inzercia, predaj, predám, bazár

PRENÁJOM priestorov 74m2 podľa Vášho využitia / ŠAĽA

Kategória: Kancelárie

Novinka, máme pre Vás na prenájom priestory o rozlohe 74m2 v prízemnej administratívnej budove so samostatným vstupom v uzavretom objekte, s prístupom 24 hod. denne podľa potreby. K dispozícii je v prípade potreby možné prenajať ďalšie miestnosti o rozlohe 50 m2 (vyčiarkané v pôdoryse oranžovou farbou) spolu 124m2 a skladový priestor o rozlohe 160 m2 (nie je však podmienkou). Našim cieľom je prispôsobiť sa Vašim potrebám a získať dlhodobého spokojného nájomcu. Inzerované priestory sa nachádzajú v tichej lokalite na Jesenského ulici v Šali, len pár minút od centra mesta.

POPIS: Objekt je uzavretý, čo zaručuje vysokú mieru súkromia. Nájomníci aj zákazníci majú k dispozícii bezstarostné parkovanie pre 2 autá priamo pred budovou v oplotenom areáli, pričom bránu pohodlne otvoríte diaľkovým ovládaním.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Administratívne priestory s vlastným sociálnym zázemím sú pre lepšiu predstavu dispozične zakreslené v pôdoryse, ktorý sa nachádza v galérii inzerátu.

Ide o 2 kancelárie o rozmeroch (1.miestnosť -22,20 m2, 2.miestnosť s trezorom-18,20 m2), archív, zádverie, kuchynku, kúpeľňu so sprchovým kútom a toaletou.

VÝHODY: voľné ihneď, dlhodobý prenájom, vstup do objektu je možný 24/7, vzdialenosť do centra mesta len pár minút. Ideálne miesto pre ľudí, ktorí hľadajú príjemné a ľahko dostupne miesto pre svoju prácu.

POŽIADAVKY: 2 x mesačný depozit

CENA za mesačný nájom priestorov o výmere 74m2 = 650,-€ bez DPH . V cene nájmu je zahrnutá voda, vodné stočné, plyn (plynové kúrenie - nový kotol). V nájomnom nie je zahrnutá elektrika podľa aktuálnej spotreby, ktorá sa mesačne vyučtováva na základe stavu na meračoch priamo v priestoroch (odhadovane to činí cca 60,-€ bez DPH /mesiac). Stavy elektromera budú riadne zaevidované v protokole o odovzdaní priestorov do užívania, čo Vám zaručí dostatočný prehľad nad vlastnou aktuálnou spotrebou..

Obhliadky možné po dohode kedykoľvek.

Zdarma Vám pripravíme dispozičné riešenie priestoru s 3D vizualizáciami nábytku a poradíme Vám s výberom kancelárskeho nábytku.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Rstudio.

Naša realitná kancelária REALITY Rstudio, s.r.o. Vám zabezpečí pre svojich klientov všetko od A po Z, vďaka čomu budete mať menej starostí a viacej radostí pri kúpe, predaji a prenájmu Vašej novej nehnuteľnosti. A ani po dokončení našej spolupráce nám nebudete ľahostajný.
PRENÁJOM priestorov 74m2 podľa Vášho využitia / ŠAĽA
Podobné inzeráty
PRENÁJOM priestorov 74m2 podľa Vášho využitia / ŠAĽA
Novinka, máme pre Vás na prenájom priestorov (nebytové / kancelárie) o rozlohe 74m2 v prízemnej administratívnej budove s vlastným vstupom v uzavretom objekte. K dispozícii je v prípade potreby možné prenajať ďalšie miestnosti o rozlohe 50 m2, ktoré sú vyčiarkané v pôdoryse oranžovou farbou a skladový priestor o rozlohe 160 m2. Nie je to však podmienkou. Našim cieľom je prispôsobiť sa Vašim potrebám a získať dlhodobého spokojného nájomcu. Inzerované priestory sa nachádza v tichej lokalite na Jesenského ulici v Šali, len pár minút od centra mesta. POPIS: Celý objekt je uzavretý, čo zaručuje dostatočnú mieru súkromia. Bezstarostné parkovanie pre nájomníkov aj zákazníkov na počet 5 áut sa nachádza priamo pred budovou v uzatvorenom objekte, pričom bránu pohodlne otvoríte diaľkovým ovládaním. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Administratívne priestory s vlastným sociálnym zázemím sú pre lepšiu predstavu dispozične zakreslené v pôdoryse, ktorý sa nachádza v galérii inzerátu. Ide o 2 kancelárie o rozmeroch ( 1.miestnosť -22,20 m2, 2.miestnosť s trezorom-18,20 m2), archív, zádverie, kuchynku, kúpeľňu so sprchovým kútom a toaletou. VÝHODY: voľné ihneď, dlhodobý prenájom, vstup do objektu je možný 24/7, vzdialenosť do centra mesta len pár minút. Ideálne miesto pre ľudí, ktorí hľadajú príjemné a ľahko dostupne miesto pre svoju prácu. POŽIADAVKY: 2 x mesačný depozit CENA za mesačný nájom priestorov o výmere 74m2 = 650,-€ bez DPH. V cene nájmu je zahrnutá voda, vodné stočné, plyn (plynové kúrenie - nový kotol). V nájomnom nie je zahrnutá elektrika podľa aktuálnej spotreby, ktorá sa mesačne vyučtováva na základe stavu na meračoch priamo v priestoroch (odhadovane to činí cca 60,-€ bez DPH /mesiac). Stavy elektromera budú riadne zaevidované v protokole o odovzdaní priestorov do užívania, čo Vám zaručí dostatočný prehľad nad vlastnou aktuálnou spotrebou. Obhliadky možné po dohode kedykoľvek. Zdarma Vám pripravíme dispozičné riešenie priestoru s 3D vizualizáciami nábytku a poradíme Vám s výberom kancelárskeho nábytku. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Rstudio. Naša realitná kancelária REALITY Rstudio, s.r.o. Vám zabezpečí pre svojich klientov všetko od A po Z, vďaka čomu budete mať menej starostí a viacej radostí pri kúpe, predaji a prenájmu Vašej novej nehnuteľnosti. A ani po dokončení našej spolupráce nám nebudete ľahostajný.
PRENÁJOM priestorov 74m2 podľa Vášho využitia / ŠAĽA
Novinka, máme pre Vás na prenájom priestory o rozlohe 74m2 (vyčiarkané v pôdoryse oranžovou farbou) v prízemnej administratívnej budove so samostatným vstupom v uzavretom objekte, s prístupom 24 hod. denne podľa potreby. K dispozícii je v prípade potreby možné prenajať ďalšie miestnosti o rozlohe 50 m2 (spolu 124m2) a skladový priestor o rozlohe 160 m2 (nie je však podmienkou). Našim cieľom je prispôsobiť sa Vašim potrebám a získať dlhodobého spokojného nájomcu. Inzerované priestory sa nachádzajú v tichej lokalite na Jesenského ulici v Šali, len pár minút od centra mesta. POPIS: Objekt je uzavretý, čo zaručuje vysokú mieru súkromia. Nájomníci aj zákazníci majú k dispozícii bezstarostné parkovanie pre 2 autá priamo pred budovou v oplotenom areáli, pričom bránu pohodlne otvoríte diaľkovým ovládaním. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Administratívne priestory s vlastným sociálnym zázemím sú pre lepšiu predstavu dispozične zakreslené v pôdoryse, ktorý sa nachádza v galérii inzerátu. Ide o 2 kancelárie o rozmeroch (1.miestnosť -22,20 m2, 2.miestnosť s trezorom-18,20 m2), archív, zádverie, kuchynku, kúpeľňu so sprchovým kútom a toaletou. VÝHODY: voľné ihneď, dlhodobý prenájom, vstup do objektu je možný 24/7, vzdialenosť do centra mesta len pár minút. Ideálne miesto pre ľudí, ktorí hľadajú príjemné a ľahko dostupne miesto pre svoju prácu. POŽIADAVKY: 2 x mesačný depozit CENA za mesačný nájom priestorov o výmere 74m2 = 650,-€ bez DPH . V cene nájmu je zahrnutá voda, vodné stočné, plyn (plynové kúrenie - nový kotol). V nájomnom nie je zahrnutá elektrika podľa aktuálnej spotreby, ktorá sa mesačne vyučtováva na základe stavu na meračoch priamo v priestoroch (odhadovane to činí cca 60,-€ bez DPH /mesiac). Stavy elektromera budú riadne zaevidované v protokole o odovzdaní priestorov do užívania, čo Vám zaručí dostatočný prehľad nad vlastnou aktuálnou spotrebou.. Obhliadky možné po dohode kedykoľvek. Zdarma Vám pripravíme dispozičné riešenie priestoru s 3D vizualizáciami nábytku a poradíme Vám s výberom kancelárskeho nábytku. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Rstudio.
PRENÁJOM priestorov 74m2 podľa Vášho využitia / ŠAĽA
Novinka, máme pre Vás na prenájom priestory o rozlohe 74m2 v prízemnej administratívnej budove s vlastným vstupom v uzavretom objekte. K dispozícii je v prípade potreby možné prenajať ďalšie miestnosti o rozlohe 50 m2, ktoré sú vyčiarkané v pôdoryse oranžovou farbou a skladový priestor o rozlohe 160 m2. Nie je to však podmienkou. Našim cieľom je prispôsobiť sa Vašim potrebám a získať dlhodobého spokojného nájomcu. Inzerované priestory sa nachádza v tichej lokalite na Jesenského ulici v Šali, len pár minút od centra mesta. POPIS: Celý objekt je uzavretý a chránený bezpečnostným systémom, čo zaručuje vysokú mieru bezpečnosti a súkromia. Bezstarostné parkovanie pre nájomníkov aj zákazníkov na počet 5 áut sa nachádza priamo pred budovou v uzatvorenom objekte, pričom bránu pohodlne otvoríte diaľkovým ovládaním. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Administratívne priestory s vlastným sociálnym zázemím sú pre lepšiu predstavu dispozične zakreslené v pôdoryse, ktorý sa nachádza v galérii inzerátu. Ide o 2 kancelárie o rozmeroch ( 1.miestnosť -22,20 m2, 2.miestnosť s trezorom-18,20 m2), archív, zádverie, kuchynku, kúpeľňu so sprchovým kútom a toaletou. VÝHODY: voľné ihneď, dlhodobý prenájom, vstup do objektu je možný 24/7, vzdialenosť do centra mesta len pár minút. Ideálne miesto pre ľudí, ktorí hľadajú príjemné a ľahko dostupne miesto pre svoju prácu. POŽIADAVKY: 2 x mesačný depozit CENA za mesačný nájom priestorov o výmere 74m2 = 650,-€ bez DPH. V cene nájmu je zahrnutá voda, vodné stočné, plyn (plynové kúrenie - nový kotol). V nájomnom nie je zahrnutá elektrika podľa aktuálnej spotreby, ktorá sa mesačne vyučtováva na základe stavu na meračoch priamo v priestoroch (odhadovane to činí cca 60,-€ bez DPH /mesiac). Stavy elektromera budú riadne zaevidované v protokole o odovzdaní priestorov do užívania, čo Vám zaručí dostatočný prehľad nad vlastnou aktuálnou spotrebou. Obhliadky možné po dohode kedykoľvek. Zdarma Vám pripravíme dispozičné riešenie priestoru s 3D vizualizáciami nábytku a poradíme Vám s výberom kancelárskeho nábytku. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Rstudio. Naša realitná kancelária REALITY Rstudio, s.r.o. Vám zabezpečí pre svojich klientov všetko od A po Z, vďaka čomu budete mať menej starostí a viacej radostí pri kúpe, predaji a prenájmu Vašej novej nehnuteľnosti. A ani po dokončení našej spolupráce nám nebudete ľahostajný.
Administratívne priestory a kancelárie na prenájom vo VBC Ni
Realitná kancelária RE/MAX ponúka na prenájom priestory v budove biznis centra VBC v širšom centre Nitry na Štúrovej ulici. VBC Nitra je známy administratívny objekt umiestnený vo frekventovanej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou, len na skok od centra mesta (Tabáň, Mlyny, Prior, pešia zóna), a vďaka tomu je veľmi dobre dostupný všetkými druhmi dopravy – zastávky MHD, autobusová a železničná stanica do 15 minút pešo, diaľnica smer BA-BB v dosahu. Výhody ponuky: - prenájom variabilných kancelárskych priestorov od cca 20m2 – 200m2 - podľa dohody možnosť prispôsobenia priestorov požiadavkám klienta - zrekonštruovaná budova s kompletným zázemím a vybavením – 24-hodinová SBS služba a zabezpečenie prostredníctvom kamerového systému, vrátnica a kaviareň vo vestibule, moderné výťahy, bezbariérový prístup, bezpečnostné a protipožiarne prvky - na každom poschodí sa nachádzajú sociálne zariadenia a spoločná kuchynka - možnosť využívať spoločné priestory, možnosť prenájmu väčších zasadacích priestorov - možnosť výberu priestorov s klimatizáciou alebo bez - k dispozícii aj skladové a archívne priestory Vybavenie kancelárskych priestorov - v štandardnej jednej kancelárskej bunke o pôdorysných rozmeroch cca 5,3 x 3,6 m (18,99 m2) je infraštruktúra pre 3 pracovné miesta – zahŕňa elektrické rozvody a pripojenie na internet - priamo v budove sa nachádza optický kábel SWAN – bezproblémové pripojenie telefónnych liniek a internetu pre poskytovanie neobmedzených hlasových a dátových služieb * dispozícia kancelárskych priestorov a ich technický štandard môže byť po dohode upravený v zmysle požiadaviek a preferencií klienta Cenové podmienky – neklimatizovaný priestor Nájomné: 110 EUR / m2 / rok / bez DPH Energie: 61 EUR / m2 / rok / bez DPH – vrátane spoločných priestorov a služieb Cenové podmienky – klimatizovaný priestor Nájomné: 120 EUR / m2 / rok / bez DPH Energie: 63 EUR / m2 / rok / bez DPH – vrátane spoločných priestorov a služieb V prípade dostupnosti prenájom 1 ks vyhradeného parkovacieho miesta: 50 EUR / mesiac / bez DPH Orientačný cenový prepočet – prenájom 1 kancelárie (18,99 m2) bez klimatizácie = 270,60 EUR/mesiac bez DPH. Pri uzatvorení nájomnej zmluvy sa skladá depozit vo výške 1-mesačného nájomného. V prípade záujmu o obhliadku kancelárskych priestorov, individuálnu ponuku alebo viac informácií kontaktujte makléra: Mgr. Peter Frančík, tel. .
Lukratívne obchodné priestory v centre Trnavy na prenájom.
Lukratívne obchodné priestory v centre Trnavy na prenájom. Priamo v centre Trnavy Vám ponúkame na prenájom nové, lukratívne obchodné priestory, ktoré sa nachádzajú v zrekonštruovanom Obchodnom dome COOP Jednota na Trojičnom námestí. Obchodné priestory sú vhodné na zariadenie veľkoplošných predajní ako aj menších prevádzok, alebo služieb ako sú: - Predajne elektro - biela a čierna technika, svietidlá a elektroinštalačný materiál - Hračky, detské potreby a oblečenie - Športové potreby, oblečenie a športová obuv - Nábytok a bytový textil, tapety - Odevy a sezónne oblečenie, kožené odevy a kožušiny - Podlahy a podlahové krytiny - Pánska, dámska a detská obuv - Očná optika, - Svadobný salón - Fotografický ateliér a služby - Finančné, realitné služby a poradenstvo, centrum poistenia - Kozmetické služby - Brašnárske služby - Pet shop, chovateľské, záhradkárske potreby a záhradná technika - Predajňa bicyklov - Kaviareň a cukráreň atď... K dispozícii sú teraz novovybudované samostatné obchodné priestory zabezpečené vstupnou mrežou a sú s výmerou od 35m2 až po 555 m2. 1. poschodie a výmera priestorov: 35 m2, 62 m2, 100 m2, 122 m2, 135 m2, 140 m2, 170 m2, 402 m2 2. poschodie o výmera priestorov: 27 m2 /s vodou a odpadom/, 53 m2, 54 m2, 56 m2, 60 m2, 100 m2, 130 m2, 176 m2, 190 m2, 555 m2 3. poschodie o výmera priestorov: 46 m2, 176 m2 147 m2 plus terasa /180 m2/ s vodou a odpadom /priestor je vhodný na kaviareň – cukráreň, lobby bar prípadne iné služby/ Dostupnosť priestorov na prenájom sa môže meniť. Výhodou priestorov je, že sa nachádzajú v centre Trnavy, v novo zrekonštruovanej budove, ktorá je obľúbená a známa zákazníkom a s jej fungujúcimi službami a predajňami. Celá budova je zabezpečená kamerovým a protipožiarnym systémom a strážnou službou - SBS. V budove sa nachádzajú nákladné výťahy na prepravu tovaru na jednotlivé poschodia. Pod budovou sa nachádza veľkokapacitné podzemné parkovisko s kontrolovaným vstupom, kamerovým a protipožiarnym systémom. V cene nájomného sú zahrnuté všetky služby a energie spojené s nájmom. /Klimatizácia, vykurovanie, odvoz smetí, upratovanie spoločných priestorov/ s výnimkou elektrickej energie vzhľadom na to, že každý priestor má svoj vlastný elektromer a na základe skutočnej spotreby sa vykonáva odpočet a vystavuje mesačná faktúra za spotrebovanú elektrickú energiu a za spotrebu vody. Obchodné priestory delia sadrokartónové steny a tým sa stávajú plne variabilné a ponúkajú možnosť plne sa prispôsobiť podľa potrieb budúceho nájomníka. Minimálna doba prenájmu je 1 rok. Depozit sa prenajímateľovi neplatí. Cena za nájom sa stanovuje individuálne podľa využitia priestorov - dohodou.
Administratívne priestory a kancelárie na prenájom vo VBC Ni
Realitná kancelária RE/MAX ponúka na prenájom priestory v budove biznis centra VBC v širšom centre Nitry na Štúrovej ulici. VBC Nitra je známy administratívny objekt umiestnený vo frekventovanej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou, len na skok od centra mesta (Tabáň, Mlyny, Prior, pešia zóna), a vďaka tomu je veľmi dobre dostupný všetkými druhmi dopravy – zastávky MHD, autobusová a železničná stanica do 15 minút pešo, diaľnica smer BA-BB v dosahu. Výhody ponuky: - prenájom variabilných kancelárskych priestorov od cca 20m2 – 200m2 - podľa dohody možnosť prispôsobenia priestorov požiadavkám klienta - zrekonštruovaná budova s kompletným zázemím a vybavením – 24-hodinová SBS služba a zabezpečenie prostredníctvom kamerového systému, vrátnica a kaviareň vo vestibule, moderné výťahy, bezbariérový prístup, bezpečnostné a protipožiarne prvky - na každom poschodí sa nachádzajú sociálne zariadenia a spoločná kuchynka - možnosť využívať spoločné priestory, možnosť prenájmu väčších zasadacích priestorov - možnosť výberu priestorov s klimatizáciou alebo bez - k dispozícii aj skladové a archívne priestory Vybavenie kancelárskych priestorov - v štandardnej jednej kancelárskej bunke o pôdorysných rozmeroch cca 5,3 x 3,6 m (18,99 m2) je infraštruktúra pre 3 pracovné miesta – zahŕňa elektrické rozvody a pripojenie na internet - priamo v budove sa nachádza optický kábel SWAN – bezproblémové pripojenie telefónnych liniek a internetu pre poskytovanie neobmedzených hlasových a dátových služieb * dispozícia kancelárskych priestorov a ich technický štandard môže byť po dohode upravený v zmysle požiadaviek a preferencií klienta Cenové podmienky – neklimatizovaný priestor Nájomné: 110 EUR / m2 / rok / bez DPH Energie: 61 EUR / m2 / rok / bez DPH – vrátane spoločných priestorov a služieb Cenové podmienky – klimatizovaný priestor Nájomné: 120 EUR / m2 / rok / bez DPH Energie: 63 EUR / m2 / rok / bez DPH – vrátane spoločných priestorov a služieb V prípade dostupnosti prenájom 1 ks vyhradeného parkovacieho miesta: 50 EUR / mesiac / bez DPH Orientačný cenový prepočet – prenájom 1 kancelárie (18,99 m2) bez klimatizácie = 270,60 EUR/mesiac bez DPH. Pri uzatvorení nájomnej zmluvy sa skladá depozit vo výške 1-mesačného nájomného.