inzercia, predaj, predám, bazár

Prijmem ľudí na zatepľovanie

Kategória: Stavebníctvo

Dobrý den Príjmem ľudí na zatepľovanie rodinného domu
Jedna sa o väčši rodinný dom pracuje sa s nobasilom .
požadujem skúsenosti so zatepľovaním
Seriózny prístup k robote a skúsených ľudí
Ktorí to vedia robiť
Podmienky vlastne náradie ,bez alkoholu
Čo sa tika ceny zavolajte mi a dohodneme
Ponuky a cenu za m2 môžte posielať
Ekostavteam@
Tc:
Prijmem ľudí na zatepľovanie
Podobné inzeráty
Prijmem ľudí na zatepľovanie
Dobrý den Príjem ľudí na zatepľovanie rodinného domu Jedna sa o väčši rodinný dom pracuje sa s nobasilom . požadujem skúsenosti so zatepľovaním Seriózny prístup k robote a skúsených ľudí Ktorí to vedia robiť nie pozbierancov z osady Podmienky vlastne náradie ,bez alkoholu Čo sa tika ceny zavolajte mi a dohodneme Ponuky a cenu za m2 môžte posielať na ekostavteam@ Alebo na tc: Realizácia ku koncu marca
Zateplovanie rodinných domov a objektov
Zatepľovanie rodinných domov a objektov.. Obhliadka cenová ponuka zdarma. Zatepľovanie rodinných domov a objektov. Obhliadka cenová ponuka zdarma.
Zatepľovač/maliar
Slovenská firma hľadá na zatepľovanie rodinných domov v Belgicku partiu zatepľovačov/maliarov. Pracovná náplň: - hľadáme na zatepľovanie zohrané dvojice alebo partiu, ktorá sa vie rozdeliť na viaceré projetky - jedná sa o zatepľovanie polystyrénom - zatepľujú sa rodinné domy v rekonštrukcii Požiadavky: - živnostenský list - vlastné auto pre každú dvojicu/štvoricu kvôli presunom na projekty - vlastné náradie - anglický jazyk na komunikatívnej úrovni-je potrebné sa vedieť dohovoriť - samostatnosť, flexibilita, zodpovedný a seriózny prístup Finančné ohodnotenie: - sadzba je 35 eur/m2 - splatnosť faktúry je 14 dní (t. j. výplata každý týždeň) Ďalšie dôležité informácie: - ubytovanie zabezpečené firmou, živnostník platí 10 eur/noc (odpočítané z faktúry) - pracuje sa na turnusy Kontaktujte nás na tel. čísle/WhatsApp: alebo na email Radi si s vami prejdeme podmienky spolupráce podrobnejšie. Ďakujeme vopred za záujem.
Murár - Realizácia stavieb, zatepľovanie fasád
Komplexná obnova/ výstavba bytových domov, zatepľovanie fasád, rekonštrukcia spoločných priestorov bytového domu, omietky, potery, montáž obkladov a dlažieb, maľovanie, atď. Odmena za prácu živnostníka sa pohybuje od 1600 až do 2500 €. Firma zabezpečuje pracovníkom kvalitné náradie a pracovné oblečenie. Práce realizujeme prevažne v okrese Čadca. Od uchádzačov požadujeme skúsenosti so stavebnou výrobou ako zatepľovanie bytových domov a skúsenosti s bežnými stavebnými prácami ako sú omietky, potery, maľby, montáž obkladov a dlažieb. Po svojich pracovníkoch žiadame snahu vykonávať prácu kvalitne a zodpovedne pristupovať ku práci a dochádzke. Vodičský preukaz výhodou. Informácie o svojich skúsenostiach a zručnostiach ako aj žiadosť posielajte prosím na mail: partner@, prípadne volajte a dohodneme si stretnutie
Prijmem murárov Východ SR
Príjmem murárov na stavby v Prešove, Košiciach, Poprad. Murárske práce, Zateplovanie. Ak ovláda Peri, Doka debnenie výhodou. Práca v úkole. Alebo v hodinovke.
Príjmem fasádnikov
Príjmem partiu fasádnikov na zatepľovanie objektov v Trenčianskom a Žilinskom kraji.