inzercia, predaj, predám, bazár

Prenájom KONIARNE

Kategória: Kone - služby

Dám do prenájmu maštal pre kone /štyri boxy/ aj s výbehom a pozemkami. Okres Komárno.
Prenájom KONIARNE
Podobné inzeráty
Jazdenie/ prenajom kona
Ponukam jazdenie/prenajom velmi sikovneho a kludneho valacha (10 rocny). Kon je jazdeny westernovo, poslusny, nie je zakerny, skusenejsi jazdec ho zvladne aj na ohlavke. Moznost vyuzitia velkej krytej kruhovky, travnatej jazdiarne, v priprave uz aj trailovy park. Len vazny zaujem.
Vozenie a jazdenie na poníkovi, poskytujem aj trénovanie
Ponúkam vozenie na poníkovi 127cm, poprípade prenájom poníka pre šikovné dieťa, buď pod dorozom skúseného rodiča alebo trénera .Koník je ustajnený v Rakoviciach pri Piešťanoch. Cena prenájom - dohodou , vozenie 12€/30 min. Poskytujem aj trénovanie. Ďalšie informácie emailom alebo na telefónnom čísle. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať.
Ustajnenie a prenajom koni
Ponukame ustajnenie koni v krasnom podhorskom prostedi len 15km od Nitry a 20km od Topolcian.Dalej ponukame aj kone na prenajom.Viac info.na t.c.
Tréningy koní a jazdcov, holenie koní, prenájom strojčeka
Ponúkam trénigy koní a jazdcov na vašom koni. Ku každému jazdcovi a koňovi pristupujem individuálne podľa potrieb. Mám dlhoročné skúsenosti v oblasti športových disciplín - drezúra a parkúrso svojimi vlastnými koňmi. Svoje trénerské skúsenosti som odovzdala už mnoho jazdcom, či začínajúcim alebo pokročilým. Taktiež umožňujem prípravu koňa alebo jazdca na skokové a drezúrne súťaže. Ponúkam taktiež prípravu pri predaji koňa, pomoc pri kúpe koňa a možnosť dovozu koňa zo zahraničia, alebo v rámci Slovenska. Ďalej ponúkam možnosť holenia/strihania koní, alebo možnosť si strojček prenajať. - Cena tréningu pre jazdca - 35€ - Cena tréningu koňa - od 50€ - jeden tréning. Cenové rozmedzie od 50€ do 250€ (cena závisí od náročnosti a od toho, čo klient preferuje) - Cena holenia 20€ - 70€ /strih + vzor od 5€ - 10€ - Prenájom strojčeka od 50€ deň. Tréningy a holenie ponúkam na západnom Slovensku - Nitriansky a Trnavský kraj, príp. Bratislava a okolie. Viac info poskytnem mailom alebo telefonicky. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte. Ak, nezdvíham píšte sms. Odpíšem/zavolám späť a dohodneme sa.
Kobylka na prenajom
Ponukam polovicny prenajom vyssej ST kobylky dospelej skusenej osobe, samostatnej, ktora si vie sama obriadit konika, nastrojit, odjazdit a samozrejme po sebe upratat. K dispozicii vsetka vystroj a veci patriace kobylke. Kobylka pravidelne jazdi, ma prijemne chody, dobry pohyb, je bezproblemova na osetrovanie, pokojna v terene aj na jazdiarni vo vsetkych chodoch. U nas okrem treningov vozi malicke deticky a pomaha pri hiporehabilitacii. Viac info tel.,mail., navsteva a skuska vitana.
Tréningy koní a jazdcov, holenie koní, prenájom strojčeka
Ponúkam trénigy koní a jazdcov na vašom koni. Ku každému jazdcovi a koňovi pristupujem individuálne podľa potrieb. Mám dlhoročné skúsenosti v oblasti športových disciplín - drezúra a parkúr so svojimi vlastnými koňmi. Svoje trénerské skúsenosti som odovzdala už mnoho jazdcom, či začínajúcim alebo pokročilým. Taktiež umožňujem prípravu koňa alebo jazdca na skokové a drezúrne súťaže. Ponúkam taktiež prípravu pri predaji koňa, pomoc pri kúpe koňa a možnosť dovozu koňa zo zahraničia, alebo v rámci Slovenska. Ďalej ponúkam možnosť holenia/strihania koní, alebo možnosť si strojček prenajať. - Cena tréningu pre jazdca - 30€ - Cena tréningu koňa - od 30€ - jeden tréning. Cenové rozmedzie od 30€ do 250€ (cena závisí od náročnosti a od toho, čo klient preferuje) - Cena holenia 20€ - 70€ /strih + vzor od 5€ - 10€ - Prenájom strojčeka od 50€ deň. Tréningy a holenie ponúkam na západnom Slovensku - Nitriansky a Trnavský kraj, príp. Bratislava a okolie. Viac info poskytnem mailom alebo telefonicky. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte. Ak, nezdvíham píšte sms. Odpíšem/zavolám späť a dohodneme sa.