inzercia, predaj, predám, bazár

Prijmeme casnika

Kategória: Pohostinstvá a ubytovanie

Prijmeme čašníka do prevádzky v Bratislave na Kramároch. Pracuje sa dlhy-kratky týždeň od 9:30-23.00. Ponúkaný plat 1170€ mesacne v cistom. Bližšie informácie telefonicky na
Prijmeme casnika
Podobné inzeráty
Prijmeme čašníka/čku
Prijmeme čašníka/čku Pensione Ristorante Pizzeria Toscana prijme čašníka/čku s praxou. Môže,byť aj staršia. Krátky a dlhý týždeň. Pracuje sa od 9.00./reštaurácia je otvorená od 10.00.do 22.00./. Plat je ČM 55eur/ deň plus tringelty sú vaše. Obedy a večere majú čašníci priamo tu v reštaurácii. Nutný osobný pohovor po telefonickom dohovore na tel.č.
Prijmeme casnicku/casnika
Hladame resp.prijmeme do nášho tímu casnicku / casnika do FORMULA BAR v Snine na tpp . Zaujímavé financne ohodnotenie plus osobné ohodnotenia MOZNOST UBYTOVANIA pre cezpolnych . Robi sa kratky a dlhy týždeň . Viac info po tel od 08.00hod do 16stej na alebo na 0915 17 17 15 . POPROSIM LEN SERIOZNY ZAUJEM . Ponukam seriózny a staly isty prijem plus ine .
Prijmeme čašníka/čašníčku do prevádzky v Banskej Hodrusi
Prijmeme čašníka/čašníčku do znovuotvoreného, zabehnuteho penziónu s reštauráciou v Banskej Hodrusi v obci Hodruša-Hamre. Požadujeme spoľahlivost, pracovitosť a prax v obore. Všetky infomacie na tel.cisle Ďakujeme
Príjmeme vyučeného čašníka/čašníčku do prac. pomeru
Príjmeme do PP vyučeného čašníka/čašníčku s praxou do reštaurácie vo Fiľakove. Bližšie informácie na tel. čísle
Prijmeme čašníka/ku na TPP
Prijmeme čašníka/ku na TPP .Reštaurácia Michelle Lednické Rovne hľadá novú posilu do tímu na pozíciu časnik/čka. ! Pre viac informácii volajte alebo mail.
Prijmeme smenovú čašníčku, čašníka
Prijmeme smenovú čašníčku, čašníka s praxou do zabehnutej reštaurácie v KE. Nástup možný ihneď