inzercia, predaj, predám, bazár

Prijmem traktoristu do rastlinnej vyroby

Kategória: Poľnohospodárstvo

Prijmem zamestnanca na farmu ako obsluhu strojov v rastlinnej vyrobe idealne ak by mal skusenosti s obsluhou kombajna.plat dohodou. Prax nutna.najlepsie z okolia.farma stankovce.volat
Prijmem traktoristu do rastlinnej vyroby
Podobné inzeráty
Traktorista v rastlinnej výrobe
Informácie o pracovnom mieste Náplň práce, právomoci a zodpovednosti Počet voľných miest: 1 Náplň práce: - vodič traktora, prípadne nakladača, v poľnohospodárskej rastlinnej výrobe - zabezpečenie činností spojených s celým procesom rastlinnej výroby (predsejbová príprava pôdy, orba, sejba, postrekovanie, hnojenie, preprava zberových produktov, kosenie, mulčovanie) - starostlivosť o vozový a strojový park - pomocné práce na hospodárskom dvore - počas sezóny v jarnom a letnom období sa vyžaduje práca nadčas Zamestnanecké výhody, benefity - príspevok na stravu - ohodnotenie podľa reálne odvedenej práce Informácie o výberovom konaní Našu spoločnosť uchádzači môžu kontaktovať telefonicky, mailom alebo priamo v sídle spoločnosti. Požiadavky Okolie Vranov nad Topľou Možný nástup 15.2.2023 Vzdelanie v odbore poľnohospodárstvo Jazykové znalosti Slovenský jazyk - Expert (C2) Vodičský preukaz B, T Prax na pozícii/v oblasti poľnohospodárstvo Osobnostné predpoklady a zručnosti - zodpovedný prístup k práci - prax (výhoda) - samostatnosť - flexibilita - spoľahlivosť Inzerujúca spoločnosť Roľnícko-obchodné družstvo Sečovská Polianka Platové ohodnotenie dohodou.
Hľadám traktoristu
Hľadám traktoristu do rastlinnej a živočíšnej výroby. Podmienka vodičský preukaz B,T Viac info po telefóne.
Príjmem traktoristu na LKT
Príjmem traktoristu na LKT prax výtana. Viac informácii na telefóne Plat 3€ za m3+ dohoda.
Traktorista praca
Prijmem na TPP traktoristu do rastlinnej a živočišnej výroby . Náplň práce je obsluha traktorov a závesného náradia, oprava strojov. Vodičské oprávnenie ,B,T. Mzda dohodou
Traktorista
Prijmem na TPP traktoristu,opravára poľnohospodárskych strojov do rastlinnej a živočíšnej výroby. Náplň práce je obsluha traktorov JD a závesného náradia, oprava strojov.Nutná prax vo vedení traktora s náradím a poľných prácach. Vodičské oprávnenie B,C,T.
Traktorista
Prijmem na TPP traktoristu,opravára poľnohospodárskych strojov do rastlinnej a živočíšnej výroby. Náplň práce je obsluha traktorov JD a závesného náradia, oprava strojov.Nutná prax vo vedení traktora s náradím a poľných prácach. Vodičské oprávnenie skup.T.