inzercia, predaj, predám, bazár

PRENÁJOM -NITRA- ADMINISTRATÍVNE PRIESTORY-POLYFUNKČNÁ BUDOV

Kategória: Kancelárie

Realitná kancelária Karin & Partners Vám ponúka na prenájom veľmi pekný, klimatizovaný open space office /1.poschodie/, v polyfunkčnej budove v Nitre, v blízkosti predajne OBI a OC MAX.


K dispozícii je veľký otvorený priestor, s celkovou rozlohou 108 m2 s možnosťou jednoduchého predelenia na dve samostatné miestnosti.

Bývalý archív- cca 22 m2, ktorý dnes slúži ako kancelária je zariadený a v prípade Vášho záujmu môže zostať vybavenie , bez ďaľších poplatkov, súčasťou zmluvy.

Spoločné priestory-cca 37 m2, ktoré sú taktiež predmetom prenájmu, tvorí kuchynka, pánske a dámske toalety, sprchový kút a chodba.

Majiteľ ponúka bezplatne 2 parkovacie miesta na súkromnom parkovisku , ako aj možnosť udelenia sídla firmy počas trvania zmluvného vzťahu.

Celý objekt je napojený na pult centrálnej ochrany 24/7, vstup zabezpečuje elektronický vrátnik.

Internetové služby si hradí klient na vlastné náklady, internetová prípojka Swan je k dispozícii.

Veľkou výhodou je výborná dostupnosť z diaľnice a taktiež do centra mesta, ako aj blízkosť MHD/autobusy č.6,25,30./

Celková rozloha /open space+ archív-kancelária+ spoločné časti/ je 168m2



Cena za prenájom je 8 €/m2/mesiac, bez DPH -celková 1344 € bez DPH

Cena za energie je 4 €/m2/mesiac , bez DPH-celková 672 € bez DPH



Voľné okamžite



V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma neváhajte kontaktovať na t.č.5

alebo na e-mailovej adrese :duricova@



Mgr. Lívia Ďuricová

certifikovaný realitný maklér/ člen Realitnej únie




Bližšie informácie o SLUŽBÁCH realitnej kancelárie KARIN & PARTNERS

sú dostupné na stránke

text a fotky sú majetkom a autorským dielom RK KARIN & PARTNERS
PRENÁJOM -NITRA- ADMINISTRATÍVNE PRIESTORY-POLYFUNKČNÁ BUDOV
Podobné inzeráty
Administratívne priestory
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v Žiari nad Hronom, ktoré sa nachádzajú na ulici SNP s výbornou dostupnosťou a samostatnou prístupovou cestou o celkovej výmere 290 m2. Kancelárie majú parkovacie státie priamo priamo pred budovou.   LOKALITA: Administratívne priestory sa nachádzajú v priemyselnej lokalite v okrajovej časti mesta Žiar nad Hronom. Lokalita ponúka výhodnú polohu s napojením na R1 a R2, ktorá je dôležitá pre dostupnosť zo všetkých regiónov Slovenska.   OBJEKT: Administratívne priestory sa nachádzajú v uzavretom areály. Priestor o výmere 290 m2 sa skladá zo štyroch samostatných kancelácií a jednej prechodovej. V priestore sú samostatné dámske aj pánske toalety.   V danom areály sa nachádza viacero výrobných budov, obchodných prestorov s možnosťou rozšírenia prenájmu.V areály je možné si prenajať spevnenú parkovaciu plochu, momentálne voľných 3000m2.   CENA na m2 Cena za kancelárske priestory: 5,5 Eur/m2 Cena za obchodné priestory 4,5 Eur/m2 Cena za výrobné priestory: 3,6 Eur/m2 Cena za vonkajšie plochy: 1,40 Eur/m2  Ceny sú uvedené bez energií. Varianty možnosti prenájmu v závislosti od dohody. kancelárie sú k prenájmu ihneď. prenajom, kancelárie,hľadám kanceláriu, vyrobne priestory, parkovanie, parkovacie miesto, areal, predam halu, na predaj, na prenajom, administrativne priestory, vyrobna hala, pri dialnici
BOSEN | Administratívne priestory v uzavretom areáli v Žiari
Typ: Kancelárie Ulica: SNP Obec: Žiar nad Hronom Realitná kancelária Bosen Group ponúka na prenájom administratívne priestory v Žiari nad Hronom, ktoré sa nachádzajú na ulici SNP s výbornou dostupnosťou a samostatnou prístupovou cestou o celkovej výmere 262 m2. Benefitom je, že kancelárske priestory majú parkovacie státie priamo pred budovou.  ADMINISTRATÍVNE PRIESTORY: Nachádzajú sa v uzavretom areáli. Priestor o výmere 262 m2 sa skladá zo 6 kancelárií s rozmermi: 4.5m x 4.5m , 4m x 3.65m, 7m x 6.5 m, 4.7m x 4.5m, 7.65m x 7.35m, 5.5m x 6.5m. V priestoroch sa ďalej nachádza recepcia, kuchynka, kúpeľňa a samostatné dámske a pánske toalety. Po dohode sa daný priestor môže prenajať aj na menšie časti.   V udržiavanom areáli sa nachádza viacero výrobných budov, obchodných priestorov a je tu možnosť rozšírenia prenájmu, podľa potrieb klienta. Tiež je tu možné prenajať si spevnenú parkovaciu plochu, momentálne je k dispozícii 3000 m2. LOKALITA: Administratívne priestory sa nachádzajú v priemyselnej lokalite v okrajovej časti mesta Žiar nad Hronom. Lokalita ponúka výhodnú polohu s napojením na R1 a R2, ktorá je dôležitá pre dostupnosť do všetkých regiónov Slovenska.   CENA: 6,5 EUR/m2/mes V areáli sú v ponuke aj: Obchodné priestory od 5,5 EUR/m2/mes Výrobné priestory od 4,3 EUR/m2/mes Vonkajšie plochy od 1,40 EUR/m2/mes Ceny sú uvedené bez DPH a bez energií. Varianty možnosti prenájmu v závislosti od dohody.   Pre viac informácií prosím kontaktujte:  Realitný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová Tel: + 421 905 619 358 Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.     Status: aktívne Stav: pôvodný Celková plocha: 262 m2 Úžitková plocha: 262 m2 Zateplený objekt: áno Kúpeľňa: áno
Kancelárske priestory
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v Žiari nad Hronom, ktoré sa nachádzajú na ulici SNP s výbornou dostupnosťou a samostatnou prístupovou cestou o celkovej výmere 262 m2. Kacelárske priestory majú parkovacie státie priamo pred budovou. Priestor sa dá využiť na rôzne administratívne a ochodné činnosti. LOKALITA: Kancelárske priestory sa nachádzajú v priemyselnej lokalite v okrajovej časti mesta Žiar nad Hronom. Lokalita ponúka výhodnú polohu s napojením na R1 a R2, ktorá je dôležitá pre dostupnosť zo všetkých regiónov Slovenska.   OBJEKT: Kancelárske priestory sa nachádzajú v uzavretom areály. Priestor o výmere 262 m2 sa skladá zo 6 kancelárskych miestnosti s rozmermi: 4.5m x 4.5m , 4m x 3.65m, 7m x 6.5 m, 4.7m x 4.5m, 7.65m x 7.35m, 5.5m x 6.5m. V priestore sa nacházda recepcia, kuchynka, kúpeľna a samostatné dámske a pánske toalety. Po dohode sa daný priestor môže prenajať aj na menšie časti.   V danom areály sa nachádza viacero výrobných budov, obchodných prestorov s možnosťou rozšírenia prenájmu. V areály je možné si prenajať spevnenú parkovaciu plochu, momentálne voľných 3000m2.   CENA na m2 Cena za kancelárske priestory: 6,5 Eur/m2 Cena za obchodné priestory 5,5 Eur/m2 Cena za výrobné priestory: 4,3 Eur/m2 Cena za vonkajšie plochy: 1,40 Eur/m2  Ceny sú uvedené bez energií. Varianty možnosti prenájmu v závislosti od dohody. kancelárie sú k prenájmu ihneď. prenajom, kancelárie,hľadám kanceláriu, vyrobne priestory, parkovanie, parkovacie miesto, areal, predam halu, na predaj, na prenajom, administrativne priestory, vyrobna hala, pri dialnici, skladové piestory
Kancelárie v srdci Bratislavy s parkovacím státím a terasou
Targetreal s.r.o. vám vo výhradnom zastúpení klienta ponúka na prenájom administratívne priestory v centre mesta aj s možnosťou prenajatia garážového státia. Administratívna budova sa nachádza v pešej vzdialenosti od Nemocnice sv. Michala, Medickej záhrady, či Mlynských Nív a možnosť prenájmu predstavuje 5 poschodí v jednej budove a 1 poschodie vo vedľajšej budove. Priestory sú vhodné ako sídlo spoločnosti, ale vhodné sú aj na prenájom samostatných malých kancelárií. Administratívne priestory sa prenajímajú so sociálnym zariadením a so spoločnou kuchynkou na chodbe. Pôdorysy dvoch podlaží môžete vidieť na plánoch priestorov, a dodatočnú dokumentáciu plánov a fotografií Vám radi zašleme po prejavení záujme na e-mail. Päť poschodí v jednej z budov má možnosť rekonštrukcie so súhlasom vedenia nemocnice (prenajímateľa). K priestorom je možné prenajímať parkovacie boxy v podzemnej garáži priamo v budove, ale počet parkovacích miest na prenájom, je na osobnej dohode, keďže kapacity sú obmedzené (cca 5 - 10 parkovacích miest podľa veľkosti prenajatej plochy). Cena 150 € za státie na mesiac. Cena: 11 €/m2 (Lazaretská 8) 13 €/m2 (Lazaretská 12) Cena za služby a energie je cca do 3,8 € za m2/mesiac Samozrejmosťou je výťah, klimatizácia a 24 hodinová SBS služba aj počas víkendov. V tesnej blízkosti je niekoľko reštaurácií, kaviarní ako aj MHD zastávky (trolejbus, električka) a v pešej dostupnosti autobusová stanica Mlynské Nivy. Kancelárske priestory o celkovej výmere: 2293m2. Rozdelenie priestorov voľných k prenájmu: Lazaretská 1/2 . možnosť zmeny dispozície po odsúhlasení prenajímateľom 1. poschodie: A2 - kancelárie + kuchynka 305,93 m2 - sociálne zariadenia a chodby 39,56 m2 2. poschodie: možnosť prenajať len B2 B2 - nebytové priestory 364,55 m2 4. poschodie - možnosť prenajať len celé D1 D1 - kancelárske + vedľajšie priestory 494,94 m2 - terasa + balkón 110,07 m2 5. poschodie - možnosť prenajať celé E1 E1 - kancelárske priestory + vedľajšie priestory 449,7 m2 - terasa + balkón 47,27 m2 Lazaretská 2/2: 3 poschodie: 481,69 m2 Priestory Vám radi predstavíme aj na osobnej prehliadke.
AKCIA  od  7eur /m2 vrátane energií
Kancelárie predajne kaderníctvo manikúra pedikúra advokát POZOR AKCIA Internet k nájmu   ZDARMA !!! Ponúkame vám prenájom 16 X kancelárskych priestorov v centre mesta na ulici Kalinčiakova 878 kancelárske priestory majú rôzne výmery plochy  od 7 m2.   Nachádzajú sa na prízemí a na prvom podlaží budovy Ponúkané priestory sa nachádzajú v budove  bývalého katastrálneho úradu geodézie hneď vedľa bývalej otp banky a DEPEČKA Veĺkou výhodou  priestorov je množstvo bezplatných parkovacích miest priamo pri budove. taktiež výhoda je poloha nehnuteľnosti v centre mesta to znamená že ste poruke svojim zákazníkom klientom. Do budovy bude zabezpečený prístup 24 hodín 7 dní v týždni uvedené Ceny sú orientačné vrátane energií tepla elektriny a vody . z uvedených cien vám vieme poskytnúť dodatočnú zľavu podľa dohody. všetky priestory sú na novo vymaľované. V niektorých kanceláriách je vlastné umývadlo. A na základe dohody možnosť montaze novej podlahy alebo úpravy priestorov podľa vašich predstáv. Nižšie príkladne ceny uvedených priestorov vrátane tepla a elektriny PRÍZEMIE Priestory  č1   26m2  prenajaté Priestory  č2   10m2  120e rezerv Priestory  č3   68me  680e rezerv Priestory  č4   48m2  480e rezerv 1POSCHODIE Priestory č10   17m2  prenajaté Priestory č11   17m2  prenajaté Priestory č12   10m2  100e voľné Priestory č13   10m2  100e voľné Priestoryč14  21m2   prenajaté Priestory č15  21m2  prenajaté Priestory č16  25m2  prenajaté Priestory č17   34m2  prenajaté Priestory č18   24m2  prenajaté Priestory č19   48m2 prenajaté Priestory č20  15m2 prenajaté Jozef
AKCIA  od  7eur /m2 vrátane energií
Kancelárie predajne kaderníctvo manikúra pedikúra advokát POZOR AKCIA Internet k nájmu   ZDARMA !!! Ponúkame vám prenájom 16 X kancelárskych priestorov v centre mesta na ulici Kalinčiakova 878 kancelárske priestory majú rôzne výmery plochy  od 7 m2.   Nachádzajú sa na prízemí a na prvom podlaží budovy Ponúkané priestory sa nachádzajú v budove  bývalého katastrálneho úradu geodézie hneď vedľa bývalej otp banky a DEPEČKA Veĺkou výhodou  priestorov je množstvo bezplatných parkovacích miest priamo pri budove. taktiež výhoda je poloha nehnuteľnosti v centre mesta to znamená že ste poruke svojim zákazníkom klientom. Do budovy bude zabezpečený prístup 24 hodín 7 dní v týždni uvedené Ceny sú orientačné vrátane energií tepla elektriny a vody . z uvedených cien vám vieme poskytnúť dodatočnú zľavu podľa dohody. všetky priestory sú na novo vymaľované. V niektorých kanceláriách je vlastné umývadlo. A na základe dohody možnosť montaze novej podlahy alebo úpravy priestorov podľa vašich predstáv. Nižšie príkladne ceny uvedených priestorov vrátane tepla a elektriny PRÍZEMIE Priestory  č1   26m2  prenajaté Priestory  č2   10m2  120e volne Priestory  č3   68me  680e volne Priestory  č4   48m2  480e volne 1POSCHODIE Priestory č10   17m2  prenajaté Priestory č11   17m2  prenajaté Priestory č12   10m2  100e voľné Priestory č13   10m2  100e voľné Priestoryč14  21m2   prenajaté Priestory č15  21m2  prenajaté Priestory č16  25m2  prenajaté Priestory č17   34m2  prenajaté Priestory č18   24m2  prenajaté Priestory č19   48m2 prenajaté Priestory č20  15m2 prenajaté Jozef