inzercia, predaj, predám, bazár

Prijmem

Kategória: Pohostinstvá a ubytovanie

Prijmem muža, ženu na pozíciu čašník, čašníčka do pohostinstva v Trnave na krátky a dlhý týždeň. Nástup možný ihneď prax je výhodou nie podmienkou. Za každý odpracovany deň 50,00 v čistom na ruku +tringelty.Blizsie informácie poskytnem telefonicky. Volať iba seriózny záujemcovia.
Prijmem
Podobné inzeráty
Prijmem čašníka,čašníčku
Prijmem čašníka,čašníčku do reštaurácie.Nástupný plat 5eur/hod.Krátky-dlhý týždeň.Strava a pitný režim zabezpečený.Viac info na tel.čísle .
Prijmem čašníčku
Prijmem čašníčku do pohostinstva v obci Podhorie . Pre viac informácií prosím volať
Príjmem kuchára a pomocnú silu do pojazdneho bufetu
Dobrý deň , príjmem kuchára do pojazdného stánku -rýchle občerstvenie na prípravu jedál streetfood- hamburgery, trhané mäso, pizza, polievky atď.). Ďalej hľadám pomocnú silu do stánku (čapovanie, miešanie jednoduchších drinkov, pomoc kuchárovi) . Výkon prace bude na vianočné trhy (december) a potom celú zimu na lyžiarskom stredisku Krahule. Po vzájomnej spokojnosti dlhodobá spolupráca . Výhodné platové podmienky , všetko je o dohode. Hľadám niekoho z Nitry alebo okolia Žiaru nad Hronom . Pracovný pomer najlepšie na dohodu alebo živnosť . Môžete ma kontaktovať na t.č.. Ďakujem
prijmem kuriča - údržbára na TPP
Príjmem na TPP aj dôchodcu kuriča - údržbára na hotel Partizán Jankov vŕšok . Ubytovanie zdarma .
Prijmem spoľahlivu pomocnu silu - kucharku
Dobrý deň, príjmem s nástupom ihneď pomocnú silu do zabehnutej reštaurácie. Centrum mesta Košíc. Nastalo. S praxou. (ideálne písať sms aj Viber) ozvem sa naspäť.
Prijmem kuchára/kuchárku
Prijmem kuchára/kuchárku do reštaurácie Košice-okolie,viac info osobne,životopis posielajte na slavo@