inzercia, predaj, predám, bazár

Prijmem vizážistku

Kategória: Servis a služby

CasDam s.r.o.prijme vizážistku/vizážistu s veľkou kreativitou. Termin nástupu dohodou. Životopis a bližšie info e-mailom.
Prijmem vizážistku
Podobné inzeráty
Prijmem Automechanika
prijmem automechanika môže byt aj začiatočník, ktorý sa chce učiť. možnosť robiť si v dielni aj svoje fušky. všetko je o dohode plat začiatočník od 700e čisté podlá hodín a podlá toho čo vie, s praxou 1000e mesačne a viac podlá skúsenosti čo vie rozvody, skladať motory. nemusí byt vyučený. ostatne info tel. prijmem aj brigádnika.
Prijmem do pracovného pomeru mechanika motocyklov , ATV
Príjmem do pracovného pomeru mechanika motocyklov a štvorkoliek. Plat: dohodou Miesto práce: Bardejov Náplň práce: Vykonávanie servisu motoriek a štvorkoliek. - oprava a údržba motorových vozidiel - diagnostikovanie a zisťovanie porúch Pracovná doba: 8:00-17:00 (jednozmenná) Požadované: Prax minimálne 6 mesiacov Vodičské oprávnenie: B
Prijmem kaderníčku
Prijmem kaderníčku do zabehnutého kaderníctva plat dohodou
PRIJMEM AUTOMECHANIKA
Prijmem HOTOVÉHO mechanika do rodinného prostredia, ovládajúceho špičkovo základné údržby a opravy motorov, výmeny rozvodov, výmeny olejov v prevodovkách, aj automatických, diferenciáloch, rozvodovkách, ďalšie klasické výmeny: brzdy, čapy, tlmiče, atď. Nutné ovládanie a porozumenie diagnostickým systémom, základy elektriky, striekanie ochrán podvozkov a jednoduché zástreky karosérií. Rôzne bonusy a výhody. Plat od 1.600 - 2.500 Eur/mesiac, podľa zručností, ochoty pracovať, ústretovosti, atď. Výhodou VP sk. B+E. POPROSÍM KONTAKTOVAŤ MA LEN V PRÍPADE VÁŽNEHO ZÁUJMU A LEN HOTOVÝ, ZRUČNÝ, ŠIKOVNÝ MECHANIK. (Ďakujem za pochopenie)
Prijmem kolegyňu/kolegu do salonu.
Prijmem do kozmetického salónu Ell body studo v Prešove, kolegyňu/kolegu na vykonávanie služieb: pristrojove epilacie, kozmeticke ošetrenia, masaže, maderoterapia, telové ošetrenia. Životopisy zasielajte na: ellbodystudio@
Príjmem kaderníčku
Príjmem kaderníčku dámsku /pánsku do salónu v Košiciach. Fix plat +percentá z tržby. Viac info telefonicky