inzercia, predaj, predám, bazár

Prijmeme elektrikára do TPP

Kategória: Servis a služby

NAMONT s.r.o. prijme elektrikára do TPP na opravy domových a bytových rozvodov.
Požiadavky: odborné vzdelanie elektrikár, je potrebné sa učiť aj príbuzné profesie, práca s aplikáciami, VP B. Práca je vhodná pre mladého elektrikára, ktorý sa chce učiť nové veci. Pracovisko je v Košiciach

Platové podmienky v závislosti od požadovanej praxe od 1200,-€ .
Profesný životopis prosím poslať mailom: namont@


Prijmeme elektrikára do TPP
Podobné inzeráty
NAMONT s. r. o. prijme elektrikára  v Košiciach
NAMONT s.r.o. prijme elektrikára do TPP na opravy domových a bytových rozvodov. Požiadavky: odborné vzdelanie elektrikár, je potrebné sa učiť aj príbuzné profesie, práca s aplikáciami, VP B. Práca je vhodná pre mladého elektrikára, ktorý sa chce učiť nové veci. Ponúkame stabilne zamestnanie v Košiciach, Magnezitárska č. 11. Práca 4 dni v týždni. Platové podmienky v závislosti od požadovanej praxe od 1200,-€ . Profesný životopis prosím poslať mailom: namont@
NAMONT s. r. o. prijme elektrikára  v Košiciach
NAMONT s.r.o. prijme elektrikára do TPP na opravy domových a bytových rozvodov. Požiadavky: odborné vzdelanie elektrikár, je potrebné sa učiť aj príbuzné profesie, práca s aplikáciami, VP B. Práca je vhodná pre mladého elektrikára, ktorý sa chce učiť nové veci. Ponúkame stabilne zamestnanie v Košiciach, Magnezitárska č. 11. Mzdové podmienky v závislosti od praxe a výkonov.
Hľadáme elektrikára
Hľadáme elektrikára na pracovnú pozíciu ako servisný technik vykurovacej techniky. Potrebný vodičský preukaz. Práca na TPP alebo živnosť. Platobné podmienky dohodou.
Prijmeme do TPP kuchára/kuchárku
Prijmeme do TPP kuchára/kuchárku do vysokoškolskej jedálne. Pracovná doba od pondelka do piatku, mzda podľa platnej tarify. Viac informácií na t.č. v pracovné dni od 7,00 do 14,00hod.
Príjmeme lakyrníka na TPP
Príjmeme lakyrníka na TPP. Ďalšie informácie na Tel. čísle
Prijmeme zamestnanca na TPP
prijmeme zamestnanca na TPP na zvoz a manipuláciu s elektroodpadom a autovrakmi.Manuálne zručného, vodičsky preukaz skupiny B podmienkou.