inzercia, predaj, predám, bazár

Prijmeme do zamestnania hlavného Majstra

Kategória: Stavebníctvo

Hľadáme do nášho tímu šikovného človeka, ktorý má skúsenosti s vedením ľudí na stavbe, rozdelovaním práce robotníkom a sám je šikovným murárom a rozumie sa práci vo všetkých smeroch.
Prax v stavebníctve a vodičský preukaz skupiny B sú podmienkou.

Osobnostné predpoklady : lojálnosť, disciplína, komunikatívnosť v danej oblasti a organizačné zručnosti.

Zamestnanecké výhody:

firemný mobil
firemné auto
teambuildingy

Mzda:
od 1500 EUR vzávislosti od skúseností kandidáta.
plus odmeny.

Pracuje sa na Slovensku a v Čechách.
Prosím volať len kto má seriózny záujem o danú pozíciu a myslí si , že je na túto pozíciu dostatočne zručný.

Prijmeme do zamestnania hlavného Majstra
Podobné inzeráty
Prijmeme majstra stavebnej vyroby
Prijmeme majstra stavebnej vyroby
Prijmeme majstra
Prijmeme majstra na montáže, spoľahlivého, samostatného volať na tel. č.
Prijmeme stavebného majstra - parťáka
Prijmeme stavebného majstra - parťáka na naše stavby na východnom Slovensku MI,HE,SV,ML,SO,TV,VT Pracovná náplň: Riadenie stavieb -pracovníkov strojov, nákup materiálov, vedenie príslušnej dokumentácie. Práca na TPP alebo živnosť Platové podmienky po dohode
Prijmeme do partie majstra/pomocnik
Prijmeme do.partie majstra na pokladku zámkovej dlažby,výstavba plotov a stavebné práce a taktiež pomocneho pracovníka.viac info na tel.
OBSADENÉ - Stavebný a prevádzkový elektrikár – lokalita SK
Informácie o pracovnom mieste Spoločnosť MORIS design, s.r.o., stavebná divízia MORIS Construction, hľadá samostatných elektrikárov s praxou (optimálne samostatný pracovný tím – 3 osoby, prípadne aj samostatne) s pracovným výkonom na Slovensku. Pracovné podmienky Pracuje sa v zmiešanom kolektíve, minimálne 40 hodín v týždni v nepravidelnom pracovnom čase (cca. 50 % noc a 50 % deň). Pri služobných cestách sa býva v apartmánových domoch, alebo hoteloch. Ubytovanie hradíme v plnej výške! Každá partia má naše firemné dodávkové auto s kompletným AKU náradím a pracovným oblečením. Druh pracovného pomeru a mzdové podmienky - Plný úväzok / Živnosť: 3 000,00 € - 4 000,00 € brutto / mesiac, v závislosti od praxe a skúseností (platba ku 15. dňu). Nástup - Ihneď / Apríl 2023 / Dohodou. Charakteristika – pracovná náplň Stavebný a prevádzkový elektrikár vykonáva montáže, inštalácie a opravy vyhradených elektrických zariadení v budovách a iných stavebných objektoch počas ich výstavby, ako aj prevádzky a rekonštrukcií. Zodpovedá za vykonanú prácu z pohľadu kvality a bezpečnosti práce. Požadovaný stupeň vzdelania - Úplné stredné odborné vzdelanie v odbore skupina odborov Elektrotechnika, - Stredné odborné vzdelanie v odbore skupina odborov Elektrotechnika. Certifikáty a osvedčenia Na výkon tohto zamestnania sa vyžaduje nasledovný certifikát: Osvedčenie na vykonávanie činnosti na technickom zariadení elektrickom (elektrotechnik) podľa vyhlášky Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky č. 508/2009 Z. z., ktorou sa ustanovujú podrobnosti na zaistenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci s technickými zariadeniami tlakovými, zdvíhacími, elektrickými a plynovými a ktorou sa ustanovujú technické zariadenia, ktoré sa považujú za vyhradené technické zariadenia v znení neskorších predpisov (§ 15 ods. 1 a § 21) Na výkon tohto zamestnania sa odporúča nasledovný certifikát: - Vodičské oprávnenie na vedenie motorových vozidiel skupiny B podľa zákona č. 8/2009 Z.z. o cestnej premávke a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, - Oprávnenie na prácu s pracovnou plošinou. Odborná prax Na výkon tohto zamestnania sa odporúča odborná prax: - aspoň 3 roky. Osobnostné predpoklady - Technický talent, - Praktické myslenie, - Precíznosť (presnosť), - Pozornosť, - Pamäť, - Predstavivosť, - Spoľahlivosť, - Sebaovládanie. Osobnostný typ Prakticko-technický typ Inzerujúca spoločnosť Stručná charakteristika spoločnosti Spoločnosť MORIS design, s.r.o., stavebná divízia MORIS Construction vykonáva stavebné úpravy komerčných i nekomerčných priestorov (obchody, showroomy a kancelárske priestory) na území CZ, SK, HU a RO. Počet zamestnancov 120 zamestnancov Kontakt Kontaktná osoba: Miroslav Kajzer E-mail: miroslav.kajzer@ Tel.: +421/ 948 48 56 68 Web:
Prijmeme do zamestnania
Stavebná firma prijme do zamestnania ,na trvalý pracovný pomer ,alebo dohodu - vodoinštalatéra - murára - montážnika SDK pracovný pohovor nutný , mzda dohodou