inzercia, predaj, predám, bazár

Prijmem funkciu spravcu arealu

Kategória: Servis a služby

Hladam pracu ako spravca arealu, alebo penzionu –Bratislava a okolie
Hladam pracu ako spravca arealu s nasledovnymi cinnostami:
- administrativa: zmluvy, energie,poistne udalosti, nakup MTZ, atd
technicke zalezitosti: obhliadky nehnutelnosti, drobne opravy , dlazby, malovanie, murovanie, omietky, vymeny svietidiel, zasuviek (na vaznejsie elektroprace mam elektrikara) ,vymeny vodovodnych baterii , wc ventilov, zamkov ,kotolna atd.Pouzivam svoje naradie a nastroje. Ovladam aj zvaranie, pracu s drevom a kovmi.
-meranie unikov tepla termokamerou (cim robim aj prevenciu poziaru elektroinstalacii) , vlhkosti muriva, uniku plynu atd...
- starostlivost o areal : zahradkarske prace, kosenie, pristrihavanie vegetacie, uprava stromov, udrzba zahrady, atd.
…a ine cinnosti (napr. zakazkove obklady stien opalovanym drevom)

Cinnost vykonavam na fakturu, nie ako zamestnanec. Odmena 12-15€/hod (podla rocneho obdobia). Pripadne 50% zamestanec, 50% fakturacne.
Prijmem  funkciu spravcu arealu
Podobné inzeráty
spravcovska cinnost
Prijmem funkciu spravcu arealu - 28.10. - 19:49 Hladam pracu ako spravca arealu, alebo penzionu –Bratislava a okolie Hladam pracu ako spravca arealu s nasledovnymi cinnostami: - administrativa: zmluvy, energie,poistne udalosti, nakup MTZ, atd technicke zalezitosti: obhliadky nehnutelnosti, drobne opravy , dlazby, malovanie, murovanie, omietky, vymeny svietidiel, zasuviek (na vaznejsie elektroprace mam elektrikara) ,vymeny vodovodnych baterii , wc ventilov, zamkov ,kotolna atd.Pouzivam svoje naradie a nastroje. Ovladam aj zvaranie, pracu s drevom a kovmi. -meranie unikov tepla termokamerou (cim robim aj prevenciu poziaru elektroinstalacii) , vlhkosti muriva, uniku plynu atd... - starostlivost o areal : zahradkarske prace, kosenie, pristrihavanie vegetacie, uprava stromov, udrzba zahrady, atd. …a ine cinnosti (napr. zakazkove obklady stien opalovanym drevom) Cinnost vykonavam na fakturu, nie ako zamestnanec. Odmena 12-15€/hod (podla dlzky uvazku). Pripadne 50% zamestanec, 50% fakturacne.
Prijmem Automechanika
prijmem automechanika môže byt aj začiatočník, ktorý sa chce učiť. možnosť robiť si v dielni aj svoje fušky. všetko je o dohode plat začiatočník od 700e čisté podlá hodín a podlá toho čo vie, s praxou 1000e mesačne a viac podlá skúsenosti čo vie rozvody, skladať motory. nemusí byt vyučený. ostatne info tel. prijmem aj brigádnika.
Prijmem do pracovného pomeru mechanika motocyklov , ATV
Príjmem do pracovného pomeru mechanika motocyklov a štvorkoliek. Plat: dohodou Miesto práce: Bardejov Náplň práce: Vykonávanie servisu motoriek a štvorkoliek. - oprava a údržba motorových vozidiel - diagnostikovanie a zisťovanie porúch Pracovná doba: 8:00-17:00 (jednozmenná) Požadované: Prax minimálne 6 mesiacov Vodičské oprávnenie: B
Prijmem kaderníčku
Prijmem kaderníčku do zabehnutého kaderníctva plat dohodou
PRIJMEM AUTOMECHANIKA
Prijmem HOTOVÉHO mechanika do rodinného prostredia, ovládajúceho špičkovo základné údržby a opravy motorov, výmeny rozvodov, výmeny olejov v prevodovkách, aj automatických, diferenciáloch, rozvodovkách, ďalšie klasické výmeny: brzdy, čapy, tlmiče, atď. Nutné ovládanie a porozumenie diagnostickým systémom, základy elektriky, striekanie ochrán podvozkov a jednoduché zástreky karosérií. Rôzne bonusy a výhody. Plat od 1.600 - 2.500 Eur/mesiac, podľa zručností, ochoty pracovať, ústretovosti, atď. Výhodou VP sk. B+E. POPROSÍM KONTAKTOVAŤ MA LEN V PRÍPADE VÁŽNEHO ZÁUJMU A LEN HOTOVÝ, ZRUČNÝ, ŠIKOVNÝ MECHANIK. (Ďakujem za pochopenie)
Prijmem kolegyňu/kolegu do salonu.
Prijmem do kozmetického salónu Ell body studo v Prešove, kolegyňu/kolegu na vykonávanie služieb: pristrojove epilacie, kozmeticke ošetrenia, masaže, maderoterapia, telové ošetrenia. Životopisy zasielajte na: ellbodystudio@