inzercia, predaj, predám, bazár

Priestranný pozemok s úchvatným výhľadom na kopce na o

Kategória: Záhrady

Tento romantický 1000m2 pozemok sa nachádza na okraji vinárskej dedinky Mužla.

Nachádza sa vo veľmi kľudnej uličke v zastavanom území obce, jeho terén je mierne svahovitý a má prekrásny výhľad na maďarské pohorie Gerecse.

Pozemok je čistý, zatrávnený a mierne klesá smerom od prístupovej cesty. Jeho rozmery sú cca 19 x 53 m2, je evidovaný ako záhrada a je vhodný na stavbu rodinného domu, keďže územný plán obce to schvaľuje.

Koniec pozemku hraničí s prírodným jazierkom, ktoré je obklopené rákosím a za ním sa rozprestiera už len pole a les.

Centrum obce zo základnou občianskou vybavenosťou sa nachádza cca 800 m od pozemku. Mesto Štúrovo s najväčším termálnym kúpaliskom na Slovensku je vzdialené len 10 km od obce. Miestny hraničný priechod s maďarskom umožňuje organizovanie výletov ku našim susedom: krásne historické mesto Ostrihom, horské mestečko Vyšehrad ako aj množstvo turistických trás v pohorí Burdov a Börzsöny na oboch stranách Dunaja sú obľúbenou destináciou výletníkov.

Výmera pozemku: 1001 m2
Elektrická prípojka: v dosahu
Vodovodná prípojka: v dosahu
Kanalizačná prípojka: nie je
Plynová prípojka: v dosahu
Prístupová cesta: asfaltová
Sklon pozemku: mierne svahovitý
Pripravenosť k výstavbe: schválené v územnom pláne
Druh pozemku: Záhrady
Umiestnenie: intravilán
Priestranný pozemok s úchvatným výhľadom na kopce na o
Podobné inzeráty
Svahovitý pozemok s krásnym výhľadom na samote blízko
Pozemok s celovou rozlohou vyše 1600m2 sa nahádza na samote vo vinárskej dedinke Nová Vieska. Je to pozemok vhodný na stavbu domu alebo chatky, keďže územný plán obce to schvaľuje. V okolí stoja rodinné domy, pozemok však priamych susedov nemá. Vedie k nemu asfaltová cesta. Všetky inžinierske siete sa nachádzajú pri ceste pred pozemkom. Elektrina je zavedená až na vrch kopca, kde stojí už dlho neobývaná chatka, odkiaľ je krásny výhľad na okolité kopce. Spodná časť pozemku, cca 1/3 je rovinatá, ostatná časť strmo stúpa do kopca, ktorý je aj súčasne zasadený vinicami. Pozemok má šírku 10 m a dĺžku vyše 160 m, preto je ideálny na pestovanie viniča, a to aj vďaka vhodným miestnym klimatickým podmienkam. V ponuke máme aj susedný pozemok, s rovnakými rozmermi, ktorým je možné rozšíriť rozlohu na 3200 m2. Neďaleko pozemku sa nachádza lesík a prírodná rezervácia Parížske močiare, ktoré spolu s jazerom vytvárajú výborné podmienky na trávenie voľného času v prírode. V okolí nájdete množstvo zaujímavých miest na výlety. Termálne kúpalisko a wellness Vadaš Štúrovo je vzdialené len 25km, susedné mesto Ostrihom s historickým rázom sa nachádza na protiľahlej strane Dunaja. Neďaleké Kováčovské kopce a Vyšehrad sú skvelým miestom na turistiku, a na oddych stvorené rozsiahle pláže Dunaja, sú vzdialené len 20 km. Hlavné mesto Maďarska, Budapešť sa nachádza len 80 km, ponúkajúce ďalšie možnosti na výlety. Výmera pozemku: 1604 m2 Elektrická prípojka: na pozemku Vodovodná prípojka: v dosahu Kanalizačná prípojka: nie je Plynová prípojka: v dosahu Prístupová cesta: asfaltová Sklon pozemku: svahovitý Pripravenosť k výstavbe: schválené v územnom pláne Druh pozemku: Záhrady Umiestnenie: extravilán
PREDAJ: pozemok pre rodinný dom - 937 m2 Považská Bystrica č
Popis ponúkanej nehnuteľnosti: DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj pozemok (záhrada) v prímestskej častí Považská Bystrica časť Horný Milochov PREDMET PONUKY Hľadáte pozemok pre svoj dom alebo chatu? Máme pre Vás pozemok s krásnym výhľadom iba na skok od mesta. Severo -východne orientovaný, slnečný pozemok (záhrada) s výmerou 937m2, situovaný v intraviláne, v tesnej blízkosti rodinných domov. Rozmery pozemku sú približne 67 x15m, v zadnej časti je rozšírený. Pozemok je upravený do roviny, avšak nachádza sa v svahovitom teréne, je určený na výstavbu rodinného domu alebo chaty. Na hranici pozemku sú prístupné inžinierske siete : voda, elektrina a plyn. Pozemok je pripravený k výstavbe, avšak budú nutné terénne úpravy v podobe oporného múru. Prístup k pozemku je panelovou cestou, ktorá je v štátnom vlastníctve. LOKALITA Mestská časť Horný Milochov sa nachádza v krásnej hornatej oblasti, v tesnej blízkosti rieky Váh. Ide o tichú lokalitu s dobrou dostupnosťou, vzdialenú od centra mesta približne 4km. V meste je k dispozícii kompletná občianska vybavenosť. Zastávka MHD sa nachádza približne 500m od pozemku. V blízkosti sa nachádza vodná nádrž Nosice, využívaná na vodné športy a rybolov. Takisto v tejto oblasti je veľa možností turistiky. HODNOTENIE MAKLÉRA Pozemok sa nachádza v intraviláne mestskej časti Považská Bystrica časť Milochov, je situovaný v svahovitom teréne, ale takmer celý upravený do roviny. Z pozemku je krásny výhľad priamo na rieku Váh, okolité kopce ako aj mesto Považská Bystrica. CENA 42 200,- Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o. Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: /kariera.
Predám stavebný pozemok / záhradu pri obci Veľká Lodina
Predám stavebný pozemok / záhradu pri obci Veľká Lodina. Pozemok je bez susedov, zabezpečuje teda maximálne súkromie a pokoj. Pozemok je úplne rovný, veľkosť cca 400m2. Je v osobnom vlastníctve a nachádza sa pri obci Veľká Lodina. Pozemok je vzdialený len 23km od Košíc, len 9km od prípojky na dialnicu a 5km od obce Kysak. Nachádza sa v tichej oblasti bez veľkej premávky aut. Z pozemku je výhľad na kopce a Jánošíkovu baštu. V minulosti bola na pozemku postavená drevená chata, ktorú sme už z dôvodu havarijného stavu odstránili. Pôvodná betónová podlaha záhradej chaty ostala na pozemku. Pozemok je teda pripravený na stavbu niečoho nového: záhradný domček, chata, mobilný dom, montovaný dom, drevenica alebo karavan. Na pozemoku sa nachádza studňa a ovocné stromy. Pozemok je oplotený pletivom. Za pozemkom je dostatok miesta pre parkovanie osobných automobilov ale aj dodávky alebo karavanu. Menšími úpravami príjazdovej cesty je možné na pozemok prísť karavanom alebo autokaravanom a mať tak vlastný súkromný kemping. Elektrická prípojka je cca 100m od pozemku, elektrinu sme však v dnešnej dobe lacných solárnych panelov nezapájali. Pozemok je úplne izolovaný od všetkých susedov - poskytuje preto maximálne súkromie. Vhodný je pre hubárov, turistov, rybárov ale aj cyklistov. V minulosti bol využívaný aj na pestovanie zeleniny, kvetov a ovocných kríkov. Na boku je skalka a pri vstupnej bráne sú kríky s orgovánom a zlatý dážď. Kriz, ktory sa nachadza na pozemku na poziadanie premiestni miestna fara mimo pozemku. Cena je fixná.
Predám stavebný pozemok, záhradu pri obci Veľká Lodina
Predám stavebný pozemok, záhradu pri obci Veľká Lodina. Pozemok je úplne rovný, veľkosť cca 400m2. Je v osobnom vlastníctve a nachádza sa pri obci Veľká Lodina. Pozemok je vzdialený len 23km od Košíc, len 9km od prípojky na dialnicu a 5km od obce Kysak. Nachádza sa v tichej oblasti bez veľkej premávky aut. Z pozemku je výhľad na kopce a Jánošíkovu baštu. V minulosti bola na pozemku postavená drevená chata, ktorú sme už z dôvodu havarijného stavu odstránili. Pôvodná betónová podlaha záhradej chaty ostala na pozemku. Pozemok je teda pripravený na stavbu niečoho nového: záhradný domček, chata, mobilný dom, montovaný dom, drevenica alebo karavan. Na pozemoku sa nachádza studňa a ovocné stromy. Pozemok je oplotený pletivom. Za pozemkom je dostatok miesta pre parkovanie osobných automobilov ale aj dodávky alebo karavanu. Menšími úpravami príjazdovej cesty je možné na pozemok prísť karavanom alebo autokaravanom a mať tak vlastný súkromný kemping. Elektrická prípojka je cca 100m od pozemku, elektrinu sme však v dnešnej dobe lacných solárnych panelov nezapájali. Pozemok je úplne izolovaný od všetkých susedov - poskytuje preto maximálne súkromie. Vhodný je pre hubárov, turistov, rybárov ale aj cyklistov. V minulosti bol využívaný aj na pestovanie zeleniny, kvetov a ovocných kríkov. Na boku je skalka a pri vstupnej bráne sú kríky s orgovánom a zlatý dážď. Kriz, ktory sa nachadza na pozemku na poziadanie premiestni miestna fara mimo pozemku. RK poprosím nevolať. Cena je fixná.
Priestranný pozemok na okrajii podunajskej vinárskej dedi
Tento rovinatý priestranný pozemok sa nachádza vo veľmi kľudnej časti vinárskej obce Moča. Rozprestiera sa na vyše 2200 M2 a keďže je to rožný pozemok, prístup po asfaltovej ceste má z dvoch strán. Druh pozemku je záhrada a vinica, ale v územnom pláne obce je to oblasť slúžiaca prevažne na bývanie, čiže prekvalifikovanie a stavba domu je možná. Nachádza sa v intraviláne obce, jeho rozmery sú: 32 m x 72 m. Nachádza sa na ňom niekoľko ovocných stromov, v jeho blízkom okolí sú viničné pozemky. V ponuke máme aj ďalšie susedné pozemky, aj také s pozostatkami starého domu, ktoré ležia priamo vedľa seba, čiže je možné rozširovať sa o ďalšie metre štvorcové a spojiť pozemky tak v jeden celok, až do vyše 3000 m2. V tejto časti obce, keďže je to pôvodom vinárska časť, je voda riešená studňou. Obecný vodovod a plynovod je dotiahnutý len po susednú uličku. Elektrina je v dosahu, na hranici pozemku. Centrum je vzdialené 800 m, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť. Obec je známa pestovaním hrozna a výrobou skvelého vína. Okrem nekonečných radov viníc, je pre obec charakteristická aj rieka Dunaj so svojimi rozsiahlymi štrkovo-piesočnatými plážami a medzinárodnou cyklotrasou Eurovelo 6. Len 13 km sú vzdialené wellness Patince s prístavom Marina. Najväčšie termálne kúpalisko sa nachádza v neďalekom meste Štúrovo, kde nájdete aj hraničný priechod do Maďarska, do krásneho historického mesta Ostrihom. Mimochodom, v susednej obci Radvaň nad Dunajom sa práve stavia kompa, ktorá umožní rýchli prechod na druhú stranu Dunaja. V neposlednom rade, blízke najjužnejšie pohorie Burdov ponúka skvelé možnosti na nenáročnú turistiku, ako aj ďalšie kopce na maďarskej strane. Výmera pozemku: 2252 m2 Elektrická prípojka: v dosahu Vodovodná prípojka: nie je Kanalizačná prípojka: nie je Plynová prípojka: nie je Prístupová cesta: asfaltová Sklon pozemku: rovinatý Pripravenosť k výstavbe: schválené v územnom pláne Druh pozemku: Záhrady Umiestnenie: intravilán
Ponúkame na predaj pozemok Košice - Šaca
Bývate v Šaci a chýba Vám kúsok vlastnej prírody kde môžete tráviť voľný čas ? Miesto kde si môžete sadiť, grilovať…. ? Tak práve pre Vás máme vynikajúcu ponuku: Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj slnečný pozemok v mestskej časti Košice - Šaca s výhľadom na mesto. Pozemok je vzdialený necelých 5 min autom od Šace a k OC Optima len 15 minút. Ide o atraktívny pozemok v záhradkárskej časti Šaca - Pastviská. Pozemok má výmeru 722 m². V prednej časti pozemku je šírka cca 14m, v zadnej časti je šírka cca 17m, dĺžka je cca 48m. Výhody tohto pozemku: - skvelá a tichá lokalita, - slnečný pozemok s krásnym výhľadom, - v blízkosti je les, psia športová akadémia, - na pozemku je úrodná jabloň, - lokalita vhodná aj na včelárstvo a iné aktivity. Možnosť dohody na cene