH. Pri uzatvorení nájomnej zmluvy sa skladá depozit vo výške 1-mesačného nájomného. V prípade záujmu o obhliadku kancelárskych priestorov, individuálnu ponuku alebo viac informácií kontaktujte makléra: Mgr. Peter Frančík, tel. .
Administratívne priestory a kancelárie na prenájom vo VBC Ni
Realitná kancelária RE/MAX ponúka na prenájom priestory v budove biznis centra VBC v širšom centre Nitry na Štúrovej ulici. VBC Nitra je známy administratívny objekt umiestnený vo frekventovanej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou, len na skok od centra mesta (Tabáň, Mlyny, Prior, pešia zóna), a vďaka tomu je veľmi dobre dostupný všetkými druhmi dopravy – zastávky MHD, autobusová a železničná stanica do 15 minút pešo, diaľnica smer BA-BB v dosahu. Výhody ponuky: - prenájom variabilných kancelárskych priestorov od cca 20m2 – 200m2 - podľa dohody možnosť prispôsobenia priestorov požiadavkám klienta - zrekonštruovaná budova s kompletným zázemím a vybavením – 24-hodinová SBS služba a zabezpečenie prostredníctvom kamerového systému, vrátnica a kaviareň vo vestibule, moderné výťahy, bezbariérový prístup, bezpečnostné a protipožiarne prvky - na každom poschodí sa nachádzajú sociálne zariadenia a spoločná kuchynka - možnosť využívať spoločné priestory, možnosť prenájmu väčších zasadacích priestorov - možnosť výberu priestorov s klimatizáciou alebo bez - k dispozícii aj skladové a archívne priestory Vybavenie kancelárskych priestorov - v štandardnej jednej kancelárskej bunke o pôdorysných rozmeroch cca 5,3 x 3,6 m (18,99 m2) je infraštruktúra pre 3 pracovné miesta – zahŕňa elektrické rozvody a pripojenie na internet - priamo v budove sa nachádza optický kábel SWAN – bezproblémové pripojenie telefónnych liniek a internetu pre poskytovanie neobmedzených hlasových a dátových služieb * dispozícia kancelárskych priestorov a ich technický štandard môže byť po dohode upravený v zmysle požiadaviek a preferencií klienta Cenové podmienky – neklimatizovaný priestor Nájomné: 110 EUR / m2 / rok / bez DPH Energie: 61 EUR / m2 / rok / bez DPH – vrátane spoločných priestorov a služieb Cenové podmienky – klimatizovaný priestor Nájomné: 120 EUR / m2 / rok / bez DPH Energie: 63 EUR / m2 / rok / bez DPH – vrátane spoločných priestorov a služieb V prípade dostupnosti prenájom 1 ks vyhradeného parkovacieho miesta: 50 EUR / mesiac / bez DPH Orientačný cenový prepočet – prenájom 1 kancelárie (18,99 m2) bez klimatizácie = 270,60 EUR/mesiac bez DPH. Pri uzatvorení nájomnej zmluvy sa skladá depozit vo výške 1-mesačného nájomného.
Lukratívne obchodné priestory v centre Trnavy na prenájom.
Lukratívne obchodné priestory v centre Trnavy na prenájom. Priamo v centre Trnavy Vám ponúkame na prenájom nové, lukratívne obchodné priestory, ktoré sa nachádzajú v zrekonštruovanom Obchodnom dome COOP Jednota na Trojičnom námestí. Obchodné priestory sú vhodné na zariadenie veľkoplošných predajní ako aj menších prevádzok, alebo služieb ako sú: - Predajne elektro - biela a čierna technika, svietidlá a elektroinštalačný materiál - Hračky, detské potreby a oblečenie - Športové potreby, oblečenie a športová obuv - Nábytok a bytový textil, tapety - Odevy a sezónne oblečenie, kožené odevy a kožušiny - Podlahy a podlahové krytiny - Pánska, dámska a detská obuv - Očná optika, - Svadobný salón - Fotografický ateliér a služby - Finančné, realitné služby a poradenstvo, centrum poistenia - Kozmetické služby - Brašnárske služby - Pet shop, chovateľské, záhradkárske potreby a záhradná technika - Predajňa bicyklov - Kaviareň a cukráreň atď... K dispozícii sú teraz novovybudované samostatné obchodné priestory zabezpečené vstupnou mrežou a sú s výmerou od 35m2 až po 555 m2. 1. poschodie a výmera priestorov: 35 m2, 62 m2, 100 m2, 122 m2, 135 m2, 140 m2, 170 m2, 402 m2 2. poschodie o výmera priestorov: 27 m2 /s vodou a odpadom/, 53 m2, 54 m2, 56 m2, 60 m2, 100 m2, 130 m2, 176 m2, 190 m2, 555 m2 3. poschodie o výmera priestorov: 46 m2, 176 m2 147 m2 plus terasa /180 m2/ s vodou a odpadom /priestor je vhodný na kaviareň – cukráreň, lobby bar prípadne iné služby/ Dostupnosť priestorov na prenájom sa môže meniť. Výhodou priestorov je, že sa nachádzajú v centre Trnavy, v novo zrekonštruovanej budove, ktorá je obľúbená a známa zákazníkom a s jej fungujúcimi službami a predajňami. Celá budova je zabezpečená kamerovým a protipožiarnym systémom a strážnou službou - SBS. V budove sa nachádzajú nákladné výťahy na prepravu tovaru na jednotlivé poschodia. Pod budovou sa nachádza veľkokapacitné podzemné parkovisko s kontrolovaným vstupom, kamerovým a protipožiarnym systémom. V cene nájomného sú zahrnuté všetky služby a energie spojené s nájmom. /Klimatizácia, vykurovanie, odvoz smetí, upratovanie spoločných priestorov/ s výnimkou elektrickej energie vzhľadom na to, že každý priestor má svoj vlastný elektromer a na základe skutočnej spotreby sa vykonáva odpočet a vystavuje mesačná faktúra za spotrebovanú elektrickú energiu a za spotrebu vody. Obchodné priestory delia sadrokartónové steny a tým sa stávajú plne variabilné a ponúkajú možnosť plne sa prispôsobiť podľa potrieb budúceho nájomníka. Minimálna doba prenájmu je 1 rok. Depozit sa prenajímateľovi neplatí. Cena za nájom sa stanovuje individuálne podľa využitia priestorov - dohodou.
Komerčné priestory na prenájom, Okružná ulica, Prešov
Realitná kancelária RE/MAX Vám exkluzívne ponúka na prenájom komerčné priestory, nachádzajúce sa na Okružnej ulici v historickom centre mesta Prešov. VIRTUÁLNA PREHLIADKA PRIESTOROV: my./show/?m=6iVVeRACn7h&brand=0 ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Okružná ulica, historické centrum mesta Prešov Úžitková plocha priestorov: 177 m2 Využiteľnosť priestorov: kancelárie, administratíva Umiestnenie priestorov: prízemie Energetická náročnosť budovy: budova nemá vystavený energetický certifikát DISPOZÍCIA PRIESTOROV: vstupná chodba / zádverie, chodba, 4 x kancelária (z toho dve kancelárie sú priechodné), sociálne zázemie so sprchovou rozdelené na WC muži a WC ženy VYUŽITIE PRIESTOROV: Priestory, nachádzajúce sa 3-podlažnej budove sú vhodné na administratívu (kancelárske priestory), ateliér, call centrum, coworkingové centrum, priestory pre IT spoločnosť a podobne. POPIS BUDOVY A PRIESTOROV: • budova, v ktorej sa priestory nachádzajú bola kolaudovaná v roku 1999 • priestory majú samostatný vstup priamo z Okružnej ulice • drevené okná s izolačným dvojsklom poskytujú dostatok denného svetla (orientácia priestorov V-J) • drevené interiérové dvere s obložkovými zárubňami • plynové teplovodné podlahové vykurovanie • podlaha: keramická dlažba • priestory sú chránené bezpečnostným systémom • miestnosti sú vybavené protipožiarnym zabezpečením • možnosť napojenia na optický internet • k dispozícii je 1 parkovacie miesto CENA A PLATBA: • cena prenájmu: 750 Eur / mesiac + energie a DPH • platba: 1-mesačné nájomné vopred • kaucia (vratná záloha) vo výške 2-mesačného nájmu MERANIE SPOTREBY ENERGIÍ: • priestory majú podružné meranie elektrickej energie • teplo je určené spotrebou plynu pomernou čiastkou • priestory majú podružné meranie spotreby vody • nájomca sa sám prihlási na odvoz komunálneho odpadu POPIS OKOLIA: V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť typická pre centrum mesta. CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Komerčné priestory sa nachádzajú v atipickej, architektonicky zaujímavo riešenej budove v uzatvorenom areáli v historickom centre mesta Prešov a pre svojho budúceho nájomcu ponúkajú vysoký užívateľský štandard.
Prenájom nových kancelárii na mieru od 150 - 900 m² pri R1 c
Typ: Kancelárie Ulica: Elektrárenská Obec: Bratislava-Nové Mesto Realitná kancelária KNB ponúka na prenájom kancelárske priestory od 150 m² pri R1 centre na ulici Elektrárenská v meste Bratislava. Priestory sú situované v novostavbe 5 podlažného objektu pričom k dispozícii sú priestory od 150 m² do 900 m².  Výhody ponuky: Prenajímateľ zrealizuje úpravy priestorov podľa požiadaviek a na mieru budúceho nájomcu Ku kancelárskym priestorom sú k dispozíícii v rámci areálu skladové priestory od 70 m² - 600 m² Súčasťou ceny nájomného sú parkovacie miesta pre návštevy a zákazníkov pri vchode do budovy Technický opis vybavenia priestorov: Priestory sú v súčasnosti v stave holopriestoru a prenajímateľ ich prispôsobí podľa požiadaviem a na mieru budúcemu nájomcovi Priestory je možné na požiadavku budúceho nájomcu vybaviť stropnými klimatizačnými jednotkami Podlahová krytina bude prispôsobená požadavkám budúceho nájomcu Dispozičné riešenie kancelárií bude prispôsobené požiadavkám budúceho nájomcu ​​​​​​​Priestory budú vykurované podlahovým vykurovaním Súčasťou objektu je výťah Dispozícia ponúkaných priestorov je na 3,4 a 5 nadzemnom podlaží, pričom 5 podlažie má k dispozície terasy a môže byť využívané aj ako apartmán na bývanie. Podlahová plocha jedného podlažia je približne 300 m² a je možné ho rozdeliť na 2 samostatné jednotky Dostatočné parkovacie kapacity Opis areálu: Zabezpečenie objektu a celého areálu kamerovým a bezpečnostným systémom 24/7 nepretržitý prístup do prenajatých priestorov Kontrolovaný vstup do budovy pomocou vstupných kariet + návštevy do budovy púšťa nájomca cez komunikačný systém Pravidelný odvoz komunálneho a separovaného odpadu (papier, plast) 1x týždenne, nádoby umiestnené v krytom priestore vedľa budovy Letná a zimná údržba areálu Upratovanie spoločných priestorov 2x ročne čistenie okien z vonkajšej strany a čistenie vonkajšieho plášťa budovy Rozvod optického internetu Napojenie na dopravnú infraštruktúru: Diaľnica 2,0 km Letisko   3,0 km Nájomné podmienky kancelárske priestory: Cena nájmu kancelárkych priestorov 8,30 € bez DPH  / 1m2/ 1 mesiac  Servisné služby vrátane energíí ako aj kúrenia: 5,00 € bez DPH  / 1m2/ 1 mesiac   Parkovanie pre osobné vozidlo 40€ bez DPH / mesiac  Nájomné podmienky skladové priestory: Cena nájmu skladových priestorov 5,70 € bez DPH  / 1m2/ 1 mesiac  Servisné služby vrátane energíí ako aj kúrenia 3,70 € bez DPH  / 1m2/ 1 mesiac   Parkovanie pre dodávkové vozidlo 50€ bez DPH / mesiac  Budúci kupujúci v našej realitnej kancelárii neplatí províziu !!! V prípade záujmu alebo dohodnutia si obhliadky priestorov sme Vám k dispozícii na n
Prenájom nových kancelárii na mieru od 150 - 900 m² pri R1 c
Typ: Kancelárie Ulica: Elektrárenská Obec: Bratislava-Nové Mesto Realitná kancelária KNB ponúka na prenájom kancelárske priestory od 150 m² pri R1 centre na ulici Elektrárenská v meste Bratislava. Priestory sú situované v novostavbe 5 podlažného objektu pričom k dispozícii sú priestory od 150 m² do 900 m².  Výhody ponuky: Prenajímateľ zrealizuje úpravy priestorov podľa požiadaviek a na mieru budúceho nájomcu Ku kancelárskym priestorom sú k dispozíícii v rámci areálu skladové priestory od 70 m² - 600 m² Súčasťou ceny nájomného sú parkovacie miesta pre návštevy a zákazníkov pri vchode do budovy Technický opis vybavenia priestorov: Priestory sú v súčasnosti v stave holopriestoru a prenajímateľ ich prispôsobí podľa požiadaviem a na mieru budúcemu nájomcovi Priestory je možné na požiadavku budúceho nájomcu vybaviť stropnými klimatizačnými jednotkami Podlahová krytina bude prispôsobená požadavkám budúceho nájomcu Dispozičné riešenie kancelárií bude prispôsobené požiadavkám budúceho nájomcu Priestory budú vykurované podlahovým vykurovaním Súčasťou objektu je výťah Dispozícia ponúkaných priestorov je na 3,4 a 5 nadzemnom podlaží, pričom 5 podlažie má k dispozície terasy a môže byť využívané aj ako apartmán na bývanie. Podlahová plocha jedného podlažia je približne 300 m² a je možné ho rozdeliť na 2 samostatné jednotky Dostatočné parkovacie kapacity Opis areálu: Zabezpečenie objektu a celého areálu kamerovým a bezpečnostným systémom 24/7 nepretržitý prístup do prenajatých priestorov Kontrolovaný vstup do budovy pomocou vstupných kariet + návštevy do budovy púšťa nájomca cez komunikačný systém Pravidelný odvoz komunálneho a separovaného odpadu (papier, plast) 1x týždenne, nádoby umiestnené v krytom priestore vedľa budovy Letná a zimná údržba areálu Upratovanie spoločných priestorov 2x ročne čistenie okien z vonkajšej strany a čistenie vonkajšieho plášťa budovy Rozvod optického internetu Napojenie na dopravnú infraštruktúru: Diaľnica 2,0 km Letisko   3,0 km Nájomné podmienky kancelárske priestory: Cena nájmu kancelárkych priestorov 8,30 € bez DPH  / 1m2/ 1 mesiac  Servisné služby vrátane energíí ako aj kúrenia: 5,00 € bez DPH  / 1m2/ 1 mesiac   Parkovanie pre osobné vozidlo 40€ bez DPH / mesiac  Nájomné podmienky skladové priestory: Cena nájmu skladových priestorov 5,70 € bez DPH  / 1m2/ 1 mesiac  Servisné služby vrátane energíí ako aj kúrenia 3,70 € bez DPH  / 1m2/ 1 mesiac   Parkovanie pre dodávkové vozidlo 50€ bez DPH / mesiac  Budúci kupujúci v našej realitnej kancelárii neplatí províziu !!! V prípade záujmu alebo dohodnutia si obhliadky priestorov sme Vám k dispozícii na nižšie u