inzercia, predaj, predám, bazár

Prijmem dvoch pracovnikov

Kategória: Stavebníctvo

Prijmem dvoch stavbárov do partie Murárov na murárske práce mzda 8€ hod na dlho dobu prácu viplacanie každý piatok oklia ga.
Prijmem dvoch pracovnikov
Podobné inzeráty
Práca pre zamestnancov v Rakúsku s nástupom IHNEĎ
Ponuka práce v Rakúsku oblasť Vorarlberg mesto Dornbirn (pri Švajčiarských - Lichtenštajských hraniciach 690 km z BA) s nástupom IHNEĎ pre skúsených s praxou a znalosťou nemeckého jazyka (stačí,ak sa jeden z dvojice,alebo z partie dohovorí pracovnou nemčinou : 2 Pracovníkov na prácu s hotovými betónovými dielmi - pokládka Maliarov Strechárov Zváračov Pomocných Lešenárov Viazačov železa Vodárov- Kúrenarov Montérov vzduchotechniky Tesárov - Šalovačov(Peri-Doka a podobné debniace systémy ) Autoklampiar na LKW Obkladačov Elektrikárov Inštalatérov sanity Pracovníkov na montáže sadrokartónových systémov Stavebných pomocníkov s praxou a pracovnou nemčinou Pracovníkov pre firmu Rauch s oprávnením a praxou VZV požadovaná pracovná znalosť nemeckého jazyka u každého záujemcu Pracovníkov do Fabriky - (Metallprodukte) požadovaná pracovná znalosť nemeckého jazyka u jedného z dvojice Práca je IBA na trvalý pracovný pomer - rakúska pracovná kolektívna zmluva,nie na živnosť. Platové ohodnotenie za 7,5 hod.denne - mesačná mzda 2.600€ - 2.950€ (pondelok až piatok) netto vrátane diét (41,40€) plus 13,14 plat v Rakúsku. Dajú sa pracovať nadčasy aj soboty v prípade záujmu. Možnosť turnusov (4 týždne v práci týždeň voľna) Nástup IHNEĎ ! Ubytovanie zabezpečené, neplatí sa vopred,je strhnuté z platu,cena ubytovania je 400 - 550€ na mesiac na osobu,podľa lokality v AT. Požadovaná znalosť nemeckého,alebo anglického jazyka (stavebná nemčina,alebo angličtina) u jedného z dvojice,alebo z partie a vlastné auto. Cestu si každý záujemca organizuje a hradí na vlastné náklady. Záloha možná po odpracovaní jedného týždňa a následne každý týždeň. Pracovné oblečenie a obuv dostáva každý zamestnanec po skúšobnej dobe.(mesiac) V prípade záujmu o prácu nás kontaktujte prosím telefonicky,alebo nám zašlite váš životopis s telefónnym kontaktom na e-mail : registraciazaujemca@ a uveďte prosím o ktorú pracovnú pozíciu máte konkrétne záujem a možný dátum nástupu. Zaslaním podkladov/dokumentov odosielateľ súhlasí so spracovaním osobných údajov podľa deklarácie GDPR. Ďakujeme Tel.Kontakt : ,alebo Poprosíme o telefonické kontaktovanie v čase Po.- Št.09.00 - 12.00, 13.00 - 17.00 hod. Pia. 09.00-12.00,13.00-15.00 hod.
Sprostredkovanie zákaziek Belgicko, práca Belgicko
Ponúkame odpredaj (sprostredkovanie) zákaziek v Belgicku v oblasti stavebníctva Jedná sa o rôzne pozície - strechári, maliari, omietkari, murári klinker, tesári, vodári, elektrikári a pod. Spolupráca je priamo s Belgickou firmou, s kt. spolupracujeme už niekoľko rokov. Odpredaj ( sprostredkovanie) je jednorázový, žiadne mesačné faktúry cez sprostredkovateľa. Dostanete kontrakt, dodáte pracovníkov, fakturujete Belgickej firme. Na výber sú 2 možnosti spolupráce - buď Vám firma sprostredkuje a platí ubytovanie za pracovníkov, takže fakturujete nižšiu hod sadzbu,avšak nemáte náklady spojené s ubytovaním, alebo si ubytovanie riešite pre pracovníkov vo vlastnej réžii a fakturujete vyššiu sadzbu. Pri obsadení kvalitných pracovníkov, Vám táto Belgická spoločnosť sama ponúkne možnosť obsadiť ďalšie voľné pozície, aj z iných oblastí Vhodné pre partie SZČO alebo s.r.o Viac info na tel.
Prijmem stavebnych pracovnikov
Do stavbnej firmy prijmem murarov a pomocnikov.Praca je v okoli Hlohovca.Platobne podmienky dohodou.
Prijmem stevbých pracovíkov
Prijmem pracovníkov do partie ku stavebným prácam. O nás : Naša spoločnosť sa zaoberá výstavbou oporných systémov (stien ) z gabionov , teramesh , greenteramesh , tvarovkové systémy atd..Všetko vysvetlíme zaučíme. Lokalita : Práce sú vykonávané zväčša na západnom Slovensku, Orave alebo v ČR. . Podmienky : Vodičšký preukaz sk.B. Chuť pracovať, spoľahlivosť a samostatnosť . Uprednostňujem uchádzačov z okresu Tvrdošín. Plat : Platové ohodnotenie závisí od zručnosti uchádzača. Pokiaľ si šikovný hravo si zarobíš 1500€ a viac. Pre viac informácíi nás kontaktuj na tel ,
Hladáme skúsených stavebných pracovníkov
Prijmem jednotlivcov na stavebné práce : zváračov , zateplovačov , sadrokartonistov , pomocných pracovníkov. Prosím kontaktovať len ľudia so skúsenosťami. Vyžadujeme spoľahlivosť a znalosť maďarského jazyka aspoň základy. Ponúkame možnosť výhodného zárobku. Kontaktovať ma môžete na telefónnom čísle
Prijmem stavebnych pracovnikov
Do stavebnej spolocnosti prijmeme stavebnych pracovnikov, Vodicsky preukaz B vyhodou.Praca je v okoli Hlohovca.Platove podmienky dohodou.