inzercia, predaj, predám, bazár

Prijmem pizziara alebo pizziarku

Kategória: Pohostinstvá a ubytovanie

Prijmem Pizziara alego Pizziarku do fungujúcej prevádzky,ktorí snívajú o vlastnej Pizzerii, prevádzke.
Platové podmienky a podmienky spolupráce Osobne.
Pre viac info poprosim len volat na
Na Sms a maily NEREAGUJEM.
Dakujem
Prijmem pizziara alebo pizziarku
Podobné inzeráty
Prijmeme Pizziara/pizziarku
Príjmeme pizziara/pizziarku do prevádzky Pizza Nika na sídlisku Ťahanovce -pracovná doba: Po-Pia 10:00-20:00 So 14:00-20:00 Otváracia doba počas letných prázdnin Po-So 14:00 - 21:00 Nedeľa zatvorené Pracovné zmeny podľa vzájomnej dohody -mzda od 6€/hod v čistom, práca na dohodu Podmienky nástupu: - platný zdravotný preukaz - vyučný list v odbore alebo hygienické minimum alebo rekvalifikačný kurz Kontakt mailom (životopis vítaný), alebo osobne na prevádzke.
Prijmeme Pizziara/pizziarku
Príjmeme pizziara/pizziarku do prevádzky Pizza Nika na sídlisku Ťahanovce -pracovná doba: Po-Pia 10:00-20:00 So 14:00-20:00 Otváracia doba počas letných prázdnin Po-So 14:00 - 21:00 Nedeľa zatvorené Pracovné zmeny podľa vzájomnej dohody -mzda od 6€/hod v čistom, práca na dohodu Podmienky nástupu: - platný zdravotný preukaz - vyučný list v odbore alebo hygienické minimum alebo rekvalifikačný kurz - prax vítaná, prípadne ak nemáte prax s prípravou pizze, radi Vás zaučíme Kontakt mailom (životopis vítaný), alebo osobne na prevádzke.
Pizziar/ka,Barmanka
Pizzeria v Košiciach na sídlisku Dargovských hrdinov prijme do svojho kolektívu šikovnú pizziarku/pizziara a barmanku,práca je na zmeny dlhý -krátky týždeň.Ďalšie informácie o práci vam radi poskytneme na t.č..
Pizza Borsalino - pomocna sila pre pizziara
Pizza Borsalino prijme do nášho kolektívu pomocnu silu pre pizziara na prípravu surovin/cesta a pod. Práca na dohodu/ brigádu alebo na TPP. Robí sa na smeny Plat 4€/hod v čistom + stravne lístky. Životopis zasielajte na presov@
Hľadáme pizziara pre novú pizzeriu
Hľadáme profesionálneho pizziara pre novú pizzeriu, ktorú predpokladáme, že otvoríme v máji 2023. Vieme ponúknuť najvyššiu možnú výplatu na trhu. Pre viac detailov ohľadom práce, nás kontaktujte telefonicky alebo emailom.
PRIJMEME KUCHÁRA/KU - PIZZIARA/KU
Reštaurácia Kvetná v Košiciach-Šaci prijme kuchára/ku - pizziara/ku na prípravu pizze, jedla a la carte a cestovín. Pracuje sa krátky/dlhý týždeň, mzda a ďalšie informácie na osobnom pohovore. V prípade záujmu volajte číslo , posielajte životopis na info@ alebo sa informujte osobne na prevádzke