inzercia, predaj, predám, bazár

Prijmem pomocnika do pneuservisu.

Kategória: Servis a služby

Hľadám šikovného a zručného pomocnika do pneuservisu,najlepšie s praxou,ale nieje podmienka,len aby mal snahu a chuť pracovať .Vyžadujem dochvilnost,spoľahlivosť.Pracovna doba od 9,00 do 17,00.Cez obed prestávka 1hod.Sobota od 9,00 do 12,00 ale iba cez sezónu. Čistá mzda 800e.obedy dohodou.Koncorocne bonusy.Miesto výkonu práce Palárikovo.Mozne príplatky za nadčasy a za šikovnosť a spolahlivost.Dohoda pri osobnom stretnutí.
Prijmem pomocnika do pneuservisu.
Podobné inzeráty
Prijmem pomocnika do pneuservisu.
Hľadám šikovného a zručného pomocnika do pneuservisu,najlepšie s praxou,ale nieje podmienka,len aby mal snahu a chuť pracovať .Vyžadujem dochvilnost,spoľahlivosť.Pracovna doba od 9,00 do 16,30.Cez obed prestávka 1hod.Sobota od 9,00 do 12,00 ale iba cez sezónu. Čistá mzda 800e.obedy dohodou.Koncorocne bonusy.Miesto výkonu práce Palárikovo.Mozne príplatky za nadčasy a za šikovnosť a spolahlivost.Dohoda pri osobnom stretnutí.
Mechanik pneuservisu a rýchloservisu BB, nástupný bonus 500€
Do zabehnutého autoservisu/pneuservisu v Banskej Bystrici prijmeme šikovného brigádnika pneuservisu a rýchloservisu. Plat od 1.300€ - 1500 € v závislosti od šikovnosti a vykonanej práce. Pravidelné finančné odmeny podľa pracovných výsledkov a obedy GRÁTIS. Nástupný bonus 500 €. V prípade seriózneho záujmu volajte prosím na tel.č. . Stručná charakteristika spoločnosti: Autoservis Š.MIK pôsobí v Banskej Bystrici - časť Majer od roku 2009. Vďaka modernej a veľmi dobre vybavenej dielni, odbornosti našich automechanikov a skúsenostiam sme schopní plniť náročné požiadavky našich klientov. Ponúkame kompletný servis všetkých značiek vozidiel.
Pracovnik pneuservisu
Prijmeme sikovneho pracovníka do pneuservisu LKV, PKV, Agro, do pneuservisu v Macove. Prax nutná. Nástup ihneď. Mzdové podmienky pri osobnom pohovore.
Hľadam Mechanika pneuservisu
Do zabehnutého pneuservisu v BA prijmeme mechanika pneuservisu prípadne rýchloservisu. Plat od 1.100 - 1300 € prípadne dohoda..Samozrejmost stravné.Nástup možný ihned!
Hľadáme mechanika pneuservisu/ rýchloservisu
Hľadáme kolegu do nášho tímu VR Auto, s.r.o. na TPP! Do našej prevádzky priamo v Banskej Bystrici prijmeme zamestnanca na pozíciu mechanika pneuservisu/ rýchloservisu na obdobie. Vyžadujeme manuálnu zručnosť, aspoň základné vedomosti a skúsenosti v oblasti pneuservisných a autoservisných prác, záujem o prácu a v prípade slabších skúseností aj záujem naučiť sa niečo nové, taktiež vyžadujeme zodpovedný prístup ku zvereným strojom a náradiu. Práca je v oblasti pneuservisu (prezúvanie pneumatík, výmena kolies, vyvažovanie kolies, oprava defektov), výmena oleja, filtrov, výmena dielov nápravy, výmena častí výfuku. Ďalšie vedomosti a zručnosti sú samozrejme výhodou. Očakáva Ťa zariadená dielňa a príjemný a zabehnutý kolektív. Plat podľa dohody, bude prediskutovaný na osobnom stretnutí. Poprosím kontaktovať len v prípade, ak spĺňate vyššie uvedené a máte ochotu a záujem pracovať. Viac info radi poskytneme na osobnom pohovore po predchádzajúcom zaslaní životopisu. Ak teda spĺňaš naše požiadavky, pošli nám Tvoj životopis.
Automechanik do pneuservisu
Automechanik do pneuservisu Náplň práce: -výmena pneumatík -oprava kolies -uskladnenie pneumatík -diagnostika -údržba a oprava vozidiel Osobnostné predpoklady: -znalosť motorových vozidiel -zodpovednosť -pracovitosť -zručnosť -komunikatívnosť -dochvíľnosť -pozitívny prístup k práci Požadované zručnosti: -manuálne zručnosti -vodičské oprávnenie skupiny B(výhoda skupiny E) -výučný list z oboru automechanik -prax v obore Mzda: 700€ v čistom, odmeny, 13,14 plat. Pomocné práce do pneuservisu Náplň práce: -výmena pneumatík -oprava kolies -uskladnenie pneumatík -údržba a oprava vozidiel Požadované zručnosti: -manuálne zručnosti Mzda: 700€ v čistom