inzercia, predaj, predám, bazár

Priestranný pozemok na okrajii podunajskej vinárskej dedi

Kategória: Záhrady

Tento rovinatý priestranný pozemok sa nachádza vo veľmi kľudnej časti vinárskej obce Moča.

Rozprestiera sa na vyše 2200 M2 a keďže je to rožný pozemok, prístup po asfaltovej ceste má z dvoch strán.
Druh pozemku je záhrada a vinica, ale v územnom pláne obce je to oblasť slúžiaca prevažne na bývanie, čiže prekvalifikovanie a stavba domu je možná. Nachádza sa v intraviláne obce, jeho rozmery sú: 32 m x 72 m.
Nachádza sa na ňom niekoľko ovocných stromov, v jeho blízkom okolí sú viničné pozemky.

V ponuke máme aj ďalšie susedné pozemky, aj také s pozostatkami starého domu, ktoré ležia priamo vedľa seba, čiže je možné rozširovať sa o ďalšie metre štvorcové a spojiť pozemky tak v jeden celok, až do vyše 3000 m2.

V tejto časti obce, keďže je to pôvodom vinárska časť, je voda riešená studňou. Obecný vodovod a plynovod je dotiahnutý len po susednú uličku. Elektrina je v dosahu, na hranici pozemku.

Centrum je vzdialené 800 m, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť. Obec je známa pestovaním hrozna a výrobou skvelého vína.
Okrem nekonečných radov viníc, je pre obec charakteristická aj rieka Dunaj so svojimi rozsiahlymi štrkovo-piesočnatými plážami a medzinárodnou cyklotrasou Eurovelo 6.

Len 13 km sú vzdialené wellness Patince s prístavom Marina. Najväčšie termálne kúpalisko sa nachádza v neďalekom meste Štúrovo, kde nájdete aj hraničný priechod do Maďarska, do krásneho historického mesta Ostrihom.
Mimochodom, v susednej obci Radvaň nad Dunajom sa práve stavia kompa, ktorá umožní rýchli prechod na druhú stranu Dunaja.
V neposlednom rade, blízke najjužnejšie pohorie Burdov ponúka skvelé možnosti na nenáročnú turistiku, ako aj ďalšie kopce na maďarskej strane.

Výmera pozemku: 2252 m2
Elektrická prípojka: v dosahu
Vodovodná prípojka: nie je
Kanalizačná prípojka: nie je
Plynová prípojka: nie je
Prístupová cesta: asfaltová
Sklon pozemku: rovinatý
Pripravenosť k výstavbe: schválené v územnom pláne
Druh pozemku: Záhrady
Umiestnenie: intravilán
Priestranný pozemok na okrajii podunajskej vinárskej dedi
Podobné inzeráty
515 m2 pozemok v kľudnej časti podunajskej vinárskej ded
Tento rovinatý pozemok s rozlohou 515 m2 sa nachádza na okraji vinárskej dedinky Moča, cca 1 km od Dunaja. Pozemok má šírku 8 m a dĺžku 70 m, svojim tvarom pripomínajúc úzky dlhý slíž je ideálny na pestovanie viniča. Je vedený ako vinica v zastavanom území obce. Nachádza sa medzi dvoma pozemkami, ktoré máme taktiež v ponuke, je teda možné dokúpiť susedné pozemky aj s domom. Pozemok je v zanedbanom, zarastenom stave. Vedie k nemu asfaltová cesta, elektrina je v dosahu. Voda sa v tejto časti obce získava zo studne. Obec je významná produkciou skvelého vína vďaka dokonalým miestnym podmienkam ktoré hodujú pestovaniu rôznych teplomilných rastlín. Centrum obce s kompletnou občianskou vybavenosťou je vzdialené cca 1 km, ako aj krásne štrkové pláže rieky Dunaj, ktoré ponúkajú príjemné podmienky na trávenie horúcich letných dní pri vode. Pre športovcov je k dispozícií medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6, ktorá vedie popri Dunaju až k Čiernemu moru. Pre aktívnych výletníkov je tu veľa ďalších možností na výlety. Termálne kúpaliská Patince a Vadaš Šturovo sú vzdialené len na skok, historické mestá Ostrihom a Komárno do 20 km, ako aj neďaleké najjužnejšie pohorie Burdov a hlavné mesto Maďarska, Budapešť. Výmera pozemku: 515 m2 Elektrická prípojka: v dosahu Vodovodná prípojka: nie je Kanalizačná prípojka: nie je Plynová prípojka: nie je Prístupová cesta: asfaltová Sklon pozemku: rovinatý Pripravenosť k výstavbe: povolenie neriešené Druh pozemku: Záhrady Umiestnenie: intravilán
Pozemok v poddunajskej vinárskej dedinke Moča
Pozemok leží v kľudnej časti vinárskej dedinky Moča, len 100 m od centra a 500 m od Dunaja. Je to čistý pozemok medzi domami, vedie k nemu asfaltová prístupová cesta. Vodovodné a plynové potrubie spolu s elektrickým vedením je priamo pred pozemkom na ulici. Dedinka Moča leží vo významnej vinárskej oblasti, na brehu rieky Dunaj. Jeho hranicu s ňou lemujú dlhé štrkové pláže, vhodné na oddych a rekreáciu pri vode. A taktiež promenáda vedúca cez celú šírku dediny, ktorá je súčasťou cyklotrasy Eurovelo 6, vedúcou popri Dunaji až k Čiernemu moru. Táto cestička je obľúbená športovými nadšencami, a to cyklistami, korčuliarmi a bežcami. Liečivé termálne pramene v susedných Patinciach a v Štúrove sú skvelým miestom na relax. Blízke mestá Komárno a Ostrihom sú zaujímavou destináciou milovníkom historických pamätihodností. Turisti si zas nájdu svoje v Burdovskom pohorí, ponúkajúceho krásny výhľad na sútok Hrona a Ipľa s Dunajom. Výmera pozemku: 700 m2 Elektrická prípojka: v dosahu Vodovodná prípojka: v dosahu Kanalizačná prípojka: nie je Plynová prípojka: v dosahu Prístupová cesta: asfaltová Sklon pozemku: rovinatý Pripravenosť k výstavbe: schválené v územnom pláne Druh pozemku: Záhrady Umiestnenie: intravilán
Rozľahlý pozemok na okraji podunajskej vinárskej dedinky
Tento krásny rozľahlý pozemok sa nachádza vo veľmi kľudnej uličke v podunajskej obce Moča. Rozprestiera sa na vyše 1730 M2 a keďže je to rožný pozemok, prístup po asfaltovej ceste má z dvoch strán. Druh pozemku je záhrada, ale v územnom pláne obce je to oblasť slúžiaca prevažne na bývanie, čiže prekvalifikovanie a stavba domu je možná. Je to rovinatý pozemok, nachádzajúci sa v intraviláne obce, jeho rozmery sú: 24 m x 72 m. Nachádza sa na ňom niekoľko ovocných stromov, v jeho blízkom okolí sú viničné pozemky. V ponuke máme aj ďalšie susedné pozemky, aj s pozostatkami starého domu, ktoré ležia priamo vedľa seba, čiže je možné rozširovať sa o ďalšie metre štvorcové a spojiť pozemky v jeden veľký, až do vyše 3000 m2. V tejto časti obce, keďže je to pôvodom vinárska časť, je voda riešená studňou. Obecný vodovod a plynovod je dotiahnutý len po susednú uličku. Elektrina je v dosahu, na hranici pozemku. Centrum je vzdialené 800 m, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť. Obec je známa pestovaním hrozna a výrobou skvelého vína. Okrem nekonečných radov viníc, je pre obec charakteristická aj rieka Dunaj so svojimi rozsiahlymi štrkovo-piesočnatými plážami a medzinárodnou cyklotrasou Eurovelo 6. Len 13 km sú vzdialené wellness Patince s prístavom Marina. Najväčšie termálne kúpalisko sa nachádza v neďalekom meste Štúrovo, kde nájdete aj hraničný priechod do Maďarska, do krásneho historického mesta Ostrihom. Mimochodom, v susednej obci Radvaň nad Dunajom sa práve stavia kompa, ktorá umožní rýchli prechod na druhú stranu Dunaja. V neposlednom rade, blízke najjužnejšie pohorie Burdov ponúka skvelé možnosti na nenáročnú turistiku, ako aj ďalšie kopce na maďarskej strane. Výmera pozemku: 1737 m2 Elektrická prípojka: v dosahu Vodovodná prípojka: nie je Kanalizačná prípojka: nie je Plynová prípojka: nie je Prístupová cesta: asfaltová Sklon pozemku: rovinatý Pripravenosť k výstavbe: schválené v územnom pláne Druh pozemku: Záhrady Umiestnenie: intravilán
515 m2 pozemok v kľudnej časti podunajskej vinárskej ded
Tento rovinatý pozemok s rozlohou 515 m2 sa nachádza na okraji vinárskej dedinky Moča, cca 1 km od Dunaja. Pozemok má šírku 8 m a dĺžku 70 m, svojim tvarom pripomínajúc úzky dlhý slíž je ideálny na pestovanie viniča. Je vedený ako vinica v zastavanom území obce. Nachádza sa medzi dvoma pozemkami, ktoré máme taktiež v ponuke, je teda možné dokúpiť susedné pozemky aj s domom. Vedie sem asfaltová cesta a elektrina je v dosahu. Voda sa v tejto časti obce získava zo studne. Obec je významná produkciou skvelého vína vďaka dokonalým miestnym podmienkam ktoré vyhovujú pestovaniu rôznych teplomilných rastlín. Centrum obce s kompletnou občianskou vybavenosťou je vzdialené cca 1 km, ako aj krásne štrkové pláže rieky Dunaj, ktoré ponúkajú príjemné podmienky na trávenie horúcich letných dní pri vode. Pre športovcov je k dispozícií medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6, ktorá vedie popri Dunaju až k Čiernemu moru. Pre aktívnych výletníkov je tu veľa ďalších možností na výlety. Termálne kúpaliská Patince a Vadaš Štúrovo sú vzdialené len na skok, historické mestá Ostrihom a Komárno do 20 km, ako aj neďaleké najjužnejšie pohorie Burdov a hlavné mesto Maďarska, Budapešť. Výmera pozemku: 515 m2 Elektrická prípojka: v dosahu Vodovodná prípojka: nie je Kanalizačná prípojka: nie je Plynová prípojka: nie je Prístupová cesta: asfaltová Sklon pozemku: rovinatý Pripravenosť k výstavbe: povolenie neriešené Druh pozemku: Záhrady Umiestnenie: intravilán
Pozemok len 200 m od Dunaja v obci Kravany nad Dunajom
Tento priestranný pozemok s celkovou rozlohou 1619 m2 sa nachádza len 200 m od Dunaja v podunajskej vinárskej dedinke Kravany nad Dunajom. Je to rovinatý pozemok, čiastočne zarastený rôznymi stromami a kríkmi. Väčšia časť pozemku je trávnatá. Na pozemku sa nachádza roky nepoužívaná vŕtaná studňa. Inžinierske siete sú vedené pri ceste na uličke, cca 100 m od pozemku. K pozemku vedie nespevnená cesta. Je to záhradkárska oblasť, okolité pozemky sú zasadené vinicami, čiže je tu veľký kľud a ticho. Územný plán obce schvaľuje stavbu na pozemku, k dispozícií je územnoplánovacia informácia vydaná obecným úradom. Krásna štrkovo piesočnatá pláž, ktorá sa nachádza pri pozemku, je ideálnym miestom na trávenie voľného času, ponúka možnosti vodných športov, rybárčenia, stanovania, či grilovania, ale hlavne oddychu. Pre športovo založených jedincov je tu medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6, ktorá sa tiahne priamo pri Dunaji. Pre milovníkov vody je v okolí množstvo termálnych kúpalísk a wellness centier. Najväčšie termálne kúpalisko Vadaš Štúrovo je vzdialené len 20 km od obce. Neďaleké historické mestá Ostrihom a Komárno, turisticky známe Kováčovské kopce a krásne hlavné mesto Maďarska, Budapešť sú ďalšími zaujímavými destináciami na výlety. Výmera pozemku: 1619 m2 Elektrická prípojka: v dosahu Vodovodná prípojka: v dosahu Kanalizačná prípojka: nie je Plynová prípojka: v dosahu Prístupová cesta: asfaltová Sklon pozemku: rovinatý Pripravenosť k výstavbe: schválené v územnom pláne Druh pozemku: Záhrady Umiestnenie: intravilán
Pozemok s pôvodnou pivnicou na viničnom vŕšku v obci Mo
Tento rovinatý pozemok s rozlohou vyše 1000 m2 sa nachádza na viničnom vŕšku v katastri obce Modrany. Nachádza sa v strede vinárskej oblasti, vedie k nemu nespevnená cesta cez kopec. V strede pozemku stojí pôvodný viničný domček s pivničkou, ktorá je vo veľmi zachovalom stave. Predná časť pozemku by sa dala využiť na stavbu ďalšej chatky. Zadná časť za domčekom je pokrytá hustým porastom rôznych drevín. V okolí stoja ďalšie chatky, viničné domčeky, pivničky. Pozemok končí pri ornej pôjde, pri kopci, nad ktorým sa týči les. Na vínnom vŕšku sa práve buduje prípojka na obecný vodovod, ktorá je už pripravený priamo pri pozemku, aktuálne sa čerpá voda zo spoločnej studne. Elektrina je taktiež v dosahu, ktorá je vedená priamo popri domčeku. Modrany sa nachádzajú 20 km od Komárna, vpadajú do významnej vinárskej oblasti, kde sa vyrábajú tie najlepšie vína Slovenska. Ktoré ochutnať môžete na miestnych vinárskych slávnostiach, kde ponúkajú miestny vinári svoje skvelé výrobky. V pozadí obce sa týčia vrchy maďarského pohoria Gerecse, ktoré je oddelený od nás, mohutnou riekou Dunaj. Miestne podmienky, ako je množstvo termálnych kúpalísk, historických miest, medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6 a krásne dunajské pláže, sú len malou časťou možností na trávenie voľného času na Podunajsku. Výmera pozemku: 1054 m2 Elektrická prípojka: v dosahu Vodovodná prípojka: v dosahu Kanalizačná prípojka: nie je Plynová prípojka: nie je Prístupová cesta: nespevnená Sklon pozemku: rovinatý Pripravenosť k výstavbe: iné Druh pozemku: Záhrady Umiestnenie: extravilán